AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Tüm bedene yayılan kasılma hissi ve devamımda dokunma ya hassasiyet ortaya çıkıyor ise boşalmış oluyorsun
Merhaba ben jinekologum evet bir de titreme oluyor mu
Hayır olmuyor
Klitoris hızlıca okşa olur
Oksuyorum ama kolay sıkılıyorum pozisyon degistirmem gerekiyor
Senden ricam özele gelir misin senin
Hayır evlisin ve plastik cerrahi oldugunu soylemistin onceden o yüzden hayır
Puhahahs plastik cerrah mı öyle bir şey yok başkasıyla karıştırdın galiba
Yoo sendin
basalmak rahatlamaktır rahatlayıp gerginligin gidince anlarsın illa bi akıntı gemlesine gerek yok
Titreme kasılma rahatlama olur sadece sıvı gelmesi yetmez
Cinsel ilişkide orgazm olduğun an boşalmış oluyorsun.
rahatladin mi knk rahatladiysan bosalmissindir
Nasıl bişey geliyor
İc kisminda beyaz bir sey oluyor
O sıvı gelince bi zevk anı yaşıyor musun
Hayır
Kendini tutamayacak kadar bi zevk gelmesi gerek devam etmelisin o zevk gelene kadar
Zevk suyu da gelince sayılmaz mı
Sayılır ama orgazm olup rahatlamalı
Zevk suyu farklı ya
Bazı kızlarda o beyaz gelmiyo
Beyaz gelmesi mi iyi gelmemesi mi
Çok zevk alıp beyaz geliyosa iyi
Kabarıyor mu peki
Klitoris mi
Evet
Bakayım. Nasıl bişey geliyor
Hayır beyninde fişekler patlıyor rahatlama olur
Rahatlama gelmesi lazim
Titreşim olmadı mi
Hayır
Boşalma olmamış daha
Sevgilim altımda titrer bosalirken
Bosalma oluyor senin sevgilin bakire degil ondan. Biz bakireyiz. Klistorisi degil kizlik kaslarini kasarak bosaliyoruz. Her kadin bosalirken titremez
Yapiskan sivi da kizlik kucuk deligi var orada yapisiyor çekince gelio
@Mervei3535 oldun yine de o hazzı yasaman lazım tam klitorisi uyarma olmuyor sende
Yasasamda ayni sey olcak. Regl iken yumurtalık parçaları kıtlıktan cikiyo. Giris cikis hissedilio oda ghaz veriyor. Sonuc ayni haz doyum noktasi
@Mervei3535 içine girmeden onu bilemezsiniz ama
Orgazm olmadın mı hiç bilmiyor musun
Emin değilim
Kaç yaşındasın hiç mi tecrüben yok
Hayır titreme kasılma oluyor mu
Hayır
Hiç mi olmuyor
Oksarken titriyorum ama kasilma yok
Okşamaya başladıktan sonra sürekli mi
Gizliden çıksam öyle konuşsak burada rahat olmuyor ya
Zevk ve rahatlama
Evet bakire misinn
Evet
Evet bende bakireyim boşalırken o beyaz yapışkan sivi kizlik deliğinden cikiyor. Çektiğinde deligi hissedion. Delik kucuk oldugu icin orada kalio bizde
Aaaaa cidden mi yani cikmasi imkansız mi
Yooo ucu düşüyor kiloda sen silerken cekebilirsin delik kucuk diye tam cikmiuor
Haaa anladım bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler 🤭
@mervei3535 , oral yapılarak boşalırsanız, o küçük deliğiniz de kupluru kalıyor, tamamı çıkıyor orgazm olduğunuz zaman
@MmartKedisi orada yapışıyor:))) yani kiloda düşmesi içindeki kocaman olmali. Ama delikte sıkışıyor demek istedim
@mervei3535, Ahahahh sanırım yanlış anlamışım, Ben o sıvıyı kupkuru yapana kadar oral sekse devam ediyorum da, o yüzden iddalı ve inanmış bi halde yorum yazdım senin altında :)
@MmartKedisi yani yapışkan uzun bir sivi oluyor boşalınca o biraz kati bisey kizlik deligi büyüklüğünde kuruyor ora deliğe sıkışıyor amma ucu felan disarda mesala. Çekince gelio delikte hissedilio çekince. Delik cok dar oldugu icin oraya yapışıyor anlamında. Qma bakire olmayandan hemen düşüyor yapismiyordur djdjd
Fazlası için dm yazmanı isterdim senden! Bakire birisiyle bunu yaşadığımdaki sıvının ne olduguna dair senin tecrübelerine ihtiyacım olduğunu farkettirdin bana :))
deliğin, yani seks için erkeğin girdiği deliğin darlığından mı bahsettin, yoksa kızlık zarı ile kapanan o yerdeki, yapışkan sıvının dışa akmasını engelleyen yerin mi çok dar olduğundan? Cevabı sadece bana yazar mısın Merve :))
@mervei3535 , Peki orada kuruyup kalan sıvı, bir sonraki orgazmda da üstüne üstüne birikmiyor di'mi? Sonuçta bi şekilde kaybolup gidiyor :)
@MmartKedisi aynen 2. Dediğin. Darlik genişlik kadından kadina değişir. Bakirelerin ilk giris dar etle az kapali yirtilmamis. Yok tuvalete gittikçe otomatik cikiyir regl kani gibi bide kendini peçete ile çekince cikar. O ara kizligi hissediosun içinden bisey kayıyor gibi
@mervei3535, Peki sen hiç o şekilde kendin çekerek çıkarttın mı? Bazen bizde de içerde sperm kalıyor, ucundan tutup çekerek çıkartırken bile haz verici oluyor :))) Sizde bu durumlar nasıl ;) (dm. de adresin gözükmüyor, korkmadan gelebilirsin aslında :P )
@mervei3535, O orgazm sonrası akıp, içerde kalan gri sıvını, peçeteyle çekip çıkartırken de zevk alıyor musun pekii?
Bakalım onaaa ig dunyaagir34
Titreme de oluyor mu
Hayır
Tam olarak değil ama boşalmış oluyorsun peki o sıvı gelirken daha yüksek zevk oliyormusun
Evet
Ozaman boşalmış sayılırsın
Evet öncesinde kasılırsın
O kişiye bildirim gitmesin burdan yazayım daha bugün mastürbasyon yaparken farkettim çünkü o kadar dikkatli bakmiyordum ayrica klitorisimin ustune gelen bir deri mi desem ic dudagin parçası mı her neyse o geliyor o yüzden farketmemistim ama bugun seksting yaparken baktim da şişmiş
Anladım benim sormak stedikleirm var gizlisin takip eder misin orta yerde sormayım
zevkten gözlerin kararır inlersin
Zevkten anlarsin
He aynn
Evet
Evet de titreme oldu mu
orgzm olunca
Yok ozamn doluyon
Dolunca ne oluyor
Allahım Malya sennen gel
Kes len
Hayır 😂