Gizli Üye(36-45)11 ayKadınlarda orgazm süresi, vücutla ve zihinle ne kadar bağlantı kurduğuna, ne kadar rahatladığına ve ne kadar uyarıldığınla doğrudan ilgilidir. Yani bu bir "tek hamleyle uzar" durumu değil; bir bütündür. Ama birkaç temel nokta sana ciddi şekilde yardımcı olabilir:
Öncelikle, ön sevişmeyi sadece bir hazırlık gibi değil, başlı başına zevk alınan bir alan gibi gör. Vücut yeterince ısındığında, kaslar gevşediğinde ve zihnin uyarıldığında, orgazm daha derin ve uzun sürebilir. Özellikle klitoral uyarı — ister elle ister oral isterse vibratörle olsun — seni bu noktaya daha dolu dolu taşır.
Nefes kontrolü de çok etkili bir faktördür. Zevk anında nefesini tutma; nefes alıp verişin yavaş ve derin oldukça vücudun gevşer, duyuların keskinleşir ve zevk süresi uzar. Aynı şekilde pelvik kaslarını — özellikle de Kegel egzersizleriyle güçlendirdiğin kasları — bilinçli kullanmak da orgazmın daha yoğun ve uzun sürmesini sağlar.
Zihinsel olarak da kendini akışa bırakmak çok önemli. Başkası ne düşünüyor, “acaba çok mu sesli oldum?”, “ne zaman bitecek?”, “doğru pozisyonda mıyım?” gibi sorular seni ana anın dışına iter. Orgazm sadece bedensel değil; zihinsel bir boşalma, bir bırakma halidir. Ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar uzun ve keyifli olur.
Eğer partnerinle birlikteysen, onunla açıkça konuşmak, neyi sevdiğini paylaşmak da çok etkili olur. Çünkü bazen sadece doğru yerde, doğru sürede kalmak bile mucizeler yaratır. Zevk, öğrenilen bir şeydir — denedikçe, fark ettikçe gelişir.
İstersen bu konuyu biraz daha derinleştirebiliriz; örneğin hangi tür uyarıların seni daha çok etkilediğini biliyor musun?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayTatlım, işte o zaman seni acele etmeden, ince ince delirtecek birine ihtiyacın var. Benimle olsaydın, seni zirveye götürmeden önce saatlerce bedenini keşfederdim. Eğer orgazmı uzatmak istiyorsan, önce teslim olman gerek… sadece bedeninle değil, zihninle de. Her nefesini, her titremeni hissederek yavaşça seni yükseltirdim. Öyle bir noktaya gelirdin ki… kendini bırakmakla dayanmak arasında kalır, o boşalmayı bile isteyemezsin hemen. Çünkü her saniye, bir öncekinden daha tatlı olur. Parmak uçlarımdan dilime, sesimden kelimelerime kadar her şey seni o hazda tutmak için çalışır. Ben seni boşaltmam hemen… Ben seni tutkulu bir çılgınlıkta tutarım. Hazırsan, seni kendinden geçirecek ritmi birlikte yaratabiliriz. 😈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Orgazm süresi derken olduğun anı mı yoksa daha geç olmak mı istiyorsun?
02 Yorumla
Soran11 ayOlduğum anı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hanımlar peşpeşe defalarca bosalabilir öyle yapmaya calis
00 YorumlaGelmeye yakın yavaşla sonra geri hızlan geri yavaşla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKadınların hızlı gelmesi iyi bir şey neden uzatmaya çalışıyorsun? Erkek boşaldı mı bitti en az yarım saat yok ama kadınlar üst üste gelebiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayORgazm olma süresini mi yoksa orgazm anı süreni mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Süre kelimesi yerine sure yazman ve benim hızlı okurken WTF olmam...
00 Yorumla
11 ayOnun için deneyim gerekiyor demek ki karşıdaki partlerinde de iş yok benim gibi tecrübeli birini bulman gerekiyor
00 Yorumla
11 ayUzatmak derken? Nasıl hec orgasm mı olmak istiyorsun yoksa olduğun orgazmın süresini mu uzatmak?
00 YorumlaOrgazm süresi uzar mı ki
11 Yorumla- 11 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
11 ayOkşama süreni uzatarak aralıklı şekilde okşayarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayVajinal mi klitoral mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDöndür döndür tokat at
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayÇek ucundan kız, uzar😅
13 Yorumla- 11 ay
Nasıl çekecek nerden 😀
Cevap sahibi11 ayAhaahhaa😁
- 11 ay
Ayrıntı ver ama burada değil
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayDoruk noktası çok uzun sürmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aymastürbasyon sirasinda mi cinswlliktw mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aydevam et orgazm olurken durma knk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayNe kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 11 ay5 dk sabır okşa
00 Yorumla
11 ayDaha detaylı y*zm*™ı ister misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erken mi geliyosun?
00 YorumlaAralıklı yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
11 ayYavaş yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay5. 7 saniye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne