Orgazm suremi nasılsın uzatirim eskisinden kısa sürüyor eskiden 6 7 saniye sürerdi sindi 3 4 nasıl uzat?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka yapman gereken bu çıplak duvara yaslan bir ayağın yatağın kenarında olsun açık bacak aranda vajinanla oynarken kalçalarını duvara bastır orgazma yaklaşınca elini vajinandan çek memelerini aşağıdan yukarı doğru avuçla bir elin sürekli memende olsun ve tekrar vajinana dokun bu şekilde aralar vererek tutkuyu artır ne zaman en istekli olduğunu görürsen tüm gücünle kaldırır gibi yaparak vajina dudaklarına bastırarak sertçe on ve asla bırakmadan çığlık atıncaya kadar devam et vede hayal et seni bu şekilde birisi yalıyormuş gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılBir kez duvara yaslanarak yapmıştım ama çok zevke gelmem gerek yoksa ayakta çok zevk alamıyorum biraz oksadiktan sonra duvara yaslanıp devam etsem olur mu ki birde tek ayağım yatakta olacak dimi
Cevap sahibi+1 yılburada alman gereken mesaj orgazmı hissettiğin zaman elini vajinandan çekmen olacak göğüslerini kalçanı falan avuçlayıp zevki hissederken orgazmı daha uzun yşamalısın bir iki kez uzatıp kudurduğunu hissettiğinde vajinanı hiç bırakmadan devam edersen dizlerinden zevk suyunun akışını bile görürsün
Cevap sahibi+1 yılçok ıslanıyorsan belki orta parmağını analına değdirebilirsin belki yatağın bir köşesinden bacak arandan elini altına alarak ve orta parmağın analındayken avuç içine gelen vajina dudaklarına oturup sıkıştırırken klitorisine kadar bastırıp küçük hareketlerle ileri geri yapabilirsin avuç için zevk suyunla dolar boşalınca memelerinle oynamak için çok mükemmel olurdu
Soran+1 yılHem anala hem klitorise mi uyanacağım aynı elle yani alttan sokarak
Cevap sahibi+1 yılevet aslında pek açık yazamadım ama parmağın analına değdiğinde avuç içinde vajina dudaklarından klitorisine bastırarak ve sanırım analı seviyorsun
Soran+1 yılHiç denemedim
Cevap sahibi+1 yıldene bence ama mükemmel zevk alır vazgeçemezsin tırnakların zarar verecek kadar uzun değilse
Cevap sahibi+1 yılaslında şu çok önemli mmastta dokunuşların sana yalayan bir dilin dokunuşunu heyecanını vermesi gerekiyor ve bunun için küçük bir şey yapabilirsin iki parmağına prezervatif takıp onu vajina dudaklarına dokunduğunda az bişi bastırırsan vajina dudaklarını yarıp içine girmiş klitorisini yalayan bir dil gibi hissedebilirsin
Cevap sahibi+1 yıleklenmesi yazılması gereken aslında çoook şey var da yer sanırım uygun değil biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilsen mutlaka vajinanın içine de sok sadece klitorisinle oynayıp boşalma
00 Yorumla
+1 yılBenim de öyle sürüyor 4-5 Saniye normal değil mi
21 Yorumla
Soran+1 yılOnceden 6 7 saniye sürüyordu belki de daha çok susn hem az zevk aliyorum hem de kısa sürüyor cok sinir bozucu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsettiğin orgazm süreleri mastürbasyon mu seks için mi geçerli
00 Yorumla
+1 yılTaktik veririm istersen 😊
00 YorumlaDemkki zevki iyi tatmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat boş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri