Cinsellikte Orgazmı uzatma önerileriniz var mı?
Seks sırasında hakimiyeti bazen ona mı vermeliyim?
Seks sırasında hakimiyeti bazen ona mı vermeliyim?
Şimdiye kadar verilen cevaplar orgazma giden yolu uzatma yöntemlerini veriyor. Ben orgazmın kendisini uzatmak için yapılabilecekleri söyleyeyim:
Orgazm bir tür sinirsel boşalmadır aslında ve güçlü kasılmalar olarak hissedilirler. Bu sinirsel boşalmayı güçlendirmek ve uzatmak için yapabileceğin birkaç şey var:
1-) Gevşe. Orgazma giden yolda ne kadar gevşemiş isen, orgazm sırasındaki sinirsel faaliyetler de o kadar güçlü olacaktır. Kendini ne kadar kasarsan, sinir sistemini de o kadar baskılar, güçsüzleştirirsin.
2) İçindekini serbest bırak. Orgazm olmayı, dışarıya çıkmaya çalışan güçlü bir enerji dalgası gibi düşünebilirsin. Eğer orgazm sırasında ses çıkaranlardansan, sessiz kalmak için çaba harcama. Bırak ses tellerin o enerjiyi dışarı versin. Eğer orgazm sırasında çok kıvrananlardansan, olduğun yerde durmak için enerji harcama. Bırak kasların kasılsın, gevşesin, vücudun oynasın, enerji dışarı atılsın. Ne kadar enerjiyi dışarı atabilirsen, orgazm da o kadar güçlü olur.
3-) Kaslarını güçlendir. Kadınlarda da erkeklerde de orgazm sırasında yüzlerce kas hızla kasılıp gevşer, kasılıp gevşer, kasılıp gevşer. Kadınların bu kasları güçlendirebilmesi için "Kegel Egzersizleri" diye bir program var, erkeklerinkini bilmiyorum. Fakat, orgazmik kaslarını ne kadar güçlendirirsen o kadar büyük bir enerjiyi serbest bırakabilirsin. Basit bir "Google" araştırması ile eline bir sürü yararlı kaynak geçeceğinden eminim.
Umarım bu cevap işine yarar. =)
"Take it easy boy" diyolar gavur memlekette. Yani; tam boşalma anının yaklaştığını hissettiğinde yavaşla. Gerekirse dur, bekle. Böylece birikenler daha uzun sürede dışarı atacağından kendini daha sağlam bi orgaaahh... yaşarsın... :P
Karşı tarafı da düşünüyorum dersen, ben de onu şöyle çözüyorum. Tam bir tempoya alıştığı anda hızlan, tam hızlıya alışınca biraz yavaşla.. Sonra birden hızlan.. Sonra birden bi daha yavaşla falan.. O da karşı tarafa şaapar işte.. İkisini de güzelce bi kombine edersen iyi olur hoş olur iki taraf için de.
Saygılarımla.. ;)
Cevap
5Cevap
hakimiyeti ona mı vermeliyim sözü bence yanlış bi söz
sevişme olayını iki kişi ile yaptığınıza göre hakimiyetin kontrolün de iki kişide aynı oranda olması gerekli bence
yani bazen sen bazen o
aynı beden dilini kullandığınız zaman birbirinizin orgazm süreleri artacaktır ancak bu zaman içinde olan birşey
şunu yaparsan artar bunu yaparsan azalır diye birşey yok
"Hakimiyeti ona mı vermeliyim sözü bence yanlış bir söz" sözü bence yanlış.
Çiftlerde BDSM ilişkileri, özellikle de "sahip" ve "köle" rolleri çok sık görülür. İki taraf da rollerinden ekstra haz alırlar hatta. Bir tür fantezi gibi bir şey herhalde.
Ön sevişme çok önemli. Hemen boşalıp bitirmek çok yanlış. Çeşitli aşk oyunları denenebilir. Hakimiyet sürekli değişmeli. Kasınlar bu konuda daha iyiler.
var sex yapmadan öne bir kere kendinizi boşaltın sonra seks yapın:)
geciktiricili prezarvatif alırsın, tamamdır bundan kolayı mı var...
uzatıp ne yapcan boş ver bir daha yaparsın...
Erkeklerde boşalma sonrası salgılanan bir hormon dolayısıyla cinsel istek sıfıra inebiliyor.
Bu yüzden ilişki sırasında birden fazla orgazm olan erkek sayısı kadın sayısına göre çok daha az.
Yani öyle "bir daha yaparsın" ile olmuyor pek.
o an cinsellikten başka şeyler düşün
xD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar