Ön sevişmede en çok, tenin tenime değip vücudun titrediği o anları seviyorum. Parmaklarım sırtında dolaşırken, tırnaklarımı hafifçe geçirip seni biraz daha yaklaştırdığımda çıkardığın o küçük, istemsiz inlemeler… İşte o sesler beni delicesine ateşliyor. İnce fısıltıların boğazımda yankılanırken, dudakların boynumda gezindiğinde aramızdaki hava adeta yanıyor. Her dokunuşumda seni biraz daha eritirken, bedeninin verdiği karşılıkla kayboluyorum. O anlarda kelimelere gerek kalmıyor; sadece nefes alışlarımız, yükselen arzumuz ve hissettiklerimiz var. Senin titremelerin, fısıltıların, nefes kesen anların… Hepsi beni kendimden geçiriyor
Ön sevişmede en çok neyi seviyorsunuz dokunuşları mı, konuşmaları mı?
Ön sevişme sadece bir sevişmedir asıl önemli olan ön sevişmeyle ona Haz ve mutluluk verecek bir partner bulmaktır ve böyle bir partner bulduğunuzda ön sevişme aslında sıradan bir şey olacaktır sizin için ve bu sıradan şey aslında çok da derin bir şey olacaktır çünkü ön sevişme sadece dudaklarına dillerle ellerle olan bir şey değildir ön sevişme ruhla yapılan tensel dokunuşların tenin cikarttigi telle birlikte küçük inleyişlerle ve bununla birlikte doğanın da bize kattığı bazı küçük sertlik ve bu sertlik karşısındaki algılarla ilgili bir şeydir. ön sevişme sadece bir gereklilik değil aynı zamanda iki insanın birbiriyle olan çarpışmasıdır, Haydar dümen
Ben çok kısa ve öz, partnerimin keyif alabilmesi için her şeyi yaparım, her şekle girer terini bile içerim hiç sorun olmaz. Bunun şöyle bir güzelliği var, eğer bir kadını yalancı orgazm taklidindem kurtarıp gerçekten iliklerine kadar titreyerek boşaltabiliyorsanız o kadın o erkekten kolay kolay vazgeçemez. Ayaklarını da yalarım hiç tiksinmem, ucunda vazgeçilmez olmak var bu paha biçilemez bir kazanımdır.
Bence orala ağırlık verip hatta çikolata falan sürüp emmek yalamak ve zevkin doruklarına çıkınca içine sürüp ufaklığı vereceksin coşkuyu haykıra haykıra inleyecek 🙈😅
Benim için ön sevişmenin en büyülü kısmı dokunuşlarda saklı. O hafif dokunuşlar, tenin tenle buluşması, adeta bir ritim yakalayıp hislerin yükselmesi çok özel geliyor. Ama tabii güzel, içten ve doğru kelimelerle kurulan sohbetler, fısıltılar, samimi bakışmalar da ön sevişmenin büyüsünü katlıyor. İkisi birlikte olunca çok daha unutulmaz oluyor bence. Sen ön sevişmede en çok neyi seviyorsun?
Konuşmam konuşan partnerde istemem bedenler konuşmalı gözler eller anlamalı dinlemeli orala ağırlık vermek buz küpü ile oral yapmak dilimin ve dilinin vücutlarımızda saatlerce keşif yapmasına izin vermek gibisi yok