Cinsel Yaşam Öpüşürken en çok hoşunuza giden şey nedir? alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Öpüşürken en çok hoşunuza giden şey nedir? Öpüşürken en çok hoşunuza giden şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hiç öpüşmedim. 0 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Ayakta Öpüşürken göğü ve kalçaları okşamakOtururken Öpüşürken bacak ve vajina okşamakKucakta öpüşürken göğüs okşamak 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Göğüs ve kalçalarına okşayıp sıkılırken dillerin dansı güzel olur 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Öpüşürken her ikimizinde avucunun dolu olması 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hiç öyle opusmenin daha ileri safhalarını yaşamadım 0 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl daha önce öpüşmedim hiç ama herhalde göğüsleri sıkmak olabilirdi 0 0 Yorumla
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fransız ve italyan karışımı ellerin vucuda gezinmesi 0 0 Yorumla
emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Hiç öpüşmedim ama bence ıslak olmalı 😂 4 1 Yorumla mertcanistanbul +1 yıl bende öpüşmedim hiç :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşımdaki insanın elleriyle boynumu sarması, saçlarıma dokunması. Peki ya seni delirten ne? 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kucağıma alıp öpüşmek ve boyun, göğüs yalayıp emmek ayrıca da kalçalarını sıkıp avuçlamak 0 0 Yorumla
Simaynurbn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gögüslerin sıkılması tabiki 5 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 26 yasinda ve opusmemis olan ben... 3 11 Yorumla JesusRamirez +1 yıl Cidden mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JesusRamirez Evet, oyle bi zavalliyim maalesef Yorumla JesusRamirez +1 yıl Zavallı değil yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JesusRamirez Oyle Yorumla kusurlu1 +1 yıl Emin ol bir şey eksik kalmamış Yorumla JesusRamirez +1 yıl Aslında sanq bağlı biraz kendini hazır hissetmene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ya amaan, yapacak bir sey yok Yorumla JesusRamirez +1 yıl Dm gelsene geri engellersin Yorumla kusurlu1 +1 yıl Neden olmasın ki ama haklısın şu an ne yapasın Yorumla Phill +1 yıl Buradaki insanları ve yorumları ciddiye alma güvenecek birisi bulduğunda istediğini yaşarsın buraya dikkat et derim Yorumla deliduygular90 +1 yıl :( Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. fransız öpücüğü inanılmaz zevkli ve keyifli 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dillerin doyumsuz dansı😍😍😍😍 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Daha önce hiç olmadığı için bilmiyorum 😂 0 0 Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Kesinlikle elimle avuçlamak.. 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Dudaktan dudağa geçiş yapmak 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl onun sicakligi ona da kalkani hissettirmek 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Gözlerimi kapatmaıik 2 1 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Çok tatlı 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl göğüslerin sıkılması 5 18 Yorumla kusurlu1 +1 yıl İşte feraset işte cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kusurlu1 parmakları iyi kullanmakta önemli Yorumla kusurlu1 +1 yıl Daireler falan ıslatılıp Yorumla JesusRamirez +1 yıl Çoğu kullanması özel dokunuşu bilmez kaba olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kusurlu1 piyanistler favorim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @JesusRamirezaraya girme sen Yorumla kusurlu1 +1 yıl Ben dil ile dokunma severim Yorumla JesusRamirez +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kusurlu1 sana dil kullansalar pekianüse ama Yorumla kusurlu1 +1 yıl @JesusRamirez ve hafif ısırıklar Yorumla JesusRamirez +1 yıl Ben her saniye yaşıyorum kanka :) Yorumla kusurlu1 +1 yıl Bilmem hiç denemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kusurlu1ikiniz birbirinize yapın arkadaşlar Yorumla JesusRamirez +1 yıl Gerek yok knk Avrupada rahatım ben Yorumla kusurlu1 +1 yıl Sen gel sana ikimiz yapalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kusurlu1 jsdlaj Yorumla kusurlu1 +1 yıl ☺️☺️hoşuna gitti demi neyse Yorumla JesusRamirez +1 yıl Sabah yaptım daha Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şeye dokunsun 4 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel bölgeleye filan Yorumla Ajan_07 +1 yıl Dokunur Yorumla Aşkınsın +1 yıl ikisi bir arada en güzel duygular Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Vucutlarin sıkıca birbirine değmesi 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Diline dokunmakk 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Okşamak 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fransız öpücüğü 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Okşanmak. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. orale geçiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hiç öpüşmedim.
Ayakta Öpüşürken göğü ve kalçaları okşamak
Otururken Öpüşürken bacak ve vajina okşamak
Kucakta öpüşürken göğüs okşamak
Göğüs ve kalçalarına okşayıp sıkılırken dillerin dansı güzel olur
Öpüşürken her ikimizinde avucunun dolu olması
Hiç öyle opusmenin daha ileri safhalarını yaşamadım
daha önce öpüşmedim hiç ama herhalde göğüsleri sıkmak olabilirdi
Fransız ve italyan karışımı ellerin vucuda gezinmesi
Hiç öpüşmedim ama bence ıslak olmalı 😂
bende öpüşmedim hiç :D
Karşımdaki insanın elleriyle boynumu sarması, saçlarıma dokunması. Peki ya seni delirten ne?
kucağıma alıp öpüşmek ve boyun, göğüs yalayıp emmek ayrıca da kalçalarını sıkıp avuçlamak
Gögüslerin sıkılması tabiki
Aynen
26 yasinda ve opusmemis olan ben...
Cidden mi
@JesusRamirez Evet, oyle bi zavalliyim maalesef
Zavallı değil yaa
@JesusRamirez Oyle
Emin ol bir şey eksik kalmamış
Aslında sanq bağlı biraz kendini hazır hissetmene
Neyse ya amaan, yapacak bir sey yok
Dm gelsene geri engellersin
Neden olmasın ki ama haklısın şu an ne yapasın
Buradaki insanları ve yorumları ciddiye alma güvenecek birisi bulduğunda istediğini yaşarsın buraya dikkat et derim
:(
fransız öpücüğü inanılmaz zevkli ve keyifli
Dillerin doyumsuz dansı😍😍😍😍
Daha önce hiç olmadığı için bilmiyorum 😂
Kesinlikle elimle avuçlamak..
Dudaktan dudağa geçiş yapmak
Öpüşmediğim hiç de boynum olabilir
Ellerimin vucudunda gezinmesi
onun sicakligi ona da kalkani hissettirmek
Eli ile penisimi okşaması
Ulan mahmut sabah sabah soruya bak
Gözlerimi kapatmaıik