Cinsel Yaşam Ön sevişme esnasında ne hoşuna gider? cedoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ön sevişme esnasında ne hoşuna gider? What do you like during foreplay? Ön sevişme esnasında ne hoşuna gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Arzulu uzun bir fransız öpüşüyle tutkulu ve ıslak uzun bir oral benim için ön sevişmede en hoşuma giden iki şeydir. 1 0 Yorumla
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl ön sevişme esnasında ön sevişme olması hoşuma giderburada anlattırıp boşu boşuna ıslanmak istemiyorum 6 1 Yorumla Pars288 +1 yıl Mantıklı Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Göğüsleri ve kalçayı ellemek avuçlamak, partnerimin dudaklarını özellikle boynunu öpmek göğüslerini öpüp emmek ve ellerimle vajinasını okşamak. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tutkulu olması; isteği, arzuyu kadının gözlerinde görmek, kıvranan, hareketli bir beden... Diğerleri kendiliğinden olur zaten... 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ölü balık gibi olmasın. Yırtıcı kuş gibi dirensin 😅 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Harika bir oral ve muhteşem bir bitiris fena olmaz di 😊 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzüme arada sırada attığı sert tokatlar çok hoşuma gider. ben camdaki kızdaki sedatim 😂😂😂 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kalıpları kuralları sevmem akışına bırakılmalı olacaklar olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral yapmak ve yapılması en çok bu ama uzun uzun öpüşmek ımmm bu başlı başına hoş bir durum 🥵 1 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Kayıptın dönmüşsün:)). Gözlerine bakmak 1 2 Yorumla cedoooo +1 yıl evet ara verdim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Soruya senin cevabın ne:) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl öpüşülmenin bolca daha sonra mükemmel yapılmış bir oral gibisi yoktur.tabi daha farklı fantezilerim var ama bu kadarı yeter :)))))) 2 0 Yorumla
seymaozkan0301 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Boynumun öpülmesi 8 1 Yorumla oozcn +1 yıl Zaaf noktalarından birisi mi :) Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. oral seks sırasında konuşması 1 0 Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Beraber olacağım kişiye dakikalarca oral yapmak 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Oral yaparken rahatsız edilmek istemem. 1 0 Yorumla
Captainpricexs Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ne yani, İngilizce yazınca havalı mı oluyorsun haha 0 14 Yorumla Captainpricexs +1 yıl Övö vö övö.. Yorumla Captainpricexs +1 yıl Peki cevap veriyorum. Emzirilmek hoşuma gider Yorumla Captainpricexs +1 yıl Tipe bak ya.. Türkçe konuşsanaa.. İngilizce mi konuşuyorum ben Yorumla Captainpricexs +1 yıl Övö vö övö... Yorumla Captainpricexs +1 yıl Bak ben de bu dilde konuşuyorum, anlarsın belki : ) Yorumla Captainpricexs +1 yıl Benim bir şeyim yok. Senin var. Türkçe yazıyorum ingilizce cevap veriyorsun. Bence bu yaptığın saygısızlık Yorumla Captainpricexs +1 yıl Türkçen zayıfsa işler değişir ama Yorumla Captainpricexs +1 yıl Vay vay.. kadına bak. İnatçı şey Yorumla Captainpricexs +1 yıl Amerikan dublaj ile mi konuşmam gerekiyor bu arada : ) Yorumla Captainpricexs +1 yıl Ne bileyim, lanet olsun dostum bu kadın çok inatçı mı demeliyim Yorumla cedoooo +1 yıl Boş yapma sende Yorumla Captainpricexs +1 yıl Haha bak böyle Türkçe konuşursun Yorumla Captainpricexs +1 yıl 🤩🤩 Yorumla Captainpricexs +1 yıl Neyse yeterince gıcıklık yaptıysam gidebilirim Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Nutella. 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dokunuşlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Arzulu uzun bir fransız öpüşüyle tutkulu ve ıslak uzun bir oral benim için ön sevişmede en hoşuma giden iki şeydir.
ön sevişme esnasında ön sevişme olması hoşuma gider
burada anlattırıp boşu boşuna ıslanmak istemiyorum
Mantıklı
Göğüsleri ve kalçayı ellemek avuçlamak, partnerimin dudaklarını özellikle boynunu öpmek göğüslerini öpüp emmek ve ellerimle vajinasını okşamak.
Tutkulu olması; isteği, arzuyu kadının gözlerinde görmek, kıvranan, hareketli bir beden... Diğerleri kendiliğinden olur zaten...
Ölü balık gibi olmasın. Yırtıcı kuş gibi dirensin 😅
Harika bir oral ve muhteşem bir bitiris fena olmaz di 😊
Yüzüme arada sırada attığı sert tokatlar çok hoşuma gider. ben camdaki kızdaki sedatim 😂😂😂
kalıpları kuralları sevmem akışına bırakılmalı olacaklar olsun
Oral yapmak ve yapılması en çok bu ama uzun uzun öpüşmek ımmm bu başlı başına hoş bir durum 🥵
Kayıptın dönmüşsün:)). Gözlerine bakmak
evet ara verdim
Soruya senin cevabın ne:)
öpüşülmenin bolca daha sonra mükemmel yapılmış bir oral gibisi yoktur.
tabi daha farklı fantezilerim var ama bu kadarı yeter :))))))
Boynumun öpülmesi
Zaaf noktalarından birisi mi :)
oral seks sırasında konuşması
Hatunun *popon* okşamak.
O senin verişine bağlı
Dudaktan sevişmek ve memeleri öpmek
Beraber olacağım kişiye dakikalarca oral yapmak
Oral yaparken rahatsız edilmek istemem.
Yalamak ve yalanmak:)
Ne yani, İngilizce yazınca havalı mı oluyorsun haha
Övö vö övö..
Peki cevap veriyorum. Emzirilmek hoşuma gider
Tipe bak ya.. Türkçe konuşsanaa.. İngilizce mi konuşuyorum ben
Övö vö övö...
Bak ben de bu dilde konuşuyorum, anlarsın belki : )
Benim bir şeyim yok. Senin var. Türkçe yazıyorum ingilizce cevap veriyorsun. Bence bu yaptığın saygısızlık
Türkçen zayıfsa işler değişir ama
Vay vay.. kadına bak. İnatçı şey
Amerikan dublaj ile mi konuşmam gerekiyor bu arada : )
Ne bileyim, lanet olsun dostum bu kadın çok inatçı mı demeliyim
Boş yapma sende
Haha bak böyle Türkçe konuşursun
🤩🤩
Neyse yeterince gıcıklık yaptıysam gidebilirim
oral seks,
yalayıp oksamak
69 yapmk
Boyun öpmesi öpüşmesi
Public olması
Nutella.
partnerin ıslanması