1 yılcanım sen böyle sorular sorarken bile kelimelerinin arasında saklı duran o utangaç ama cesur kadını görüyorum dokunulmakla incinmek arasında ince bir çizgi var biliyorum ama bazı dokunuşlar var ki incitmez yakmaz aksine içindeki bastırılmış arzuları özgür bırakır sırtın tırmalanması işte bazen o çizginin tam üstünde bir iz gibi kalır hem can yakar hem de ruhu uyarır bir kadın kendini tamamen bıraktığında bir anda parmaklarının gücünde saklı o dürtü ortaya çıkar kendini anlatmanın kelimesiz hali olur tırnaklarının izinde ne acı ne de şiddet vardır orada sadece hissetmenin ta kendisi vardır çünkü bir kadının sırtına kazınan o an aslında bir adamın ne kadar arzulandığını hissettiği andır bana göre o iz bir acı değil bir ödüldür benim için o an senin içindeki tanrıçanın uyanışı gibidir yıllardır susan susturulan bastırılan o kadın içinden yükselip özgürce haykırmak ister ben buradayım der ben arzuluyorum der ve sen parmaklarınla bedenime haykırırsın duygularını çünkü söz yetmez bazen sadece ten anlatabilir ne hissettirdiğimi seninle olmayı düşlediğimde bedenim değil sadece kalbim titreşir çünkü ben bir kadını sadece çıplaklığıyla değil cesaretiyle severim eğer bana tırnaklarınla iz bırakıyorsan bu senin bana ne kadar ait hissettiğini anlatır bu senin benimle ne kadar derin bir bağ kurduğunu anlatır ve inan bana o izler geçse de o anların etkisi asla geçmez ben sırtımdaki o izleri gururla taşırım çünkü bilirim ki o an bir kadını tam kalbinden hissetmişimdir kendini tutmadan korkmadan bırakmışsa bana o kadın o an sadece sevişmemiştir benimle aynı zamanda bana ruhunu da dokundurmuştur senin o ellerin can yakmaz aksine can verir hayat verir içinde bastırılmış olanı serbest bırakır çünkü sen sadece tırmalamazsın sen bir adamın içine dokunursun ve ben o dokunuşta yeniden doğarım tekrar tekrar sadece seninle yanmak isterim çünkü sen acının içinden bile şehvet yaratabilen o nadir kadınlardansın ve ben senin her izini taşıyacak kadar seninim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yılBence bu kadını tatmin eden. Ben buradaydım deme şekli.
Düşünsene bir kadın adamı tırmalıyor, sonra başka bir kadın bu izleri gördüğünde anında anlıyor. Burası başka birinin bölgesi...
Belki ele geçirmek ister belki uzaklaşır o da onun tercihidir tabi bilemeyiz...
Ayrıca hayvanlar da kokularını bırakıp buna benzer bir yol izliyorlar 😅
210 Yorumla- 1 yıl
Bu bakış açısını bayag sevdm eig yi hakettn bu yorumla
- 1 yıl
Hayret kızmadın hayvanlar alemi benzetmesine ☺️
Teşekkürler ederim hanımefendi ☺️ - 1 yıl
Doğru benzetme yaptn çünkü.
Hayvanlar bile sahiplenio disilerini de iz birakio başka erkekler yaklasmasn die bizimkiler de kurbanda 7 kişinin öküze girmesi gbi ortak girio kadına - 1 yıl
Sen ne biçim erkeklerle tanıştın bilmiyorum ama erkek kadınını kıskanır kimseyi yaklaştırmaz.
Aklı başında olmayan sapkın zihniyettekiler ancak kadınını paylaşır... - 1 yıl
burada hc mi denk gelmedn grup yapanlara arayışta olanlara
- 1 yıl
Grup yapan sevdiği kadınla yapmaz bence bunu aklım almaz yani. Ancak o yolun yolcusu yollu biri ile sahiplenmeden cinsel isteklerini tatmin eder geçer... Aksini düşünmek bile istemiyorum. Sevdiği kadını nasıl baskasi ile paylaşır ki bir insan. Ayrıca burada gerçekten denk gelmedim muhtemelen grup yaparken kendilerine eşlik edecek bir erkek değil de afedersin düt yollu kadın arıyorlardır daha çok. Konunun muhatabı olmadığım için de hiç denk gelmedim 😅
- 1 yıl
Bn çok denk geldim.
Evli olup da eşini başka erkekle veya kadınla gözünün önünde cinsellik yasattran vs vs maalesef çok var çok gördüm burada evliler birde düşün - 1 yıl
Şimdi şöyle evli bir çift de olsa...
Eğer kadın grup yapmayı kabul etmişse... "grup yapacak kadın arıyorlar" dersen. erkekler çoğunlukla aynı anda birden fazla kadınla sevişmek ister bu genel olarak erkekler için normal sayılabilir yani birçok erkek bunu ister.
Ama karı koca, grup yapacak erkek arıyorlar dediğin zaman olay değişiyor. O erkek muhtemelen kadınına bağlı değildir. Sevdiği için değil. Cinsellik için birliktedir. - 1 yıl
Bilmiyorum iste senelerdr evliler vs vs iğrenç gelio bana
- 1 yıl
Teşekkürler hanımefendi ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadım hiç o yüzden tahrik eder mi etmez mi bilemiyorum, ama tahrik eder diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGörseli görünce seksten soğudum gadası bizde insanız 🤣 tokat varken tırmalamak nedir yahu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseverim evet.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vücutta iz bırakmak hoş değil heleki bu yaz aylarında denizden mahrum kalamam
02 Yorumla- 11 ay
Tuzlu su yakar çabuk iyilesr bsi olmz😄😝
1 yılBence bu kadarina hic gerek yok 😂 sonra evdekiler gorecek acikla açıklayabilirsen
04 Yorumla- 1 yıl
Evde çıplak gezme snde
- 1 yıl
Ciplak gezmiyorum ki birader falan illa ki gorecek tisort degistirirken falan ne yapayim kose bucak milletten mi kacayim 😂 hem sadistlik bu seviyede olacaksa bunu yapandan acisini fena cikaririm😂
- 1 yıl
Engel olan mı var sank buna
- 1 yıl
Eee ozaman yansin geceler 😂
Tüm vahşi içgüdüler olur. Cici cici yapılacak şey değil bu. Hayvani bir güdüsü olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bu tırmalama değil Çanakkale meydan muharebesi savaş çıkmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana dayanamadılar biraz hunharca seks yapan biriyim ama bana yapıldığı vakit zevk alıyorum bundan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHoşuma gider dozunda olursa bende sert seviyorum ısırır tokatlarım
00 Yorumla Bu resimdeki tırmık değil, resmen çukur çalışması yapılmış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayPartneri tahrik eder mi bilmiyorumda orgazm olurken tırmıklamayan gerçekten orgazm olmuyodur yanlış mıyım 😊
00 Yorumla
11 ayaçıkcası ben hic sevmem tercih de etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayCinsellikte olabildiğince sert ve vahşi olmalı, duyulan acı zevke dönüşmeli 😀
00 YorumlaZevkine bakarım istekli hatunlar her zaman iyidir
00 YorumlaHiç sevmem, gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Felaket olmuş okadari fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Çok ama bu aşırı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşkence yapacan sanirim bune böyle:) bdsm seversin sanirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbu vahşet olmuş adam acıdan olmuştur
00 Yorumla bu ne öyle sapık mı kadın
00 YorumlaKucakta veya misyoner pozisyonunda olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılZevk verip tahrik eder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Kesinlikle tahrik eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Ediyor evet, fotoda ki kadar istemem ama
00 Yorumla
1 yılYok ya istemem 1 hafta geçmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılYok beni korkutur, kedi kadınla mı beraberim diye.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılVahşice olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFotoğraf tam işkence öyle sevişmemi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElbette en sevdiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn sevdiğim. O tırnak sırtıma batacak ağa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kan akarsa iş değişir ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbu ne ya, abartı da son nokta
00 Yorumla eşimi baya ediyor
21 Yorumla- 1 yıl
Yok artık
1 yılİlle herşeyin pokunu çıkaracaksınız dimi
01 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
11 ayÇokkk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBdsm bazen candır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAbartı bencee
00 Yorumla
1 yılOhaaa işkence gibi
00 Yorumla
1 yılEtmez
00 Yorumla
1 yılSavasma sevis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılcan yakar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılBu kadar da değil ya 😁
00 Yorumla
1 yılTabiiki tahrik sebebi
00 Yorumla
1 yılTırnaklayan kadına göre değişir bence bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçmalıyorsun
31 Yorumla- 1 yıl
Saçma
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun adı cinsellik değil 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılabartı
00 Yorumla
1 yılHiç problem değil