Cinsel Yaşam Cinsellikte aşırıya gidenler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Cinsellikte aşırıya gidenler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
19cmboğa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Herkesin aşırı algısı başkadır. Kimine tek gecelik ilişki aşırı gelirken kimine grup normal gelir. 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kadına karşı grup harici ve strapon tarzı saçma şeyler hariç her şeye açığım aşırı mi simdi hahaha 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sınırım yok, partnerimle çılgınca şeyler yapmayı severim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. aşırı derken ne kastettiğinize bağlıkırbaç işkence erkeğe libido uygulama gibi şeylere karşıyım 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok aşırı değildir ama öyle 1-2 posta yapacaksa yapmasın seks felan benimle 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Yani aşırı ne demek bilmiyorum. Ama seks benim için sıradan bir aksiyon değil. Evet bir çok fanteziye açığım. Ama tam sınırsızim diyemem. 0 0 Yorumla
timur0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl toto korkusuna benıde senıde engelledı erkek o ınanma 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Degilim. Bazen sure olarak uzun kaliyorum. Bu asiri gibi gorunuyor :))) 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne kadar aşırı mesela cinsellikte her şey olabilir 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. partner istemiyorsa aşırıdır. ve senin için de uygunsa normaldir :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet grup yapmıştım üniversitede sürekli eş değiştiriyoduk üff ne güzeldi yükseldim sabah sabah aklıma getirdin 🥵 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl asiri ne demek olcu ne, neyden sonrasi asiri? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişik fanteziler uzun ilişki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerdek gecemizde eşimle 00.00 başlayıp 07.30 kadar beraber olduk 0 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Aşırıya gittiğimiz zamanlar oldu eşimle 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Asıl merak ettiğini sor 0 0 Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşırıya derken 4 45 Yorumla Soran +1 yıl Farklı fanteziler gibi Yorumla Selin0788 +1 yıl Yani bunlar ne 10 tane erkek le aynı anda yatmak mi mesela Yorumla Soran +1 yıl Hayır tâbi sadece 1 erkek ile mi tek oldun uzun süre ilişkide durduj mu gibu Yorumla Selin0788 +1 yıl Oha bu fantezi değil normal hayat soru yanlis Yorumla Soran +1 yıl Peki oldun mu yoksa tek erkekle mi yetindin Yorumla Selin0788 +1 yıl Ben grup bile yaptım sen beni örnek alma Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin neyi alnım ki bende yaptım onu Yorumla Selin0788 +1 yıl Ozman aynıyız başka fantezi derken ne istiyosun Yorumla Soran +1 yıl Fanteziler çok aklına ne geliyosa Yorumla Selin0788 +1 yıl Peki Yorumla timur0707 +1 yıl kac erkekle oldu en fazla pekı Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 10 senin kaç erekle oldu Yorumla timur0707 +1 yıl 7 8 snn gıbı erkekle Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 lan sen nerdesin Yorumla timur0707 +1 yıl senın le aynı sehırde bılader Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 adres ver ozman biladwr Yorumla Soran +1 yıl Noluyo Yorumla timur0707 +1 yıl teomanpasa mh 254 sokak gel Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 tam ver ben gönderiyorum oraya Yorumla Selin0788 +1 yıl Sonra ağlama bak Yorumla Soran +1 yıl @timur0707 yanlız bende gelirim Yorumla timur0707 +1 yıl 07 vf 614 slx deyım gel Yorumla Selin0788 +1 yıl Daire numarisni ver başkasını * Yorumla timur0707 +1 yıl tek tek gelın hepınız mı antalyadasınız Yorumla Soran +1 yıl @timur0707 ne antalyasi yaa elazig Yorumla Selin0788 +1 yıl Mal iste Yorumla Selin0788 +1 yıl Nerde mal var burada Yorumla timur0707 +1 yıl nerde erkek var kız goruntusunde Yorumla Soran +1 yıl @timur0707 Elazığ da olan yok mu Yorumla timur0707 +1 yıl yok benım bıldıgım ama Yorumla Selin0788 +1 yıl Bak sen erkek oldugumu soyluyosaun ya kurdu ben kürt sevmem ama kürt hadi ordan çok oldu Yorumla Selin0788 +1 yıl Gotun yiyosa açık adres at Yorumla Selin0788 +1 yıl Erkegi kızı gösteriyim sana Yorumla timur0707 +1 yıl la gelsene arabanın ıcındeyım eve mı gelecen sikt i r meye kendını illa Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 ya kurdu hadi ordan Yorumla Selin0788 +1 yıl Deymezsin Yorumla timur0707 +1 yıl neden kız modundasın o zmn gaylık mı var gelecektın ondan da caydin Yorumla Selin0788 +1 yıl @timur0707 kızım zaten mal Yorumla Soran +1 yıl Sen beni neden engelledin takipten ciktin Yorumla Selin0788 +1 yıl Ben mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Selin0788 +1 yıl Yoo çıkmadım ki seni takipten engelledim. dr Yorumla Soran +1 yıl Neden engelledin peki Yorumla Selin0788 +1 yıl Lan seni engellemedim Yorumla Soran +1 yıl Melek adim Yorumla
feyman00 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gidemeyenlerden 1 1 Yorumla feyman00 +1 yıl Grup mu yaptın sen Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşırıdan kastımız ne 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Farklı fanteziler gibi Yorumla IchBin_Buse_ +1 yıl O halde evet Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler cevabın için Yorumla IchBin_Buse_ +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla timur0707 +1 yıl grup denedın mı pekı hıc Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah fanteziler kokuyor buralarr 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Izlenmeyi sever misin? Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Biraz fanrezilerim var paylşmak isterim özelden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Özelden dedim mi beb Yorumla Urbane +1 yıl Olsun ordan daha rahat istersen beklerim Yorumla Soran +1 yıl İstemem Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Aşırılık derken Yorumla Soran +1 yıl İçine tam mi * Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Cidden anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Boş ver Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl evet 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Peki tek erkek ile mi yoksa başkaları ile de yaptib mi Yorumla alicelosangeles +1 yıl sadece kadınlarla yaptım Yorumla Soran +1 yıl Kızımısin Yorumla alicelosangeles +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Kız kiza niye yapiton Yorumla alicelosangeles +1 yıl lezbiyenim Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin Yorumla alicelosangeles +1 yıl doğum İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Hiiii anladım hiç erkekle istemedin mu Yorumla alicelosangeles +1 yıl asla Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşırı derken 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aklına ne geliyosa Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sınırsızım Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sen peki? Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sen? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 3 12 Yorumla Urbane +1 yıl Mesela Yorumla Soran +1 yıl Peki tek erkek ile mi yoksa başlasa oldumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız kıza oldu Yorumla Soran +1 yıl Lezmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biseksuel Yorumla Soran +1 yıl Erkek sevmiyom mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Acarmisin takip edim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl Attım istek dm atamiyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attim baak Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Ölümüne 😂 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aşırıdan kastın ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç sınırım yok 5 9 Yorumla Murat87 +1 yıl Anal ve grup dahil mi diyoruz. Yorumla Soran +1 yıl @Murat87 evet Yorumla Murat87 +1 yıl Sayinizin artmasını diliyorum. Ki karşımıza çıkabilesiniz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor Yorumla Murat87 +1 yıl Evet bu ülkede zor. Yorumla Soran +1 yıl Peki sevgili ile mi yaptin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tanıştıklarımla Yorumla Murat87 +1 yıl f*ck ilişki seviyoruz yani. Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl Sınırsızım diyenleri de gördük. Nerde yaşıyosun Yorumla
Trklovex35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Aşırı derken 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aklına ne geliyoea Yorumla Trklovex35 +1 yıl Grup seksStrapon En uç bunlar oldu Yorumla Soran +1 yıl İyimis Yorumla Trklovex35 +1 yıl Yani evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Herkesin aşırı algısı başkadır.
Kimine tek gecelik ilişki aşırı gelirken kimine grup normal gelir.
Sevdiğim kadına karşı grup harici ve strapon tarzı saçma şeyler hariç her şeye açığım aşırı mi simdi hahaha
Sınırım yok, partnerimle çılgınca şeyler yapmayı severim
aşırı derken ne kastettiğinize bağlı
kırbaç işkence erkeğe libido uygulama gibi şeylere karşıyım
Çok aşırı değildir ama öyle 1-2 posta yapacaksa yapmasın seks felan benimle
Yani aşırı ne demek bilmiyorum. Ama seks benim için sıradan bir aksiyon değil. Evet bir çok fanteziye açığım. Ama tam sınırsızim diyemem.
toto korkusuna benıde senıde engelledı erkek o ınanma
Degilim. Bazen sure olarak uzun kaliyorum. Bu asiri gibi gorunuyor :)))
Ne kadar aşırı mesela cinsellikte her şey olabilir
partner istemiyorsa aşırıdır. ve senin için de uygunsa normaldir :)
Evet grup yapmıştım üniversitede sürekli eş değiştiriyoduk üff ne güzeldi yükseldim sabah sabah aklıma getirdin 🥵
asiri ne demek olcu ne, neyden sonrasi asiri?
Değişik fanteziler uzun ilişki
Gerdek gecemizde eşimle 00.00 başlayıp 07.30 kadar beraber olduk
Yani ilerde eşim ne isterse yaparız sorun yok
Aşırıya gittiğimiz zamanlar oldu eşimle
Asıl merak ettiğini sor
Aşırıya derken
Farklı fanteziler gibi
Yani bunlar ne 10 tane erkek le aynı anda yatmak mi mesela
Hayır tâbi sadece 1 erkek ile mi tek oldun uzun süre ilişkide durduj mu gibu
Oha bu fantezi değil normal hayat soru yanlis
Peki oldun mu yoksa tek erkekle mi yetindin
Ben grup bile yaptım sen beni örnek alma
Ciddimisin neyi alnım ki bende yaptım onu
Ozman aynıyız başka fantezi derken ne istiyosun
Fanteziler çok aklına ne geliyosa
Peki
kac erkekle oldu en fazla pekı
@timur0707 10 senin kaç erekle oldu
7 8 snn gıbı erkekle
@timur0707 lan sen nerdesin
senın le aynı sehırde bılader
@timur0707 adres ver ozman biladwr
Noluyo
teomanpasa mh 254 sokak gel
@timur0707 tam ver ben gönderiyorum oraya
Sonra ağlama bak
@timur0707 yanlız bende gelirim
07 vf 614 slx deyım gel
Daire numarisni ver başkasını *
tek tek gelın hepınız mı antalyadasınız
@timur0707 ne antalyasi yaa elazig
Mal iste
Nerde mal var burada
nerde erkek var kız goruntusunde
@timur0707 Elazığ da olan yok mu
yok benım bıldıgım ama
Bak sen erkek oldugumu soyluyosaun ya kurdu ben kürt sevmem ama kürt hadi ordan çok oldu
Gotun yiyosa açık adres at
Erkegi kızı gösteriyim sana
la gelsene arabanın ıcındeyım eve mı gelecen sikt i r meye kendını illa
@timur0707 ya kurdu hadi ordan
Deymezsin
neden kız modundasın o zmn gaylık mı var gelecektın ondan da caydin
@timur0707 kızım zaten mal
Sen beni neden engelledin takipten ciktin
Ben mi
Evet
Yoo çıkmadım ki seni takipten engelledim. dr
Neden engelledin peki
Lan seni engellemedim
Melek adim
Sayılır
Gidemeyenlerden
Grup mu yaptın sen
Aşırıdan kastımız ne
Farklı fanteziler gibi
O halde evet
Teşekkürler cevabın için
❤️❤️❤️
grup denedın mı pekı hıc
Aşırısı mı var bebeğim anal hariç yap gitsin
Saçma fanteziler hariç evet
Mümkün olduğunca evet.
Sabah fanteziler kokuyor buralarr
Izlenmeyi sever misin?
Biraz fanrezilerim var paylşmak isterim özelden
Özelden dedim mi beb
Olsun ordan daha rahat istersen beklerim
İstemem
Hayır
Neden
Aşırılık derken
İçine tam mi *
Cidden anlamadım
Boş ver
evet
Peki tek erkek ile mi yoksa başkaları ile de yaptib mi
sadece kadınlarla yaptım
Kızımısin
evet
Kız kiza niye yapiton
lezbiyenim
Nerelisin
doğum İstanbul
Hiiii anladım hiç erkekle istemedin mu
asla
İyi
Aşırı derken
Aklına ne geliyosa
Sınırsızım
Sen peki?
İyi
Sen?
Evet
Mesela
Peki tek erkek ile mi yoksa başlasa oldumu
Kız kıza oldu
Lezmisin
Biseksuel
Erkek sevmiyom mu
Çok sevmiyorum
Acarmisin takip edim
Açtım
Attım istek dm atamiyom
Attim
Attim baak
Ölümüne 😂
Nasıl aşırı
Neye göre mesela
Aşırıdan kastın ne
Evet
Olmaz öyle
Karşımdakine bağlı. Partnerim isterse evet
Hiç sınırım yok
Anal ve grup dahil mi diyoruz.
@Murat87 evet
Sayinizin artmasını diliyorum. Ki karşımıza çıkabilesiniz :)
Zor
Evet bu ülkede zor.
Peki sevgili ile mi yaptin
Hayır tanıştıklarımla
f*ck ilişki seviyoruz yani.
Sınırsızım diyenleri de gördük. Nerde yaşıyosun
Aşırı derken
Aklına ne geliyoea
Grup seks
Strapon
En uç bunlar oldu
İyimis