Cinsel Yaşam Cinsellikte her frikiği gole çevirir misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yoksa pozisyonun olgunlaşmasını mı bekleyenlerdensiniz? Cinsellikte her frikiği gole çevirir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Çevirmek hayır 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Pozisyonun ofsayta düşürmeyecek konuma ulaşmasını beklemek gerekir 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Futbolu basit oynayanlar kazanirAma en zoru futbolu basit oynamaktır 1 0 Yorumla
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bazen karşıdan adım bekleriz bazen de atağa geçeriz 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ay ne olur vereyim artık birine pozisyonunda duruyorsa gol olup yağarım 😝😂 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olgun olan şey güzeldir olgunlaşmasını beklerim 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Frikiğe vurmak gerekir. Gol olur veya olmaz. Fırsatı değerlendireceksin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Maalesef hepsini gole çevirmek imkansız. İş yerinde bir sekreter var hergün frikik veriyor ama aynı şirkette golün imkanı yok işte.😔 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. daha gollük pozisyonlara giremedik :) 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Yeter ki frikik olsun. Golü atarım her türlü 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Frikik beklemez, goke çevirmek gerekir ☺️ 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. hersey zamanında güzel bence 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Boş boş yorum yapanlara devam :) 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben firsatci golcuyum 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. beklersen gol kaçar 😂😂 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Her pozisyona girmemek lazım bence. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ayağa oturması lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çevirmek hayır
Pozisyonun ofsayta düşürmeyecek konuma ulaşmasını beklemek gerekir
Futbolu basit oynayanlar kazanir
Ama en zoru futbolu basit oynamaktır
Bazen karşıdan adım bekleriz bazen de atağa geçeriz
Ay ne olur vereyim artık birine pozisyonunda duruyorsa gol olup yağarım 😝😂
Olgun olan şey güzeldir olgunlaşmasını beklerim
Frikiğe vurmak gerekir. Gol olur veya olmaz. Fırsatı değerlendireceksin.
Kaleyi gördüğüm anda vururum zaten hagi'ye benzetirlerdi beni
Maalesef hepsini gole çevirmek imkansız. İş yerinde bir sekreter var hergün frikik veriyor ama aynı şirkette golün imkanı yok işte.😔
Gol atmam lazım
Vurduğum gol olur hatrick yaparım
daha gollük pozisyonlara giremedik :)
Yeter ki frikik olsun. Golü atarım her türlü
Frikik beklemez, goke çevirmek gerekir ☺️
hersey zamanında güzel bence
Asist bekler voleyi yapıştırırım
Boş boş yorum yapanlara devam :)
Ben firsatci golcuyum
beklersen gol kaçar 😂😂
Her pozisyona girmemek lazım bence.
Her duruşa vurmak olmaz.