Cinsel Yaşam Cinsellikte ne olsa tiksinirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cevaplar gelsinn Cinsellikte ne olsa tiksinirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Bakımsızlık olursa 0 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tras olmadiysa ve temiz degilse kisacasi hijyensizse 3 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İki defa tiksindim, biri duş almadığı için teni ekşiydi, diğeri adet kesildi demişti ama ağzıma pıhtı geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anal Ağza boşalmaYüze boşalmaPenisiyle yüzüne vurma 4 1 Yorumla bendenizfurkan +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tedirgin olduğum şeyi yapmaya devam ediyorsa 3 3 Yorumla pars2828 +1 yıl Nedır o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @pars2828 herhangi bi şey işte ne biliyim mk. o an her ne ise yani Yorumla pars2828 +1 yıl Tamm ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kadınla yapıyordum doggy yaparken biraz hızlı şey yaptım sürekli vajinasından osuruk çıkıp duruyordu boşalamadan işim çıktı deyip gittim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gurup olmadığı sürece özellikle sevişmek konusunda sınırm yok 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yer uygun olsaydı bazı şeyler de eklemek isterdim bir kızla bir erkeğin zevkler konusunda inanılmsı güç ortak zevklerin olması
nefsiacizane Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Sadece normal bölgelerde değil de göğüsteki kıldan nefret ederim 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Koku olması gaz çıkarması geğirmesi 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. başkasının arzulanmssi 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Temizlik olmazsa tiksinirim 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Domates kabuğu😂 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Ağız kokusu 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bilemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gtumu yala demesi 3 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalayabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla lvebdy +1 yıl Hmm anladimm.Bunu diceni tahmin ettim 🙂 genlde bu kadinlarin cok hosuna giden sey Yorumla Katucuk +1 yıl Yorumsuz bir soru cevap olmuş Yorumla pars2828 +1 yıl Ulan bu erkekler yapılırmı o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendisi yaptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşuma gitti gitmez olur mu😁 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Anal olması yeterli 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Reel olması.😨 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmem 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @harme000 sen sor ben iğrenirim iğrenmem derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @harme000 her gaitayı özele çekmeyin ya Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ter kokusu kıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bakımsızlık olursa
Tras olmadiysa ve temiz degilse kisacasi hijyensizse
İki defa tiksindim, biri duş almadığı için teni ekşiydi, diğeri adet kesildi demişti ama ağzıma pıhtı geldi
🥺🥺
tedirgin olduğum şeyi yapmaya devam ediyorsa
Nedır o
@pars2828 herhangi bi şey işte ne biliyim mk. o an her ne ise yani
Tamm ya
Bir kadınla yapıyordum doggy yaparken biraz hızlı şey yaptım sürekli vajinasından osuruk çıkıp duruyordu boşalamadan işim çıktı deyip gittim
gurup olmadığı sürece özellikle sevişmek konusunda sınırm yok
yer uygun olsaydı bazı şeyler de eklemek isterdim bir kızla bir erkeğin zevkler konusunda inanılmsı güç ortak zevklerin olması
Oral , grup , şimdilik bunlar geldi aklıma.
Bilmiyom ki, o an oldugunda belli olur heralde.
ne yani 5 dk cinsellik icin midemizi mi aldiralim
Sadece normal bölgelerde değil de göğüsteki kıldan nefret ederim
Kötü koku. Bencillik.
Koku olması gaz çıkarması geğirmesi
başkasının arzulanmssi
Kadinin ağzima isemesi olabilir mesela
Ya su isemeli falan iyhh
Seks yaptığım kişi sevgilimse, hiç bişeyden
Temizlik olmazsa tiksinirim
Domates kabuğu😂
Hicbiseyden tiksinmen
Anal anal anal