Ben hiç evlenmedim mesleğim kamyoncu tirci extra jigalo hizmeti veririm gittiğim bölgelerde, erkek hergun yapabilir isterse kadın 1-2 en fazla 8-9 saat sonra isteksizlesir
Senin yaşın kaç çok merak ettim Bir de bir erkek sevgilim var diyorsa ya gerçekten sevgilisi vardır ya da sen tipi değilsindir zorlarsan sen zararla çıkarsın kullanıp atarım muhtemelen mesajı sesli klavye ile yazdım yazım hataları olabilir
Muhtemelen seni yine kullanma peşinde ben de olsam ben de öyle yaparım bir tane varken ikinciyi yedekte tutmak veyahut ikisini birden kullanmak her erkeğin işine gelir
Ondan 2 yaş büyüğüm ama ondan 4-5 yaş küçük gösteriyorum o da herkes de benj küçük sanıyor zaten. Şoyle ki ben ona açılmadan haftalar önce arkadaş ortamında böyle iyiyim napcam karıyı kızı demiş. Ben de mesaj attım. Bana bakıyordun bana ilgin var sandım ben de etkilendim bu durumdan dedim. O da yanlış anlamışsın sanırım dedi benim kız arkadaşım var dedi. Sonra bi arkadaşına sordum onun kız arkadaşı falan yok benim bildiğim dedi
Çocuk seni istemiyor sen ustune gidiyorsun, onun kafada şöyle bişey uyanıyor bunda bir durum var her türlü bana gelecek gibi bir süre sonra canı sıkılacak sana tamam diyip sadece amacı yatağa atmak olacak kısacası sen bilmeden çocuğun kafasını böyle yonlendiriyorsin, çünkü erkekler güzel çirkin bakmaz biryerden sonra yapacağını yapar bırakır ortada
Yo ben bir kere dedim bitti bir daha da bir şey yapmadım ki. O laflar sağdan soldan arkadaşlarından duyduğum laflar. Hani ağzını aramışlar kız var mı diye o zaman demiş kafam böyle rahat napcam diye. Ben aksine ona karşı çok soğuğum konuşmuyorum bile. Ben sadece bir kere açıldım orada bitti olay. O kendini hatırlatmaya çalışıyor hareketleriyle. Beni görünce yuzu gülüyor ben bakmıyorum bile
Ben değil merak ettim. Birine aşığım 33 yaşında eğer yalan değilse kız arkadaşım var dedi bana. Kiz arkadaşı olan her hafta okumak için İstanbul dan Ankara ya gelir mi? Bunun dışında çalışıyor da
Cevap sahibi
11 ay
Okumak için derken?
Soran
11 ay
Üniversite okuyor yanj ama güya İstanbul'da kız arkadaşı var
Cevap sahibi
11 ay
Gelir niye gelmesin. Her döndüğünde de sevişir
Soran
11 ay
O zaman bana niye skecek gibi bakıyor o yetmiyor mu
Cevap sahibi
11 ay
Seni de * istiyordur. Senin istediğini biliyor
Soran
11 ay
Kız arkadaşı ona yetseydi bana öyle bakmazdı. Ya da kız arkadaşı falan yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bekarım ama iliskiye girmiyorum inancım gereği... mastürbasyon yaparak ihtiyacimi giderebiliyorum mastürbasyon ve iliski de ayni sey sonucta bence...
Parasını verirse istediği an yapar yok tanımadan hissetmeden yapmam derse benim gibi üç dört yıl kimseye dokunmadan da hayatına devam edebilir
Ben hiç evlenmedim mesleğim kamyoncu tirci extra jigalo hizmeti veririm gittiğim bölgelerde, erkek hergun yapabilir isterse kadın 1-2 en fazla 8-9 saat sonra isteksizlesir
Yuhh
Yuh derken?
Buluyo musun karı
Genelde evli kadınlar çağırır beni bekar zor dullar bile zor ama evliler olsun bitsin gitsin diye çağırırlar beni 1 veya 2 seferlik düşün
Günah
Orası öyle ama ben parama bakarım
Bu soruyu neden sordun sen onu merak ettim 🤣
33 yaşında asik olduğum bir erkek için
Sorun ne ki
Beni kiz arkadaşım var dedi reddetti de var mı yok mu belli değil o da. Onu merak ediyorum işte
Senin yaşın kaç çok merak ettim Bir de bir erkek sevgilim var diyorsa ya gerçekten sevgilisi vardır ya da sen tipi değilsindir zorlarsan sen zararla çıkarsın kullanıp atarım muhtemelen mesajı sesli klavye ile yazdım yazım hataları olabilir
Ama ondan hoşlanmam çok hoşuna gitmiş sonradan
Muhtemelen seni yine kullanma peşinde ben de olsam ben de öyle yaparım bir tane varken ikinciyi yedekte tutmak veyahut ikisini birden kullanmak her erkeğin işine gelir
Yaşın kaç söylemedin
Ondan 2 yaş büyüğüm ama ondan 4-5 yaş küçük gösteriyorum o da herkes de benj küçük sanıyor zaten. Şoyle ki ben ona açılmadan haftalar önce arkadaş ortamında böyle iyiyim napcam karıyı kızı demiş. Ben de mesaj attım. Bana bakıyordun bana ilgin var sandım ben de etkilendim bu durumdan dedim. O da yanlış anlamışsın sanırım dedi benim kız arkadaşım var dedi. Sonra bi arkadaşına sordum onun kız arkadaşı falan yok benim bildiğim dedi
Ne anladın son yazdıklarımdan
Çocuk seni istemiyor sen ustune gidiyorsun, onun kafada şöyle bişey uyanıyor bunda bir durum var her türlü bana gelecek gibi bir süre sonra canı sıkılacak sana tamam diyip sadece amacı yatağa atmak olacak kısacası sen bilmeden çocuğun kafasını böyle yonlendiriyorsin, çünkü erkekler güzel çirkin bakmaz biryerden sonra yapacağını yapar bırakır ortada
Yo ben bir kere dedim bitti bir daha da bir şey yapmadım ki. O laflar sağdan soldan arkadaşlarından duyduğum laflar. Hani ağzını aramışlar kız var mı diye o zaman demiş kafam böyle rahat napcam diye. Ben aksine ona karşı çok soğuğum konuşmuyorum bile. Ben sadece bir kere açıldım orada bitti olay. O kendini hatırlatmaya çalışıyor hareketleriyle. Beni görünce yuzu gülüyor ben bakmıyorum bile
O zaman bu konuyu uzatma bence bazı şeyler uzakken daha iyi tehlikesiz öyle kal
Bir şey yaptığım yok zaten o hareketlendi diyorum ne zamandır gamyoncuuu
Herkes istedigi kadar yasar sonucta istege bakar bu iş.
Kaç kere de tatmin olunur ise o kadar sayıda
Zor bence hatunu ikna et , ev bul arabada zor yaşadık hep
Bu sana kalmış. Kimisi hiç yapamıyor. Kimisi de düzenli bir ilişki yaşayıp haftada 2 3 kez yapiyor.
Kişiden kişiye değişir ya bazıları muhafazakar olup mastürbasyonla yetinir bazıları her gün ilişkiye girer
fb ya da sevgilileri yoksa yaşamıyorlar erkekler belki esc ye gider arada
evli olmadan ilişkiye girmekte karaktersizliktir
Bazıları hiç yaşamıyor
Bu değişken bir durumdur sanırım.
Bazıları her dk yapabiliyor
Ne kadar isterdin sen?
Ben değil merak ettim. Birine aşığım 33 yaşında eğer yalan değilse kız arkadaşım var dedi bana. Kiz arkadaşı olan her hafta okumak için İstanbul dan Ankara ya gelir mi? Bunun dışında çalışıyor da
Okumak için derken?
Üniversite okuyor yanj ama güya İstanbul'da kız arkadaşı var
Gelir niye gelmesin. Her döndüğünde de sevişir
O zaman bana niye skecek gibi bakıyor o yetmiyor mu
Seni de * istiyordur. Senin istediğini biliyor
Kız arkadaşı ona yetseydi bana öyle bakmazdı. Ya da kız arkadaşı falan yok
Özel konuşabilir miyiz?
4 yıldır yok
bakıreysen kacmıstır senden yoksa yok demez
Istediğim zaman yani haftada 2 3 vs
Fb mi var
Evet