Ben 20 sevgilim 35 yaşında bir çocuğum var evlenip boşandım oğlum 2 yaşında sevgilimle braber 1.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz ancak o kadar az ilişki yaşıyoruz ve o kadar hızlı boşalıyorki eskiden bundan 5-6 ay öncesine kadar böyle değildi bazen bana çok istekli olduğum için böyle oldu diyor bu arada çok güzel ni kadınım oğluma baba gibidir eski eşimin yapmadığı her ne varsa yapmıştır bana öyle diyim bu konuda sıkıntı yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkeğin erken boşalmasını etkileyen bazı faktörler var bunları göz önünde bulundurmak gerekli eğer öncesinde böyle bir şey varsa. Erken boşlama olarak tanımladığımız rahatsızlık erkek penisinin vajinaya girdikten bir kaç saniye ile bir ili dakika arasında boşalmasıdır. Anlattığına göre çok erken bir boşalması yok. Gelelim erken boşalmanın bedenlerine. Psikolojik olabilir çalıştığı iş veya günlük hayatta ki stres ve kaygı buna neden olabilir. İkinci neden ise fizyplojik nedenler olabilir bu hormon dengesizliğinden tut prostata kadar olan tüm nedenler olabilir. Üçüncü olarak alkol ve sigara kullanımı cinsel isteksizlik ve performansı etkiler. Son olarak kullandığı ilaçlar antidepresan vb ilaçlar buna sebep olabilir. Sevgilini tanımadığımız için bu yazdığım maddeleri göz önünde bulundurup sebebini bulabilirsin. Bu işin kitabı kısmıydı birde sokak ağzı ile bakacak olursak. İlkinde bu süreler olması normal yorumlarda uçan kaçanlardan kaç tanesi acaba gerçekte öyle 😄 Eğer bu durum ikide üçte devam ediyorsa o zaman saydığım nedenleri bir araştırın ilk olarak üroloji doktoruna gitmeyle başlarsınız
05 Yorumla
Soran1 yılKendisi mekan sektöründe olduğu için çok alkolik ama adam yılmıyor bayılmıyor müthiş bünyesi var ben bile zaman geçtikçe tanıdıkça sarhos olduğunu sonradan anladım
Soran1 yılBiz beraber geceleri eğlenmeye çıkıp eve geldiğimizde deli gibi sevişiyoruz o zamanlar da alkol içmiş oluyor ama o zamanlar uzun sürüyor ya sanki erken bosalmak için çabalıyor gibi dicem ama benim aldığım zevk yarım kaldığımda biraz surat astığımı görüyor yani
Soran1 yılHatta neden böyle oldu diyorum çok istekliydim diyor ondan öyle oldu diyor
Soran1 yılVe nefes alışverişini duyuyorum mesela uzun sekslerimizde nefes alış verişi kontrollü böyle boşaldığı zaman derim derin nefes alıp veriyor o nefes alışverişini duyuyorum tam anlamıyla
- 1 yıl
Şöyle bir şey var alkol aldığı zaman penisin duyarlılığı azaldığı için uzun sürmesi çok normal. Nefes alış verişi kalp ritmini düzenlediği için kalbin fazla atması penise çok fazla kan pompalar ve boşaltmayı erkenleştirir. Burada şuna bakman lazım bu sürekli mi oluyor ve sen sürekli tatmin, olmadan mı bitiriyorsun ilişkiyi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl20 yaşında kıza neler neler demişsiniz ya ayıp lan.
Neyse bunu gizliden yazacağım rahat rahat, seni yargılamadan merak etme. Öncelikle yaş farkınız çok fazla, bir de muhtemelen karıya kıza doymuş bu adam onun etkisi var yani cinsellik amaç ya da araç değil mecburiyet. Çünkü ne fantezi yapar ne de aşırı oral. Doymuş çünkü onun için git gel git gel. Haftada bir normal bir durum değil hatta olabilecek bir şey de değil. Hele ki 20li yaşlarda bir partnerin varsa bu hiç normal değil. Tavşan gibi olunacak dönemde işin açıkçası. Neyse. Bir de muhtemelen hevesi olsa bile erkenden boşaldığı için bunu tekrar tekrar yapmak istemiyordur çünkü seni doğru dürüst tatmin edemiyor zaten. Bununda bilincindedir... Bir de aranızda güven problemleri vs varsa adam senden soğumuş ve uzaklaşmıştır iyice.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Millete bayaa bi detay vermişsin. Neredeyse gözümüzün önünde canlandırdık. Ama bunlara gerek yoktu. O kadar kısa sürede boşalıyor olması normal değil. İkiniz beraber bir uzmana görünün. Bu işin uzmanı burada sana fikir verenler değil. Bir hekim olmalı. O, sebebi tespit edip, tedaviyi ona göre yapacaktır. Sen de eksik kalmazsın. Buradaki asıl sorun sevgilinin bu durumun ciddi bir sorun olduğunu kabullenip seninle doktora gitmesini sağlamak.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı.
1 yılYadırgamıyorum kınama hiç yapmıyorum ama az anne olun ya boşandın ama eşinden boşandın sevgili ile aynı evde yaşamak nedir çocuğun bunlara tanık oluyor babalık yapmadı diyorsun çocuk daha 2 yaşında ne kadar babalık yapmış olma şansı vardı ki adamın bazı erkek evet sorumsuz olur ama ne olursa olsun o çocuğunun babası kıyaslama yapamazsın özel hayatın elbette ki olabilir ama bu çocukların gözüne soka soka olmaz hele elin adamı benim çocuğumla aynı evde hiç bulunamaz ummadığın taş baş yarar çocuğuna yaklaştırma kimseyi
Ayrıca derdini seveyim914 Yorumla
Soran1 yılCevaba gelecek olursakta Yukarda bi bayan yazmıs git verdiğim cevabı oku ŞU ZİHNİYETTEN ÇIKIN YA ben 18 yaşında anne oldum eski eşim 27 yaşındaydı boşandığımızda hala ödemediği nafakaları var COCUGUMA 2 yıl boyunca 1TL verdiyse yedirdiyse ben bu dünyadaki sevdiğim şeylerle sınanim. RESMİ NİKAHIN YAPILMA AMACI MAL MÜLK VE DOĞACAK ÇOCUKLARIN VELAYET DURUMLARI VS. Yani ÇOK AFEDERSN BEN EVLİ Bİ ADAMLA DEĞİLİM DAHA ÖNCE EBLEMDİĞİM ADAM EV ORTAMINDA BAMBAŞKA OLDUĞU İÇİN BUNU TANIDIM 2 yıldır beraberiz 1.5 yıldır tanışıyorum ayrıca çocuğum kcuktu ve bebek olmasına rağmen bu evi ortamı odasını yavaş yavaş 3 gün annemde 4 gün burada kalarak alışıldığının önüne geçmeden yaptım KUSURA BAKMA AMA BENİ BU KADINA KİMSE YARGILAYAMAZ
Soran1 yılYA PARDON DA KIYASLAMA NASIL YAPAMAM HADTAYKEN RAHATSIZKEN BABASININ MADDİ DURUMUDA AİLESİNİNDE İYİ 1 günlüğüne ÇOCUĞA BAKAMADKM DİYE ÇOCUĞU YUVAYA YURDA VERMEK NEDİR YA 1 aylık ya. YA O KADAR GÜZEL BEBEKTİKİ YURT TESLİM ALMAMIŞ ANNEYİ DE ARAYALIM DMEİŞLER BU KADAR GÜZEL ÇOCUĞU ANNE NASIL ALMAZ KIYAMAZ DİYE BEKLEMİŞLER BEN ŞOKLAR İÇERİSİNDEYDİM 2 yıldır hiçbir desteği olmamış bana bunları yaşatmış ki kendi aramızdaki problemleri saymıyorum biriyle 2 yıldır hayatımda olan saçımdan tırnağıma çocuğumun bezinden mamasına oğluma oda yapmış her akşam eve eli dolu gelen adamla beraber resmi nikahım yok diye mi sorun SORUM BUYSA BEN İSTEMİYORUM BEN BİRDAHA BOSANMADA YAŞADIĞIM PSİKOLOJİYİ ELE GÜNE RESİL OLMA KORKUSUNU YAŞAYAMAM KENDİMDEN KASTIM AİLEM HE Bİ KAÇ SENE GEÇER VE her şey YERLİ YERMDE OLUR İŞTE O ZAMAN BİZ BU ADAMLA OLMUŞUZ DERİM resmi nikah yaparım
- 1 yıl
Savunman çocuğunun gözü önünde yabancı bir adamla nikahsız beraberliği desteklemiyor bunu dünyanın hiç bir yerinde hiç kimse kabul etmez nikah kıy demiyorum
Ama çocuğun yabancı bir adamla büyüyemez seni onunla yanyana görmesi bile hoş değil öyle büyük büyük harflerle yazınca olmuyor bu işler adam evlindiği kadının çocuğunu doğrayıp tencerede pişiriyor ya nasıl güvenirsin ne bu rahatlık oda yaptı diye bez aldı diye iyi bir adam mı oldu yine söylüyorum yargılamıyorum gözünü aç diyorum uzmanlar der ki çocuğun gözünün önünde anne babanın birbirine sevgi göstermesi çocuğun psikolojisini olumlu yönde etkiler dikkat et anne baba diyor baba yoksa başka bir adamla çocuğunun yanında fingirdeş demiyor
Soran1 yılKAHRETSİN YA NASIL BÖYLE SÖYLEYEBİLİRSİNİZ BEN ÇOCUĞUMUN ÖNÜNDE VE FİNGİRDEŞMEK SİZİN SADECE UZAKTAN KLAVYE DELİKANLILIĞI DİYİM NE ALKA FİNGİRDEŞMEK YA YAKIN BİLE OLMUYORUZ BÖYLE SACMALIK MI OLUR O ZAMAN ÖLELİM KİMSEYE AÇMAYALIM KENDİMİ BİTELİM YANİ YA İNŞALLAH KURUR GİDEN Bİ NESİL OLURSUNUZ OĞLUM ÖNÜNDE DEGĞİL CİNSEL YSKKNLIK ÖPME SARILMA GİBİ DAVRANIŞLARI SERGİLEMİYORUZ KADININ KOCASI KADINI TENCEREDE PİŞİRİRKEN BAKIN KENDİ AGZINIZLA DİYORSUNUZ KADININ KOCASI NE DİYENİLİRSİNİZ EN FAZLA KADININ ARDINDAN YAZIK GÜNAH ALLAH BELASINI VERDİN O ADAMIN DERSİNİZ LÜTFEN BAKIN BENİMDE EN HASSAS OLDUĞUM NOKTA OĞLJM 2 yaşında bir şey anlamıyor ama belli bi 4 5 yaşına geldiğinde o zamana kadar da resmi nikahsız kalıcam demiyorum daha önce babasıyla düzgün bir şekilde evlenmeme rağmen ki tamamen aşk evliliğiydi böyle bir mağduriyet yaşadım önüme ilk çıkan adamla da beraber yaşama kararı almadım ben baskalarıylada görüştüm ettim konuştum dostça arkadaşça sohbetim oldu kafamın ve huzurlu olduğum bi insanı tanıyıp beraber yaşadım durum bu bakın evli misiniz bekar mısınız bilmiyorum ama evli olup çocuklarınızın babası çocuğuma bakıyorsa eğer hiçbir zaman bi adam eksikliği veya çocuğunuzun baba eksikliğini görmediniz o sebeple lütfen böyle rahat konuşmayın ben üstten anlatıyorum geçmişim geçti gitti diye ama o kadar travmalarım yaşadım bir ben bi Allah bilşyor
- 1 yıl
Ben sizi eleştirdim mi
Ya da kınadım mı
Sadece uyardım önceliğiniz daima anneliğiniz olsun rahat davranmayın dedim psikolojinizin iyi olmadığı belli lafı nasıl anlamışsınız
Bir kere hiçbir zaman klavye delikanlısı olmadım derdi olanla Yüzyüze çok rahat görüşürüm
Harici soyunuz kurusun ne çirkin bir laftır umarım hiçbir yerde denk gelmeyiz hanımefendi
Ben bir anne olarak anneliğinizi erkeklerden öncelikli tutun diye serzenişte bulunurken sizin çirkinliğinize bir şey diyemiyorum sadece inşallah Allah biryerlerde bizi karşılaştırmaz zira aşırı kinci bir insanım bir lafı 100 yıl geçse unutmam - 1 yıl
Hanım efendi Allah'tan kinanamissiniz ama kadının anneligine kadar laf edip durmuşsunuz her erkeği sapık gibi görmekten artık vazgeçin. Öz babalar neler neler yapıyor. Elin adamı kollayip
- 1 yıl
Bakıyor. Kadına demediginiz kalmamış sadece uyanıyorum demişsiniz. Etrafınız nasıl nasıl insanlar ile karşılaştıniz bilmem. veya müge anlıyi acil bırakmanız lazım. Siz ve sizin gibiler yüzünden insanlar panik atak , kaygı bozukluğu olmaya başladı. Valla yettiniz artık. Çokta büyük konuşmusunuz umarım başınıza gelmez. Selametle
Soran1 yıl@Susbirseysoyleme gerçekten anlamışlar yani eskilerde o kadar insan varki çocuğunu üvey babayla büyütüp normal olan çocuklar evet günümüz iğrenç bunları bende görüyorum duyuyorum ama o benim canımın parçası kolun bacağım bu çocuk sanki onu eşya gibi yanımda sürüklüyormuşum gibi muamele göstermiş yorum yapıp cevap verme lüksünde bile bulunmadım
- 1 yıl
Slak mısınız siz be 😃😃😃
- 1 yıl
@cicegiburnundaanne Bunlar var ya Hayaller aleminde yaşıyorlar seni de nasıl ezmişler sindirmişler soran arkadaş soruda sevgilim demişsin "İmam nikahlı eşimle" dememişsin hatta çok sonra söyledin imam nikahı olduğunu aranızda biraz doğrucu olalım zaten Ayrıca imam nikahı şeriat Devleti'nde geçerlidir Resmi nikahı yoksa İslamiyette de Dini nikah geçerli değildir bir adam düşün 2 sene 3 sene birisi ile cinsel ilişki yaşadı aynı evde kaldı ayrıldıktan sonra da başka bir kız çıktı karşısına bu ilişkiyi biliyor adam ne diyecek 3 sene f*ck budy olarak yaşadık mı diyecek? İmam nikahlı eşim idi diyecek. Onun için yaptığın şey zinadır Allah kitap falan demişsin ama yedi büyük günahtan birini işliyorsun Ayrıca Emin ol o adam seninle evlenmeyecek bir süre sonra seni terk edecek ama terk etmiş gibi olmamak için de tavırlarıyla sorumsuzluğuyla sana o ilişkiyi bıraktıracak Sen ne yapacaksın daha sonra seninle evlenmeyi isteyen birisi karşına çıkarsa ve o adamla Nikahsız
aynı evde kaldığını öğrenirse ne diyeceksin İmam nikahlı eşim de diyeceksin Halbuki tokmakçı tuttun kendine 😃 - 1 yıl
Müge Anlıyı hayatım boyunca izlemedim ekran bağımlısı bir insan asla olmadım aksine çokça kitap okurum neyi nasıl düşünmek istiyorsanız buyrun düşünün kendi aranızda lak lak yapmaya devam edin neyi ne niyetle söylediğimi gayet iyi biliyorum hadi devam dedikodunuza sevmem böyle çirkinlikleri 🙋🏻♀️
- 1 yıl
@Progressivegirl
boş ver 🤫 - 1 yıl
Sizin sevip sevmemeniz kimin umurunda acaba. Sanırım siz baya savunmasız ve kötülükler karşısında sessiz kalacak bir kişiliğiniz var ki. Diğer insanların da bu şekilde davranacağını düşünüyosunuz. Hanım efendi eskiler değiliz uyanin artık. İnsanları bu şekilde aşağıliyarak uyaramazsiniz kitap okumanız buna yetmemiş sanırım. İnsanların kendi hayatı kendi seçimleri. Size hayatı ile ilgili yorum yap dememiş ki başka soru sormuş. Lütfen burnunuzu kendi hayatınızı sokun başkasının hayatına değil. Dedikoducu tayfalar da tam senin gibilere deniyor işte. İnsanları hayatlarını eleştirir istediğini söyler. Sonra arkadan yapmadığı kalmaz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
154Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBana pek normal gelmedi açıkçası daha 35 yaşında bu adam seksi en profesyonel yapacak yaşları
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaş çok önemli erkekte. Cinsel performansini çok etkiliyor. açıkças eski eşim 40lardan sorma aşırı erken boşalirdi iki dakika falan oyleki ayda bir kereye düşmüştü ve artık bende istemedim aldatmaya bile sebebiyet verebilecek bir durum boşandım ve şimdi genç bir erkekle birlikteyim. ya da aldatan erkekler bu şekilde psikolojik bir duruma giriyorlar. Bundan da olabilir. Eğer bundan memnun değilsen ya bırakacaksın ayrılacaksın , ya da konuşacaksın yok duzelmiyorsa ya çekeceksin ya da aldatacak ya da aldatmayacaksin oturacaksin 🤷♂️ başka ne diyeyim
68 Yorumla- 1 yıl
Aldatma olmamalı bence diğerleri mantıklı
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 neden olmamalı zaten konusuyorsun anlamıyor. Kadinne yapacak o zamn kendi kendinimi ve erecek kadının vücudunun duygulara ihtiyacı var onuda ancak erkek verebiliyor.
- 1 yıl
Siz bu durumda aldatırmıydınız
Cevap sahibi1 yıl@BirKiloNamuss6 mlsf oluyor. Olmasa iyide çok sinir edici bir durum anlamıyor karşıdaki. Sanki bizim ihtiyacımız yok. Buyizden zaten bosadim daha fazla aldatmak için. En başta anlamiyorsun ama sonra ondaa haksizlik oluyor diyorsun ve bırakıyorsun.. şimdi daha mutluyum misal. Genç bir erkekle beraberim en azından beni yanlışa düşürmüyor. Aklıma başka duygusal paylaşım seks gelmiyor. Cunki her şey tamam
Cevap sahibi1 yılYani bosadim daha fazla aldatmamak çin yazacaktım yanlış olmuş.
- 1 yıl
Aklımda sorular var yazabilir miyim size?
- 1 yıl
🙃🙃
- 1 yıl
Nasıl tanıstınız merak ettim birde sizden kaç yaş küçük
Bazı kişilere göre yani libidosu düşük olanlara göre normal olabilir fakat senin anlattığın duruma göre normal değil.
Çünkü 5-6 ay öncesinde böyle değildi yazmışsın. Yani orada bir şey olmuş onjn özel hayatında ve bu erken boşalmaya bile sebep olmuş gibi duruyor.
Bu şekilde sonradan olan erken boşalmalar eski haline dönebiliyormuş. Fakat sebebin ne olduğunu bulmak ve çözmek önemli.
10 Yorumla
1 yılYa, Allah aşkına kocaman kadın olmuşsun, olgun ol birazcık çocuğun var senin ya, boşandı diyede her boku yiyemez insan, ayıp, günah diye bi'şey var. Sevme diyemem seviyorsan evlen gitsin, yoksa boşandım istediğimi yaparım heleki bekar bir adamın evin de kalmak falan yapmayın böyle şeyler, çocuğuna örnek olacaksın yarın, bu çocuk ne örnek alacak senden
310 Yorumla- 1 yıl
Kocaman kadın? Boş yapma belki o çocuğu isteyerek dünyaya getirmedi çocuğu için hayatını mı kısıtlasın çocuğuna tâbii ki de sahip çıkıp çok dikkat edecek ona zarar gelmesin diye bu ayrı fakat o çocuğun babası şimdi başka kadınlarla yatıp kalkıyordur bu kız niye yapamasın?
- 1 yıl
Ayıp günahmış sana göre ayıptır buna göre değildir. Senden hayatı hakkında yorum istemedi yorumun sana kalsın.
Soran1 yılCanım imam nikahlı beraberiz zaten ŞÖYLE DÜŞÜN OGLUMUN BABASINDAN YAKA PAÇA KENDİMİ SIYIRDIM KOCA KADINSIN DEDİĞİN 40 yaşında değilim AMA ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN OLGUNLUKLARI TAŞIYORUM NEDEN HEMEN RESMİ NİKAH YAPAYIM ERKEKLERİN ŞU DEVİRDEKİ BÜTÜN OLANAKLARI VOCUL YAPIP KUCAĞINA VEREYİM OTURSUN HESABI NEDEN OĞLUMA KÖTÜ ÖRNEK OLAYIM ZATEN ERKEN YAŞTA EVLENMEK GİBİ Bİ KARAR ALDIM AMA KİMSE BENİ UYARMADI BE HAMİLE KALDIM BABASI 28 yaşında 28 yaşındaki adama sahip çıkmadı 2 yıldır 5 kuruş para atmadı hiçbişi yapmadı O ZAMAN ONA BAKILIRSA BEN DE BUNU YAPMALIYDIM BENİ YAŞIM 18 ben anneliğe hazır değilim psikolojik iyi değilim diyip çocuğu yuvaya veya babasına vermeliydim YAPAMAZ MİYDİM? Allah aşkına şu kafadan çıkın ya ANNNE NERDE MUTLUYSA ÇOCUK orada MUTLUDUR. O zaman ŞÖYLE YAPALIM EVLENDİM BOŞANDIM SENİN LAFINA BAKARSAKTA ÇOK KISA SÜREDE HAYATIMA BİRİNİ ALDIM 2 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır beraber yaşıyoruz çocuğum başka bi adamın elinde büyümesine BABASI İZİN VERDİ BE YİNE SAYGIM OLDUĞUNDAN DOLAYIDA ABİ DEDİRTİYORUM ADAMA ADAM ELİNİ AYAĞINI ÖPÜYOR OĞLUMUN BAŞININ ÜSTÜNE TAÇ YAPIYOR NASIL HAYRANLIKLA İZLİYOR VOCUGUNUN ONUNLA KAHKAHALRINI DUYUNCA HABERİN BAR MI LÜTFEN BİR KADIN OLARAK BAŞKA Bİ KADINA HEMCİNSİNE LÜTFEN BU ŞEKİLDE KONUŞMA
Soran1 yılESKİ EŞİMLE ONA BAKARSAN SENİN TABİRİNCE ÇOOOOK NAMUSLU BİR ŞEKİLDE EVLENDİM. O kadar aşıktı SEVİYORDU ÇOK GÜZEL DE BİR KIZIM SORU BİRAZ SAKINCALI OLDUĞU İÇİN BU ŞEKİLDE PAYLAŞTIM AYNI EVE GİRİNCE BAMBAŞKA Bİ ADAMDI ÇÜNKÜ NEDEN? Namusluca dışarda hal hareketlerimi izledim ev ortamına girmediğimiz için evdeki pisliğini bilmiyordum HAMİLYKEN Bİ İNSAN KOCASINDAN SOĞUR MU? Soğuyormuş bunu yaşadım ve 2 yıldır bana çocuğa bir kuruş desteği olmadı şimdi bunu yaşamış dışarıda çok düzenli tertipli duran adam evde bambaşka tam tersi olunca nolur? İyiki diyorum bu adamı tanımışım Allah ondan binbir kez razı olsun ben kadınlığımı dişiliğimi bu adamla tanıdım cinsellik nedir onla öğrendim yani Yukarda eski eşimle anlattıklarım en ufakları birde bunları burada anlatırsam miğden almaz lütfen senden ricam kadın kadının destekçisi olsun bu şekil olmasın her türlü yanlışı cahiliği kendime yaparım ama oğlum benim canım onu buna alet edip ona yaşatamam
- 1 yıl
@Trolpataklayan ben dü fikrimi söyledim manyak mısın ya? Ayrıca sana bi'şey diyen yok bırak kadın konuşsun, senin için bellip ayıp diye bişey yok sen yap istediğini adının geçmediği yerede de bulunma bi'daha.
- 1 yıl
Fikrin sadece bir kişi üstüne değil genel olarak boşanmış kadınlar adına konuşuyorsun.
- 1 yıl
Şimdi anlıyorum seni. Orada farklı geldi okurken rahatsız oldum nikahlıyım deseydin bari
- 1 yıl
@Trolpataklayan bütün boşanmış kadınlar dediklerimi yapmıyor yapanlara söyledim
Soran1 yılNikahlıyım tabiki devir gerçekten o kadar değiştiki kadınların evlenmesiekafar korkunc bir şey yok hele o ilk evlilikte başa gelenler cahillik tecrübesizlik berbattt
Bide bende evin tek kızıyım hem de tek çocuğuyum ailemin üstüne titreyip o ailenin farklı olması iğrenç
- 1 yıl
Canım, özelden konuşalım istersen, hem rahatca konuşuruz
1 yılBunun çeşitli sebepleri var. Biri 1 hafta uzun süre. Bu uzun süreden sonra yapınca erken boşalabilir. Diğeri stresi fazlaysa bundan da kaynaklanır. Son husus da kondomsuz ise bu da erken gelmesine yol açabilir ve sonuncusu da yaşla alakalı kaslar. Kasları geliştirmek için spor yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler
O yüzden baştan anlamadın o da seni çok etkileyici gördüm diye manuple etti. Ama erken boşalma sorunu var.
Ve sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler00 YorumlaCinsel sorunlar, stres, sağlık veya iletişim eksikliğinden kaynaklanabilir. Sevgilinizin hızlı boşalması ve isteksizlik, duygusal baskıdan olabilir. Açık iletişim kurmak, hislerinizi paylaşmak ve gerekirse profesyonel yardım almak çözüm olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılAma o kendisi bana yöneliyor uyurken öpüp kokluyor ve benim boşalmadığımından da farkında
- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılÇocuğuna baba gibiyse neden evlenmiyorsunuz yani?
Bu senden kaynaklı değil sevgilin acele edip oldu bittiyse getiriyor yani eskisi gibi senden zevk almıyor hemen bitsin istiyor vücut ve erken boşalıyor00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılZaman geçtikçe daha geç boşalması gerek aslında var bir anormallik , birde, haftada bir özellikle senin için oldukça az. Birde ilk boşalmasını yaşadıktan sonra ikinciye üçüncüye devam etmiyor mu?
00 Yorumla
1 yılnormal degil, en az 2-3 olmalı haftada5dk da boşalıyorsa 5-10 dk da tekrar yapın faklı pozisyonlara geçin mesela kovboy pozisyonu yönetim sende olsun ondada meni kontrolü olur süre uzar, ama Seksi kıyafetler giy adamı azdır kendini istet.
00 Yorumla
1 yıl20 yaş ve çocuk ve bir de 15 yaş büyük sevgili denklem baştan itibaren yanlış yanlışa devam gidiyor
30 Yorumla
1 yılEvlenmeyi düşünmüyor musun çocuğa ıyı bır örnek olduğunu düşünmüyorum.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Gecikmesi için heyecanı kesmeli ve nefes alıp vermeli bazen kilitleyip hareketsiz kalıp, eze eze *, pozisyon değiştirmeli böylece süre oldukça uzar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
1 yılçok istekli olduğum için erken boşaldım yalanı erkeklerin en sık kullandığı bahane ve yalanlardan biridir ahahha
07 Yorumla
Soran1 yılNe demek oluyor bu peki
Soran1 yılBide uzun sekslerimizde nefes alıp vermesi normalken kısa sekslerde hep derinden iç çekiyor
- 1 yıl
bişey demek olmuyor erken boşalıyor işte bahane buluyor ya çok mastürbasyon yapıyor ya da kontrolü zayıf, sigara filan içiyor göbeği var o yüzden
Soran1 yılBu sevmiyor veya ilgisiz anlamına gelmiyor yani dimi
Soran1 yılMastürbasyon çok yaptığını sanmıyorum uzun vakit hiç ayrılmıyoruz
Soran1 yılKalan dediklerinin hepsi var
- 1 yıl
Yok baska bi anlama gelmez de düzgün beslenip egzersiz yapsın biraz
1 yılBundan dolayı ayrılık olmaz. Bunun bir sürü çaresi var. Tıbbi destek alsin erk. ark. iniz. kesin düzelir.
11 Yorumla- 1 yıl
Daha da sık olabilir ama adam seni tatmin.. ya da istedigin seviyede tatmin edemediginin farkinda ise.. bu farkındalık la daha sık yakınlaşmaya çekiniyor olabilir.
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 yaşında 15 yaş büyük biri ile bir de boşanmis aferin kizim sana birde çocuğun yanina elin adamını getirmis
40 Yorumla
1 yıl35 yaşında performans düşük derim ben hanımefendi. Ben kadın istedikten sonra hergün 1 kere bile olsa yapmak taraftarıyım. Gerçi bizdeki biraz aç gözlülük o ayrı bi konu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Haftada bir ne öyle. Madem güzel ve alımlı birisin en az 3-4 olmalı. Bence bu işte bir terslik var. Bi sorgula derim
00 YorumlaÇok az haftada 2 de az onu söyleyeyim ki bir de ben sevişirken bir kere yapıp o günü bitirmem çok kötü ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAz bence ya erken bosalma sorunu var ve sende tam anlamıyla rahatlamıyosundur
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılPiskolojik ya da kronik sorun vardır
Sende canlı ol canlandır adamı yastık gibi yatakda durup herşeyi erkekten bekleme00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu durum kötü senin en çok istekli olduğun bi dönem o haftada bir istiyorsa sarsıntılar olabilir
00 Yorumla Yani kadın sensin kucağına çıkınca seni indiriyor mu olmaz haftamız dolmadı mı diyo ben inanmıyorum haftada bir olduğuna
00 Yorumla
1 yılAnormal ski klkmıyor galiba sağlam düzgün kız ark olsun günde 4 defa veya 2 günde bir bende böyleyim Ama doğal yerim hep zaten hep dik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAdam sansli ama kiymetini bilmiyor senin gibi kadınla karsilasmiyorum ki duzenli olsun haftada 4-5 kez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu sorun değil ten uyumu varsa ki var gibi bunu ayarlamak zor değil egzersiz ve pozisyonlarla dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. haftada 1 az. en az 3-4 olmalı
ayrıca erken boşalması bencillik yapıyor. iradesine sahip çıkmalı kendine değil sana odaklanmalı.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılbazı dönemlerde olabilşir böyle erken boşalmalar aşabilirsiniz kendini tutabikir sıklık için ise farklı giyin fanteziler dene alevlendir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Partnerin kendini geliştirmesi gerek biraz, başka sorununuz yok gibi gözüküyor. Bir de bir zahmet nikah falan yapın tavsiye ederim...
00 YorumlaBence normal değil ama eşinin belki sana anlatmadığı sorunları olabilir. İnsanız ve etkileniyoruz illa ki bir şeylerden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAma iste seks olmayınca seni doyuramayınca tüm yaptığı şeylerin manası kalmıyor. Sen duvardan duvara vurulan hircin hoyrat seks istiyorsun, bu da senin hakkin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence sorunları var bu konuda çok istekli olsa da boşalması kaç dakika ki
014 Yorumla
Soran1 yıl3-4dk
Soran1 yılBoynumu göğüslerimi amiyor sonra giryor zaten
Soran1 yılHayır nefes alısverısım hızlanıyor ben yatıyor oluyorum bacaklarımı sırtına koyuyorum o kadar
Soran1 yılDoggy pozisyonunda hele hiç yapmıyor sırtıma bosal diyprım izin vermiyor belim incevik ve kalçalarım büyük acaba tahrik oluyor dokunurken hızlı bosalıor diye mi doggy de yapmıyor onuda anlamış değilim
Soran1 yılİstedikleri kadar toplansın özel derler mal mal bakarlar ekrana
Soran1 yılEvet yani ve zevk aldığım sesimi duyuyor devam eder yavaş yavaş sesim gittikçe noşaldığımı anlar en şevhetli yerinde patlicaö diyor çıldırıyorum
Soran1 yılSinirden banyoya gidip suyu açıp mastürbasyon yapıyorum
Soran1 yılOna kendimide de odaklayamıyorum bu sefer
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Şu an biraz yorulmus gibi cinsellikle pek istekli degıldir
020 Yorumla
Soran1 yılDaha önce pavyon sektöründeydi çok kadınla birlikteliği ve beraberliği olmuş hatta aramızda konu geçtiğinde ben artık doydum diyor aldatmam felan diyor gerçi ağızdan çıkana inanmicaksın yinede ama her şekil görüntülü adamımı açıp konuşuyor rahat yani telefonu vs ortalıkta karıştırır bakar ederim ki onun çevresi onun parası için onunlayım zannediyordu
Soran1 yılKendi çevremde her açıdan çok güzelsin ne işin var bunla felan dediği de çok olmuştır son 5 6 aydır oluyor bu şekilde
Soran1 yılBi erkeğin doymasıda normal değil bence 35 yaşında 50 değilki çevresindeki abileri 40-45-50 yaşlarında her gün biriyle ki hepside evli
Soran1 yılHatta kendisi dslga geçer 50 yaşına dayanmış adam karısını aldatıyor yazık günah yengeye frlan der
Soran1 yılErken bosaldığı için isteksiz olabilir mi biri yazmıs öyle ama
Soran1 yılYani deneyimli bi adam geç boşalma sağlayan mendiller var neler neler var ki prezervatif kullandığında geç bosalır eve alıp onu koymuyor bile ben koyuyorum hep son 2 aydır hiç almadım
Soran1 yılBide bana sürekli onu aldatıyormuşum gibi davranıyor
Soran1 yıl1 kere aldatmısstım beraber yaşamaya başladığımız zaman ama çok alkolluydum sabahta beraber yaşadığımız ebe geldim yakalamıştı o gün bugündür 5-6 ay oldu bu olay ispat edemedi ama başka yerlere gittiğimi gördü adamla dudak dudağa video çekmişiz öpüşürken değil şarkı söylerken öper gibi ondan sonra ara ara uzun cinsel yakınlıklarımız oldu harici yok sonrasında nanay
Soran1 yılNe kadar iğrenc Müge anlıda aldatan kadın gördüğümde midem bulanırdı çocuğumun babası çocuğuma bakmazken bu adam kış gelmeden montunu ayakkabısını haftalık aldığı abur çubuk hiçbir şeyin eksiği yok ama işte maalesef bu adama yaşattım pişman oldum ama sanki cinsellik olmayınca uzak hissediyorum se x yaparken bir hoşum havadarım pamuk gibiyim gerginliiimi alıyor resmen
Soran1 yılÇok pişman oldum
Soran1 yılCinsellik olmayınca insan uzaklaşıyor gibi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsanada hep kusırlularmı denk gelitor. tecrübe etmeden herşeyi yaşadığını düşünmende bi garip. her er kişi sana farklı tecrübeler yaşatır. ama zamanlaması iyi olmalı. yarım kalırsan şişme kadından farkın kalmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Haftada bir gün bence çok az bana göre en kötü haftada 3 gün olmalı ve karşılıklı mutlu bitmeli her iki taraf içinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSanırım çok iyi muamele yapıyorsun genç tazesin sen
03 Yorumla
Soran1 yılMuamele dediğin bir şey yok fiziğim çok iyi sadece yüzüm de öyle tabi ama hem sebiyprum hemde bu şekil istemiyorum
- 1 yıl
Bu konuda özel şeyler var ama nasıl yazarım olmaz ama sevgilin de iş yok bence senin gibi tazecik kızı bal söküp yalaması gerekir
- 1 yıl
o boşalsada sen içine almaya devam et, çık üstüne al içine ona tak prezarvativi kendini mutlu et, o sert kaldığı sürece istedigin kadar içine all, yönetimi sen biraz ele all
Gizli Üye(25-29)1 yılEşine annelik yapma, beyninde böyle kodlarsa anne gibi diye sana yükselemez. Şefkat ve şehveti ayır birbirinden.
20 YorumlaBenzer bi ilişkim var kadinin yaşı büyük zirvesinde onunla olmak beni mutlu ediyor
00 Yorumla
1 yılErken boşalıyor işte ya da sen işi çok iyi biliyorsun ikisinden biri hayatım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. çok az 2-3 gunde spermin vajinadan atıldıgını dusnursek haftada 2 normal
00 Yorumla
1 yılBence yol yakınken seni doyurmayan adamdan ayrıl
00 Yorumla
1 yılTamamen bir bahane uydurmuş senide inandırmaya çalışıyor olan bu
01 Yorumla- 1 yıl
Kendini kontrol edemeyen göbekli sigara içen biridir kesin varya
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte bulmuşsun böyle afam. Sadece seks önemli değil bence
00 YorumlaFantezi ile renklendirebilirsiniz, ama kendini eksik hussettirme onun geri dönüşü yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılmadem böyle bi dost hayatı istiyorsun düzgün biri yokmu hemen boşalanı ne yapacaksın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erken boşalma problemi olabilir tedavi olsun çözümü var yâni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılhepsini biren kazanamazsın allah bir yerden alır bir yerden verir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni doyuruyor iyi ama erken bosalma ve haftada bir az gibi
00 Yorumla
1 yılçok az bence her gün veya 2 günde bir olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılıste yas farkları bundan kötu 10 yıl sonra ayda bire duser sen hıc tahammul edemezsın
00 Yorumla
1 yılOnunla konuş daha fazla istediğini söyle geciktirici sprey alın uzun sürer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik çok önemli. Seni en geç 2 günde bir doldurmalı. Bazen hergün.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılSende soğumuş yakında ayrılır ya da hayatında başkası var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızım tam Müge Anlı konuklarının konusuna benziyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO halde bana maşallah. Yaşım 42.
Beraber olduğum olacağım biri olursa 4 ya da 5 kez beraber olmadan bırakmıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcaba çok güzel olduğun için dayanamayıp mı boşalıyor istekli olsa arkasından yine devam eder durmadan bence istekli değil
00 Yorumla
1 yılEsasında Neler yaşandı evin içinde bilinmez ancak. seks Yapma isteğini körüklyen bazı olaylar var , Bakınız Rahat Kafa Stressiz Hayat gibi Öncelikli olarak karşındaki beyin ihtiyaçlarını gidermeye odaklanmalısın seks sonrasında geliyır
00 Yorumla
1 yılİstemiyor seni istese sevgilin seni iyi posta yapar uzun yapar anliyom seni bende seninle aynı durumdayım erkeğim ama sevgilim acitir çok yapiyom doyir ne
06 Yorumla
Soran1 yılİstemese niye benle yaşasın canım kaç kere kabgamızda gitmek istedim izin vermedi
Anlamadım istemiyor seni derken onu anlamadım ve en son erkeğimden sonrasını anlamadım- 1 yıl
Seenle ilismi istemiyor
Soran1 yılE o zaman neden yanında tutuyor peki vücut ölçülerim yüzüm o kadar güzeldir ki gizli sorduğum için söyleyemiyorum
- 1 yıl
Nedeni seviyor ama ilişkide isteksiz demek istedim aciyordur belkide çocuğun var diye belki bir sevgili bulsa aldatır seni
Soran1 yılPeki napmalıyım
- 1 yıl
Bilmiyom hayatına devam et istek konusunda düzelmez sana diyem isteğinde nasıl giderim bilemem bende arada kaçamak yaparım seni bilemem mutlu ol hayat kısa üzülmeye gelmez
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks önemsiz deyip, yapraksız kalınca olayı anlayanlarda bugün.
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem