Sünnet olmadığınız taktirde daha iyi bir cinsel performansa sahip olacağınıza ihtimal verir miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 aySünnet derisinin, sünnet olmadan önce penisin baş kısmının mikrop tutmasından koruduğunu söylemişlerdi bize normalde. Tabi bu durum böyle kolay gibi göründüğünden bu yana zor yanları da var örneğin sünnet derisi kısmının temizliğinin de zor olması. Ben şahsen cinsel ilişkiye öyle büyük bir artısı olacağını zannetmiyorum fakat bazı hanımefendilerin hoşuna gidebilir ağızlarında kalacak olan deri artığı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)11 ayperformanstan ziyade erkeğin aldığı zevki önemli bir ölçüde azalttığı bir gerçek. sünnetsiz penis ereksiyon sırasında ileri uzandığında sünnet derisini geri sıyrılıp başı ortaya çıkarıyor. baş taraf normal zamanda deri ile sarılmış ve dış dünyadan korunmuş olduğu için, kılıfından sıyrıldığında inanılmaz hassas oluyor. sünnet olduktan kendini ne büyük bir zevkten mahrum bıraktığını zamanla farkediyorsun. çünkü baş kısım, açıkta kaldıkça eski muhteşem duyarlılığının çoğunu kaybediyor ve farkı hissedebiliyorsun. başıma bunun geleceğini bilseydim asla sünnet olmazdım. ayrıca sünnetsizken temizliğinin zor olduğu falan gibi bahaneler de külliyen yalan dolan. bu sünnet olayını ilk kim icat ettiyse erkeklerden ölesiye nefret ediyormuş herhalde.
00 Yorumla
11 ayYani açıkçası bazen etkilediğini düşünüyorum fakat sünnet olmayan erkeklerde penisin uç noktası yani asıl zevk aldığı yerin kapalı olması sebebiyle geç bosalabilecegini düşünüyorum bu sebeple az zevk aldığıni tahmin ediyorum ama sünnet olmuş biri olarak sünnetin zararını görmedim yatakta
00 Yorumla
Düşünmüyorum
013 Yorumla
Soran11 ayMakul bir cevap. İkna oldum açıkçası.
Soran11 ayİntp olduğuna nasıl karar verdin test çözerek mi?
Soran11 ayMuhtemelen değilsin test sonuçları yanıltıcı.
Soran11 ayEvet çoğunlukla. Fonksiyonların ne anlama geldiğini araştırıp kendini öyle tiplemen daha güvenilir olur. Önemli olan fonksiyon sıralaması. Letter typing güvenilir bir yöntem değil. Testler genel olarak harfleri baz alıyor.
Soran11 ayİNTP örneği üzerinden gidelim. Harflerin açılımı introvert-intuitive-thinker-perceiver. Yani extravert- introvert dikotomisinden introvert yani içedönüklüğe sahip. Diğerleri de sensor-intuitive thinker-feeler perceiver-judger. Bu şekilde harflerden yola çıkarak her bir ikililikten seçim yaparak bir sonuca varmak hatalı olabilir. Onun yerine intp’nin fonksiyonlarına bakmak daha sağlıklı. Nedir? Ti-ne-si-fe. Fonksiyonlara dair teorik bilgini derinleştirdikçe kendini daha iyi analiz edip kategorize edebilirsin
Soran11 aySünnet konulu bir sorunun altında mbti konuşacağımı düşünmezdim hayat sürprizlerle dolu:D
Soran11 aySadece ilgiliyim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Sünnet, penis üzerindeki penidin ucuna doğru o bilezik kısmındaki ince derinin bir iki parmak kadar alınıp atılması işlemidir. Yani sünnetli penis, dünnetsiz penisten daha estetik ve daha gergin deriye sahip olduğu için, daha kolay erekte oluyoruz, siz oral sekste daha çok haz alıyorsunuz, biz masturbasyonda daha çok haz alıyoruz ve en önemlisi gerek ön sevişmede ve gerekse tam cinsel ilişkinin tüm pozisyonlarında daha dik daha gergin daha sert ve tabi ki daha temiz bir penisle zevk alıp zevk verme imkanı bulursunuz. İkisini de deneme fırsatı bulsanız bu farkı daha net hisseder hep sünnetli prnis tercih ederdiniz. Zaten Müslüman olmayan batılı zevkine düşkün Avrupalı erkekler de artık ameliyatla sünnet oluyorlar. Bir daha dünyaya gelsem, yine zevk için daha çok haz alıp partnerimi daha çok mutlu etmek için yine sünnet olurdum. Keyifli günler efendim. 🔥😎
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Bunun için önce sünnet olmadan sonra da sünnet olduktan sonra aynı partnerle deneyimlemek lazım ki cinsellik bile hergun aynı olmuyor o yüzden soru saçma geldi
00 Yorumla
11 ayEvet Sünnetle gliding mechanism kaybolur. Erkek tam orgazm olmadan boşalır. His kaybı yaşatır. Ama sünnetle amaçlanan budur.
00 Yorumla
11 ayHayır dün et olmak performansı düşürmez aksine arttırır. Sünnetsiz penis çok hassas ve çok çabuk uyarılır bu da erken boşalmaya sebep olur
00 Yorumla
11 aybence boş muhabbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYa açıkçası şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı, bu da kendi şeyini över gibi oldu ya nsndndn Dladan dala atlamadım tabi, eski sevgilimle yaşadığım durumlara göre analiz yapıyorum, şükür sıkıntı yok diyelim
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDaldan*
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir olumlu yönde etkiler kabuk havasız ortam mikrop yatagi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Bu yönde yapılan araştırmalar var ama doğruluğu kanıtlanamamış bende o şekilde düşünüyorum
00 Yorumlaöyle diyorlar.. penisin başının hep nemli olması lazımmış aslında
00 Yorumla
11 ayÇocukken kestirdik biz ama sünnetli olmak daha sağlıklıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayNe alakası var onla aksine daha etkili ve sağlıklı
00 Yorumla
11 ayBenim performansım gayet iyi, ortalama 45 ila 1 saat arası sürüyor boşalmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
11 aySünnet daha etkileyici gösteriyor. Yumurta kafa benimki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayDüşünmüyorum. Eğer cinsel performansım düşükse maalesef küçük olduğu içindir 🥲🥲🥲🥲
00 YorumlaYamuk olması bazen pozisyon zorluğu yaratıyor. Bir de zevk kaybı yaşadığımı düşünüyorum.
00 YorumlaEvet bence öyle olurdu maalesef başlamadan bitirdiler olayı:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten etkisi var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySünnetli ve sünnetsiz olarak deneyimledin mi?
00 Yorumla Yooo aksine daha tatlı olmuştur afarhsgj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Aksine olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayArtık çok geç.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Sağlıksız bir şey olduğu için daha önemli bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Herhalde benimki bozuk
00 YorumlaVarmıymış etkisi
10 Yorumla
11 ay4 yaşlarında sunnet oldum hatırlamıyorum 😂😂
00 YorumlaOlmayınca etkiler.
00 Yorumla
11 ayOldum zaten kız arkadaşım ettirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
11 ayBen buna inanıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum
00 Yorumla
11 ayDaha çok zevk alacağımızı biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
11 aySende ol sünnet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Alakası yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. erkenciyim o yüzden
00 Yorumla
11 ayBence alakası yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sünnet olmanızın cinsel performansınızı kötü yönde etkilediğini düşünüyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat