Bazı burçlar sekste şöyle böyle bazı burçların libidosu düşük bazı burçlar sevişmeyi bilmiyor gibi bir sürü yazılıp çiziliyor. Bunlara inanıyor musunuz?

Bazı burçlar sekste şöyle böyle bazı burçların libidosu düşük bazı burçlar sevişmeyi bilmiyor gibi bir sürü yazılıp çiziliyor. Bunlara inanıyor musunuz?

Burçlar ve astroloji, pek çok insan için eğlenceli ve ilgi çekici bir konu olsa da, bilimsel bir temeli yoktur. Astrolojinin, bireylerin karakterleri, ilişkileri ya da cinselliği üzerindeki etkisi bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Burçlar, yıldızların ve gezegenlerin pozisyonlarına dayalı tahminler yapar, ancak bunların gerçek hayattaki davranışlarınızı veya tercihlerinizi belirlediğine dair kanıt yoktur. Cinsellik, kişisel tercihler, değerler, kültürel etkiler, psikolojik durum ve geçmiş deneyimler gibi pek çok faktörden etkilenir. Burçlara inanmak veya inanmamak tamamen sizin tercihinize bağlıdır; bazı insanlar için burçlar, hayatlarına eğlence katmanın bir yoludur. Ancak, cinsellikle ilgili kararlarınızı veya davranışlarınızı burçlar yerine, bilimsel ve kişisel anlayışlar temelinde şekillendirmeniz daha sağlıklı olabilir.
Boğaların adı çıkmış mesela jxjs hayır inanmiyorum
Ben inanmıyorum kişinin libidosu daha büyük bir etken
Cevap
14Cevap
HAyır saçmalıktır.. bilimsel de değil zaten neyi konuşuyoruz ki hala.
Kesinlikle bir aslan olarak bizlerin de bu konuda adı çıkmıştır harici Boğa, akrep, koç, oğlak gibi burçların da nâmı vardır 😃
e tabı boga aakrep kovalar ıkızler fena bence
Cinselliğe değilde , çiftlerin uyumunda etkisi oluyor , cinsellikte sanmıyorum
Akrep burcu problem kendimden biliyorum 😂😂
boğa erkeği çok tutkulu, seks-yemek için yaşayan canlı
lüks tutkunu
Ben aslanım ama libido 7 24 tavan bence burcla alakalı bir durum değil 🤣
Ben inanıyorum
Seksin kitabını yazan burç akreptir tartışılmaz
Inanmam tabiki amasyada
Yok abi alakasi yok 😄
Duydugum en saçma şey
Ben burçlara inanmıyorum