Kocamın değişik istekleri var, nasıl davranmalı?

1.5 yıldır evliyiz biraz görücü usulü gibi oldu bizim tanışıp evlenmemiz ilk başlarda böyle isteklerini belli etmedi ilk 3-4 ay sonra bana aşırı çıplak elbiseler almaya başladı ve aşırı yakıştığını söyledi çok umursamadım ama bir zaman sonra bana p*rno izleyip izlemediğimi sormaya başladı cuckold swinger tarzı ilişkilerden bahsetti ben de bizene bana niye bunları anlatıyorsun diye tersledim konuyu kapattı daha sonrasında arkadaşlarından bahsetmeye arkadaşlarının vücut kaslarının güzel olduğundan bahsetti ben çok sinirlendim tartışma çıkardım belli bir zaman sonra da cuckold evliliklerin ömürlük olduğunu böyle çiftlerin çok mutlu olduğunu anlattı bana ben seni çok seviyorum senin mutlu olmanı istiyorum cuckold çiftler çok mutlu bizde yaşayalım emin ol hayatımız çok renklenecek ben zaten her gün olsun demiyorum en fazla ayda 1 kere olsun istiyorum sen yine benimsin senden böyle bir şey istediğim için sakın seni sevmediğimi düşünme dedi o gün saatlerce beni ikna etmeye çalıştı ama çok büyük kavga ettik sen karım dediğin kadına nasıl böyle şeyler düşünürsün istersin dedim baya bir tartıştık ve asla geri adım atmadı sadece beni manipüle etmeye çalıştı o günden beri birlikte yatmıyoruz o yokmuş gibi davranıyorum ve o da benimle konuşmuyor inat ediyor kendimi suçlu gibi hissetmeye başladım boşanmak istiyorum kafama koydum aileme yakınlarıma ne diycem hiç bilmiyorum çıkmazdayım sizce ne yapmalıyım?

Kocamın değişik istekleri var, nasıl davranmalı?