Kocamın anlaşılmaz istekleri yardım edin?

Buraya kimseye derdimi anlatamıycağım için geldim. Kimliğim gizli olduğu için tek çarem burası. Beni yargılamayın. Hakaretler etmeyin. Kocamla görücü usulü evlendik. Beni istemeye gelmeden bir ay önce başkasına aşıkmış. Aileler çok iyi anlaştı bizde birbirimizden hoşlandık. O tek oğlan olduğu için ailesi her ihtiyacımızı karşıladı. Her şey güzel olucak zannederken beceremedim evliliği. Kocama kendimi sunmak kendimi aşağılık hissettiriyor. O kıyafetlerimi çıkarmak istedikçe ben karşı koyuyorum. Bikaç kere onun dediği gibi oldu ama sonra giyinikde şey etti. Ve bunun böyle olmuycanı söyledi. Ben başı örtülü bir bayanım yüzüm kızarıyor. Eşim aynı zamanda bayan kuaförü. Birkeresinde eve bayan peruğuyla geldi. Şakasına kafama koyup aslında yakıştı falan dedi. Ama ertesi günler dışarıya çıkarken taksan aslında çok güzel olur demeye başladı ve benden açık bir bayanmış gibi görünmemi istedi. Ben zaten o istediğinde yorganın altında işini görmesine izin vermeye başlamıştım. Ama bu çok ağır bunu hayatta yapamam. Kalbim kırıldı ama bir yere gidemedim. Kimseyede eşim böyle böyle şeyler istiyor diyemiyorum. Komşumada anlatmak istemiyorum. Nolur siz akıl verin bana. Balıkesirde yaşıyoruz. Daha evleneli 5 ay oldu aileme bir şey diyemiyorum.
Kocamın anlaşılmaz istekleri yardım edin?