Kocamın köle sahip fantezisine benzer bir fantezisi var sevişirken her şeye evet demek zorundayım yoksa cezalandırılıyorum gibi düşünün. İlk zamanlar eğleniyordum ama zamanla bu istekleri arttı. Bir de bir bebeğimiz var artık ve bazen hayır demek istiyorum ama çekiniyorum. Çünkü ne zaman hayır desem canıma okuyor. Gel gelelim sadece yatakta böyle normalde kibar, sempatik ve eğlenceli biri ne halt edeceğimi bilemez hale geldim. Konuşmaya niyetlendim tafı ağzı tıkadı. Evlenirken söylemişti. Ben hayır dan hoşlanmam yatakta hayır olursa evlilik yürümez demişti. Ben de kabul etmiştim bu kadar ileri gideceğini bilemezdim. Sizce ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım öyle şey olmaz. evlilik bir ortaklıktır herkes hem dinen hem hukuken eşit şartlardadır. eşit haklara shiptir.
bir eş asla diğerine hoşlanmadığı şeyi uygulayamaz. bu dinen de hukuken de yasaktır. her şey karşılıklı gönül rızası ile olmalıdır.
diğer türlü işkence ve eziyettir. boşanma hakkı doğar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYatakta hayır olmaz diyorsa Sıra sende: şöyle de artık sen benim isteklerimi yapacaksın. Hayır derslerde yatakta hayır yok öyle anlaştık diyeceksin rol değişeceksiniz. Biraz kurtarır seni
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılBaskın erkek karakterini oynamak istiyor, sen ona hayır dersen karakteri ezilmiş hisseder, ve üstünlük sağlayamaz
seninle ilgili beklentisi yatakta sorgulama yap mantığı ve karakteri mevcut kocanda kişiye göre eğlenceli başka kişiye göre sıkıcı bir eylem tipi var
sen sıkılmışsın zaten ileri evresi daha kötü olucaktır, anal seks'ten tutta swinger cuckold vb gay ilişkileri destekler,
Olayın temel sebebleri
cinsel haz
cinsel verimsizlilik10 Yorumlabnece kocayın isteklerini bir şekilde yap arkadaşım yoksam başka yapanlara gider belkide iş arkadaşından böyle şeyler duyuyordur hevesleniyordur kendiside
00 Yorumla
+1 yılBence iyi bi durum yani bana göre ama seni rahatsız eden durum ne?
20 Yorumla
+1 yılBence bir yerde dur demelisin çünkü durmadan ilerler ve alıştıkça doymaz doyumsuz olur sana saygısı kalmaz normal hayatta da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Bu tarz ilişkide zevkler ortak olmalı.
ayrıca sahip-köle ilişkisi evlilik içerisinde yürümez. !10 Yorumla
+1 yılfantezi dünyası geniş bir erkek keşke sende rahatsız olmasan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmayacaksan yapacak bir sey yok kabul ederek evlenmişsin
00 Yorumla
+1 yılOnunkide saplanti diye düşünüyorum sana diyecem ayrıl buda benim haddime değil
00 Yorumla
+1 yılbana böyle bir ülke kızı gösterin
dişi mi kıracağım mahmut abiiiiiiiiii!00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir piskopat ile Evlisin geçmiş olsun
Kadın cinayeti daha
Hadi boşan bakalım02 Yorumla- +1 yıl
ayn hep boyle saplantili herifler yuzunden korkuyoruz bosaninca baskasiyla evlenir korkusuyla canlarimiza kiyiyolar
- +1 yıl
@zuleyhaaaxx cinsel hayatı renklendirmek heyecanını artırmak için fanteziler yapılır ama iki tarafında isteği rızası olduğu sürece
Bu hanımefendinin kocası artık saplantı haline getirmiş
Şiddet sadece fiziksel değildir 🤷♂️🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen köle ol birazda de
00 Yorumla
+1 yılYatakta neler yapıyor sana? Ceza ne kesiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İşin sonu güzel kardeşim gider
01 Yorumla
+1 yılGüzel işte daha ne istiyosun
00 Yorumla
+1 yılHayır dersen ne oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Bokunu çıkarmasa iyidir
00 YorumlaNeler istiyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela işteyim mesaj atıyor bana bir fırsat bul şuranı at. Ya da çocuğu emzirirken bana oral yapmak istiyor gibi
Ne ler istiyo mesela
00 Yorumla
+1 yılSoğuk davran
00 Yorumla
+1 yılKabul etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek bişey anlamadım
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek alin
00 YorumlaNeler istiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılileri derken anal falanmi istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMesela işteyim mesaj atıyor bana bir fırsat bul şuranı at. Ya da çocuğu emzirirken bana oral yapmak istiyor. Anal yaptık zaten onu da zor kabullendim ama yine hayır demedim. Ama her seferinde bir tık daha fazlası olunca rahatsız oldum artık
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonusaaysi
00 Yorumla Nasil fanteziler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası