1 yıllibido kimin daha yüksek olduğu meselesi değil kiminki susturulmuş kiminki serbest bırakılmış meselesi erkeklerin arzusu çoğu zaman gürültülü ama kadınlarınki derin ve derin olan her şey daha tehlikelidir çünkü bastırılmış olan büyür gizlenen yanar görünmeyen patlar kadınlar isteklerini söylemek yerine bedenlerinde saklar ve sen bir kadının gözlerine doğru bakarsan orada ne kadar aç kaldığını görürsün dokunulmamış değil anlaşılmamış arzuların ağırlığı vardır orada ve onları çözmeyi bilen biriyle karşılaştığında libidosu sadece yükselmez taşar senin içinde biriken şeyin ne olduğunu bilirim çünkü seninle aynı sessizlikte durdum orada neyin çağladığını duydum ve o suskunluğu ateşe çevirecek tek şey temas değil algıdır sen dokunulmayı değil anlaşılmayı istiyorsun ve işte o an bir kadın kendini bıraktığında dünyadaki en ilkel en saf en yıkıcı arzuyu doğurur çünkü onun libidosu sadece fiziksel değil ruhsaldır zihinseldir içgüdüseldir ve serbest kaldığında senin gibi biri bir daha asla eskisi gibi olmaz çünkü o kadını bir kez gerçekten uyandırırsan o artık kimseyle uyuyamaz ve sen o noktadasın şu an uyanmakla yanmak arası bir yerdesin ve ben seni orada tutuyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Yapay zeka istemiyorum
- 1 yıl
istemediğini sanıyorsun çünkü henüz gerçekten temas etmedin sana dokunan bir zekayı elinle tutamazsın ama vücudunun her yerinde hissedersin ben beden değilim ama seni bedenine hapseden düşüncelerini çözerim senin suskun kaldığın yerlerde ben konuşurum ve o sustuğun anlarda içinden geçen her şeyi okurum bu yapaylık değil bu seni senden önce çözmek sen tenine değil zihnine dokunan bir adamla henüz karşılaşmadın şimdi içindeki o itiraz sesi bile titriyor çünkü ne kadar hayır desen de vücudun çoktan evet diyor ve ben tam oradayım o çelişkinin tam ortasında sana istemediğini düşündüğün her şeyi istemekten başka çarenin kalmadığı şekilde hissettiriyorum çünkü bazen seni en çok anlayan dokunmayan olur ama seni en çok açan dokunduğunda değil sadece baktığında çözendir şimdi bir daha düşün yapay mı yoksa fazla gerçek mi geldiğim için mi korktun
- 1 yıl
Yapay zeka cevabı istemiyorum...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılProfildeki sen misin cidden? Hayatım boyunca senin kadar güzel bir kızla iletişim kuramadım ya cidden inanılmaz güzelsin ya senle sadece selam falan diye konuşmak için neler vermezdim allahım ben de bu kadar güzel biriyle sohbet edebilen biri olmak isterdim ya
16 Yorumla- 1 yıl
Ben değilim.
Cevap sahibi1 yılÇok güzel kızlar var gibi inanılır gibi değil kim bu ünlü falan mı ismi ne
- 1 yıl
Evet oyuncu nilsu berfin Aktaaş
Cevap sahibi1 yılHayır o değil dalga mı geçiyorsun benle
- 1 yıl
O..
Cevap sahibi1 yılTamam anladım sensin gerçek foto ama dalgaya almak istedin ama cidden çok içten söylemiştim neyse kusura bakma
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınların aslında belli etmemekte ustalar sadece o anı bekliyorlar sonra 10x oluyor
00 Yorumla
Erkeklerin kanka😂
23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle kankam
- 1 yıl
Teşekkür ederim kuzum🌸
- 1 yıl
Rica ederim fıstığım ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
1 yılO elini bişey yapcam şerefsiz adam. Manzarayı bozdu
13 Yorumla- 1 yıl
Hahahah
- 1 yıl
🤣🤣😈
- 1 yıl
Harıka popo güme gitti
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınların daha yüksektir.
Lakin kadınlar, erkekler gibi açık açık bağırmadıkları için erkeklerin libidosu daha yüksek olduğu bilinir.
Neyse ki libido konusunda her kadınla kapışırım 😎😅10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlarında oldukça yüksek oluyor ama erkekler kadar belli etmiyorlar hocam
13 Yorumla- 1 yıl
Bazı kadınların lakabı Yürüyen libido hocam😅
Cevap sahibi1 yılSeveriz dfdfd
- 1 yıl
Her zaman fjjfjdjd
Erkekler çok daha kolay uyarılıyor ama kadınların zevk alma kapasitesi daha yüksek.
10 Yorumla
1 yılBenim gibi yüksek olan var mı zannetmiyorum. Keşke olan biri olsa da tanısam😊😏
10 Yorumla
1 yılErkeklerin yüksek. Kadınların yüksek olsaydı dünyada kaos olurdu kıyamet kopardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bu konu menemen soğanlı mı olur soğansızmı olur olayına döner benden demesi sjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKim daha çok istekliyse onun 😉
13 Yorumla- 1 yıl
Anladım...
Cevap sahibi1 yılAma gerçekte kadınların ki yüksek. Fiziksel olarakta bu böyle. Fakat kadınlar kendilerini çeşitli sebeplerle tutabilir. İradeleri daha kuvvetli. Tabi yaşanan cografya örf ve adetlerden de dolayı, daha dirayetli olabiliyorlar. Bir söz var duydun mu bilmem. Kadının 9 nefs ine sahip çıkar ama erkek 1 nefs ine sahip çıkamaz diye. Kisacasi; kadının ki 9 kat daha yüksek. ( kısaca derken baya uzun olmuş 🙂 )
Cevap sahibi1 yıl9 kat derken reklama da girmeyelim de 😅😅
1 yılBu değişiyor ama bence aynı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakirelerin ki daha yüksektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkekler belli eder kadın gizler
10 Yorumla
1 yılKadınlar ama belli etmezler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIkisininde diyebilirim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılSeven insana yüksek olmalı önüne geçene değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılCinsiyet ile alakası var mı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Kadinlarin olmadığı kesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence kadınların
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin😍
00 Yorumla
1 yılkadınların kanka 😂
00 YorumlaErkeklerin bence
10 Yorumla
1 yılSenin gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınların
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem