Cinsel Yaşam Erkeklerin mi libidosu daha yüksektir kadınların mı? Sudeela777 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Erkeklerin mi libidosu daha yüksektir kadınların mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki tarafında aşağı kalır yanı yok bence ama kadınlar üstünü örtmede çok başarılılar 6 1 Yorumla Guesstt +1 yıl Nasıl Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Kadınlara bastırmak öğretildi cinselliği, aslında birbirlerinden çok farkı olduğunu sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. İkisinin de aynı desek yeridir erkek aleni yapar kadınlar pek belli etmez tek fark bu bence 🙃 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kadınların yüksek ama hiç belli edene denk gelmedim ben. Erkekler abaza gibi gözüküyor ondan sonra 🤦🏼♂️ senin nasıl? 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Kadınlar ama bunu belli etmezler çünkü buna ihtiyacları yok, bir kadın isterse gün içerisinde binlercesini bulur ama bu erkek için zor bir mesele 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Yatakta daha önce partneri tarafından doyuma ulaşmış kadının çok yüksektir 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yani genel olarak erkek libidosu kadın libidosunu döver bence 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. En çok da eşinde istediğini bulamayan evli kadınlar 😅😅 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadınlar daha azgındır ama erkekler daha çok dile getirdiği için erkekler öyle görünüyor 1 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. ayrımın olduğunu sanmıyorum. bana yarın sabah sorsan farklı cevap verebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem ben çok azgınım 11 9 Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Bende öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İsimsizDiyelim2 bende fantezilerin neler Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Nasıl anlatsam ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İsimsizDiyelim2 anlat benimkilerde uçuk Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Burdan olmaz Yorumla İsimsizDiyelim2 +1 yıl Uçuk olmasi güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İsimsizDiyelim2 yazıyorum Yorumla CENK_XXL +1 yıl Ciddimisin Yorumla Mr_Morgan +1 yıl 19 cm uzun 6 cm kalın yaprak sert sikillmek ister miydin? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar daha azgınsa da erkekler gibi dışa yansıtmıyorlar. Kontrol edebiliyorlar. 0 0 Yorumla
onuratm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Her erkeği bilmiyorum ama ben sürekli yükseliyorum 😊 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkisinin kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Aynıyız fazla eksik yok 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pokemonlar daha azgındır. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence cinsiyetle alakalı bişey değil bu 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler zannediyorum. 0 1 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Sence? Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bazen erkekler bazen kadinlar haliyle 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence herzaman bu duruma %50 derim eşittir 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınların daha yuksek 0 0 Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Ne kadar uçuksun acabaa?😅 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadınlar çok istekli :) 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınlar ispatlandı bu 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinsiyete göre değil bence kişiye bağlı azgınlık 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınların 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence kadinlarin 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Kişiye göre bence 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Akrep diyorum 0 1 Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Ama sorulara bakılırsa sen yatağı deliyorsun her gece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
İki tarafında aşağı kalır yanı yok bence ama kadınlar üstünü örtmede çok başarılılar
Nasıl
Kadınlara bastırmak öğretildi cinselliği, aslında birbirlerinden çok farkı olduğunu sanmıyorum.
İkisinin de aynı desek yeridir erkek aleni yapar kadınlar pek belli etmez tek fark bu bence 🙃
Kadınların yüksek ama hiç belli edene denk gelmedim ben. Erkekler abaza gibi gözüküyor ondan sonra 🤦🏼♂️ senin nasıl?
Kadınlar ama bunu belli etmezler çünkü buna ihtiyacları yok, bir kadın isterse gün içerisinde binlercesini bulur ama bu erkek için zor bir mesele
Yatakta daha önce partneri tarafından doyuma ulaşmış kadının çok yüksektir
Yani genel olarak erkek libidosu kadın libidosunu döver bence
En çok da eşinde istediğini bulamayan evli kadınlar 😅😅
kadınlar daha azgındır ama erkekler daha çok dile getirdiği için erkekler öyle görünüyor
ayrımın olduğunu sanmıyorum. bana yarın sabah sorsan farklı cevap verebilirim
Bilmem ben çok azgınım
Bende öyleyim
@İsimsizDiyelim2 bende fantezilerin neler
Nasıl anlatsam ki
@İsimsizDiyelim2 anlat benimkilerde uçuk
Burdan olmaz
Uçuk olmasi güzel
@İsimsizDiyelim2 yazıyorum
Ciddimisin
19 cm uzun 6 cm kalın yaprak sert sikillmek ister miydin?
Kadınlar daha azgınsa da erkekler gibi dışa yansıtmıyorlar. Kontrol edebiliyorlar.
Her erkeği bilmiyorum ama ben sürekli yükseliyorum 😊
İkisinin kişiye göre değişir
bence kadınlar çok istekli
Kadınlar ama belli etmezler
Aynıyız fazla eksik yok
Pokemonlar daha azgındır.
Bence cinsiyetle alakalı bişey değil bu
Erkekler daha kolay tahrik olur
Kişiden kişiye göre değişir bu
Kadınlar ama belli etmek istemezler 😊
Erkekler zannediyorum.
Sence?