Cinsel Yaşam Kadınların mı libidosu daha yüksektir yoksa erkeklerin mi? handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Aslında kadınların libidosunun daha yüksek olduğunu ama erkeklerin belli etme konusunda daha cesur olduğunu düşünüyorum. 😈Sizce? Kadınların mı libidosu daha yüksektir yoksa erkeklerin mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir kadinlar çok farklıdır erkek kadar efor harcamaz çok ilginclerini gördüm. bende anormalim yanliz kadinin sabaha kadar yapıp yinede doymuyanlar var bu yüzden kocayı birakip iyi becerene kacan çok istekli kadinlar var :) 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kirpik dipleri ağrıyana kadınlar cevap verin ablaya beni yormayın 1 2 Yorumla handehatunnn 1 yıl 😂😂 Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 1 yıl sahte orgazm hikaylerizorla evlendirmelertoplumsal dayatmalarkadının yatağa gidecek mecali mi kalıyor Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadınlar daha yüksek kesinlikle, toplumsal baskı cart curt sebebiyle kadınlar erkekler kadar belli etmiyor 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. İki tarafın da bakire olduğu durum için, erkeklerin libidosu daha yüksek olur. Ancak ilk seksten sonra, kadınların libidosu daha yüksek olur ⚡ 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kadinlar daha fazla ve uzun sure haz alabiliyor. Hormonlari daha aktif. ama cinsellikte cesur degiller. cunku ortam guvenilmez erkeklerle dolu 1 0 Yorumla
bthnn34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bildiğim kadar kadınlar daha yüksek ama hakim olabiliyolar, erkeklerdeki duygu kontrolsüzlüğü kendilerini açık edip ele veriyo hakim deiller 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabi ki erkeklerin daha yüksek. Hormonal olarak kadın ve erkeğin doğası böyle 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadınların libido su tabiki daha yüksek ama haklı olarak belli edemiyorlar 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Libidonun cinsiyetle pek ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kadının ama yansıtmaz erkek gibi. Ya da yansıtmak istediği tektir 1 0 Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl kadınların yüksek ama erkekler çok belli eder 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kadınların daha yüksek ama erkeklerin ağzına vurduğu için öyle duruyor kadınlar konuşmayı sevmez herkesle 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Evet düşüncenize katılıyorum. İçerisinde yaşadığımız toplumdan dolayı kadınlar belli etmiyorlar cesurca davranamıyorlar. 0 0 Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Kadınların ki daha yüksek bunu leziz yapan vaktinde belli etmeleri ve zamansız asla belli etmeme iradeleridir 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kadınların ama kadınlar saklayabiliyor erkekler daha rahat o konuda 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yuksek olan durumuna istegine hormonuna gore degisir... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bencede kadınlarda daha yüksek ancak içine bastırma konusundadaha basarililar 0 0 Yorumla
samsam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kadınlar daha yüksek kesinlikle bide bizler gibi dışarı yansitsalar hersey daha kolay olurdu. 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bence kadınlar net. Ama bunu takip edebilmek lazım. Erkek farkında ise çok şanslıdır 0 0 Yorumla
SadeceNasılım Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Erkeklerin anlık yükselişleri çok daha fazla kadınlarınsa zirve noktasi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl istekli olan her yerde azgındır önemli olan karakter ve ahlaktır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence de kadınların daha yüksek 6 1 Yorumla catafalque87 1 yıl Kesinlikle Yorumla
AmOloGbEyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum. Kadınların libidosu daha yüksek ama belli etmiyorlar. Biz erkekler de bas bas bağırıyoruz 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadınlar yüksek ama belli etmiyor 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadınların çok yüksek olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınların daha yüksek sanırım 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kesinlikle aynı fikirdeyim 1 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. herkesınkı aynıdır atesleyen önemlı 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Sacmalama istersen 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kadın 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence kadınların 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınların 1 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı. Benim kadar olamazsin 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Aynen öyle 1 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence erkekler in 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kadinn 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınlar daha yüksek 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadınların bence 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Kişiden kişiye değişir kadinlar çok farklıdır erkek kadar efor harcamaz çok ilginclerini gördüm. bende anormalim yanliz kadinin sabaha kadar yapıp yinede doymuyanlar var bu yüzden kocayı birakip iyi becerene kacan çok istekli kadinlar var :)
kirpik dipleri ağrıyana kadınlar cevap verin ablaya beni yormayın
😂😂
sahte orgazm hikayleri
zorla evlendirmeler
toplumsal dayatmalar
kadının yatağa gidecek mecali mi kalıyor
Kadınlar daha yüksek kesinlikle, toplumsal baskı cart curt sebebiyle kadınlar erkekler kadar belli etmiyor
İki tarafın da bakire olduğu durum için, erkeklerin libidosu daha yüksek olur. Ancak ilk seksten sonra, kadınların libidosu daha yüksek olur ⚡
kadinlar daha fazla ve uzun sure haz alabiliyor. Hormonlari daha aktif. ama cinsellikte cesur degiller. cunku ortam guvenilmez erkeklerle dolu
Bildiğim kadar kadınlar daha yüksek ama hakim olabiliyolar, erkeklerdeki duygu kontrolsüzlüğü kendilerini açık edip ele veriyo hakim deiller
Tabi ki erkeklerin daha yüksek. Hormonal olarak kadın ve erkeğin doğası böyle
Kadınların libido su tabiki daha yüksek ama haklı olarak belli edemiyorlar
Libidonun cinsiyetle pek ilgisinin olduğunu düşünmüyorum.
Kadının ama yansıtmaz erkek gibi. Ya da yansıtmak istediği tektir
kadınların yüksek ama erkekler çok belli eder
Kadınların daha yüksek ama erkeklerin ağzına vurduğu için öyle duruyor kadınlar konuşmayı sevmez herkesle
Evet düşüncenize katılıyorum. İçerisinde yaşadığımız toplumdan dolayı kadınlar belli etmiyorlar cesurca davranamıyorlar.
Kadınların ki daha yüksek bunu leziz yapan vaktinde belli etmeleri ve zamansız asla belli etmeme iradeleridir
Kadınların ama kadınlar saklayabiliyor erkekler daha rahat o konuda
Yuksek olan durumuna istegine hormonuna gore degisir...
Bencede kadınlarda daha yüksek ancak içine bastırma konusundadaha basarililar
Kadınlar daha yüksek kesinlikle bide bizler gibi dışarı yansitsalar hersey daha kolay olurdu.
Bence kadınlar net. Ama bunu takip edebilmek lazım. Erkek farkında ise çok şanslıdır
Erkeklerin anlık yükselişleri çok daha fazla kadınlarınsa zirve noktasi
istekli olan her yerde azgındır önemli olan karakter ve ahlaktır.
Hımm kadınlar olabilir
Bence de kadınların daha yüksek
Kesinlikle
Evet bende öyle düşünüyorum. Kadınların libidosu daha yüksek ama belli etmiyorlar. Biz erkekler de bas bas bağırıyoruz
Kadınlar yüksek ama belli etmiyor
Kadınların çok yüksek olduğunu düşünmüyorum
Kadınların daha yüksek sanırım
Kesinlikle aynı fikirdeyim
cok haklısın bende böyle düşünüyoum
Libidonun mnk ben sokmadiktan sonra
herkesınkı aynıdır atesleyen önemlı
Sacmalama istersen
Kadınların daha yüksek ama kadınlar bastırabiliyor
Kişiye bağlı cinsiyete değil
Kadın
Bence kadınların