Aldatma oranıda kadınlarda daha fazla. Bizler sadece toplumsal baskısıyla yetiştiğimiz için cinsellik erkek için bi gurur kaynağıyken kadın için utanca dönüşmüş durumda dolayısıyla evlendiğinde dahi kocasına ilk adımı atmayan atarsa hafif görüneceğini zanneden kadınlarımız var. Hormonal olarak daha azgınız bu bi gerçek bastırılıp utanç kaynağı haline getirilmis sadece
Ben sağlıkçıyım insan fizyolojisinide dengesinide iyi biliyorum. Belgeseli veteriner hekimler izlesin o bi örnekti daha fazla tartışmak istemiyorum teşekkür ederim🪷
yav aseksüellikle ne alakası var kullandığın şeyin tanımını bile bilmiyon düşük libidoyla direk seksi sevmeyen kişiyi bir tutuyon sen sağlıkçı falan olamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkeklerin bence ya... ya da biz kadınlar onu yönetebiliyoruz siz de onu yönetebilme şeysi bile yok 🤦♀️
Nasıl yönetebiliyorsunuz
Biz her şey de olduğu gibi o konuda da iyiz.
Tamm siz harikasınız 😂😂
Bence bu cinsiyete özgü bir şey değil mesela ben bir kadın olarak birçok erkekten daha yüksek olduğuma eminim
Kaç gün de bir mastürbasyon yapıyorsun
Günde üç kere
Gizliden çıkar mısın sana özelden bişey soracağım
Yok çıkamam
Neden 😞
Tüm özelimi yazdım gerek yok
Kaldırırım hemen yorumunu
Olmaz
Bu Naz falan kesin terazi burcusun 🤫
Hahaha naz mı 😅
Nerelisin sen 😅
Bide onu söyleyim tam olsun 😄
81 il var kız seni nereden bulacağız😂😂
Gizemli prenses diyorum artık sana
Şu anda benden daha libidolusu yoktur sanırım. Şu saatlerde. Genel olarak değil
bence kadinlarin ama cogu kadin bu konuyu herkesle konusamiyor
Erkekler ama birçok kadın, kadınlar diye ısrar ediyor. Yatağa girince de kan verir gibi boş boş duruyorlar.
Bilimsel olarak kadınlar
Kaç günde bir mastürbasyon yapıyorsunuz ki
aslında tam tersi
mantık açısından düşünürsek zaten madem kadınlar istekli o zaman eskorta giden erkek niye fazla ya da aldatan
Aldatma oranıda kadınlarda daha fazla. Bizler sadece toplumsal baskısıyla yetiştiğimiz için cinsellik erkek için bi gurur kaynağıyken kadın için utanca dönüşmüş durumda dolayısıyla evlendiğinde dahi kocasına ilk adımı atmayan atarsa hafif görüneceğini zanneden kadınlarımız var. Hormonal olarak daha azgınız bu bi gerçek bastırılıp utanç kaynağı haline getirilmis sadece
aldatma oranı erkeklerde daha yüksek yüzde 54 erkek yüzde 45 kadınlar ve artık çoğu kadında intikam için aldatıyor eşi yapıyor ya da ilgisiz diye
Zaten aldatmak libidoyla alakalı değil ki...
valla ben hiç öyle değilim ya etrafıma bakınca da öyle isteği fazla olan kadın görmedim hatta evlenince bile uzak duran var sebebi yok ama
alakalı aslında olmayanda var ama istisna onlar
@GatoKitty evlenince niye uzak olsun ki?
kadınlar genelde duygusal olarak aldatır erkeklerde cinsellik
bilmiyom kocasıda yakışıklı bakımlı diyorlar ama niyeyse öyle
Ruh hali bozuktur hayvanlar bile kızgınlığa girip erkek arıyorlar aseksuelsieniz tedavi olun cinsellik hayatın normal ve olması gereken bi parçası
aslında dişi erkek aramaz erkek dişi arar biraz belgesel izle
hayvanların bile en dikkat çekicisi erkektir çünkü dişinin dikkatini çekmeye çalışır bilmem anlatabildim mi
Ben sağlıkçıyım insan fizyolojisinide dengesinide iyi biliyorum. Belgeseli veteriner hekimler izlesin o bi örnekti daha fazla tartışmak istemiyorum teşekkür ederim🪷
her işin uzmanı farklı her sağlıkçı her şeyi biliyor anlıyor demek değilki bu
Ya ablacım evet bilmiyorum beni bi salar mısın
Sen çevren aseksuelsiniz diye hu butun istatistikleri curutmuyor anladin mi herkesin libidosu kendine hadiii hadi
yav aseksüellikle ne alakası var kullandığın şeyin tanımını bile bilmiyon düşük libidoyla direk seksi sevmeyen kişiyi bir tutuyon sen sağlıkçı falan olamazsın
Evet tamirhanede çalışıyorum
Cinsiyete bağlı bir şey değil bu
Erkek
Kötü mübu
Degil bence
En heyecan verici fantezi nedir?
Erkek
Erkeklerin
erkeklerin tabii ki
kadinlarin