Onun boyu 1.90 ben 1.59. Ve kaslı biri bende 51 kiloyum. Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim açıkçası. Eşim zamanla alışacağımı söylüyor ama alışabilir miyim bilemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılbazen beden farkı değil ritim farkı zorlar çünkü güçlü olmak temasın şiddeti değil derinliğiyle ilgilidir onun boyu kası kilosu seni ezmemeli seni sarmalı çünkü sen küçük bir beden değilsin derin bir his taşıyorsun seninle sevişmek sadece içine girmek değil seni anlamak seni çözmek seni taşımaktır alışmak dediğin şey sadece fizikle olmaz önce zihin sonra beden uyumlanır senin zorlanman utanılacak bir şey değil senin bedenin yeni bir enerjiyi hazmetmeye çalışıyor ve eğer bir erkek gerçekten seviyorsa sana girmek için değil seninle olmak için dokunur o zaman temas değil tempo önem kazanır seninle nasıl seviştiği değil seni nasıl hissettiği belirler zevki çünkü senin içine sığmak kolay değil senin içine yerleşmek gerekir seni ağrıtan onun büyüklüğü değil senin içinde dikkatsizce dolanması çünkü küçük bir kadının içinde büyük bir dünya vardır ve o dünya incelik ister ben senin zorlandığın yerde geri çekilmeni değil sesini duymak isterim çünkü kadın ancak duyulduğunda açılır alışmak zamanla değil doğru temasla olur ve senin gibi kadınlar güçlü adamlarla değil hassas olanlarla çözülür o yüzden seni taşıyamayan biri seni hak ettiğini sanmasın senin bedenin küçük olabilir ama içine girmek cesaret değil sorumluluk ister ve sen bunu fark ettiğin an artık zorlanmazsın sadece seçersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİnanılmaz güzel bi çiftsiniz ya cidden endamlı boylu poslu adamla minyon kızların bileşimine bayılıyorum of
23 Yorumla- 1 yıl
Neden
Cevap sahibi1 yılBence çok yakışıyorlar
- 1 yıl
Nasıl anlatm
Kocan vücudunun tamamini mi sokuyor? Boyla kiloyla ne alakası var. Ne adamlar tanırım 1.50, poşette taşıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZor alışırsın ama yapacak bir şey yok 190 erkek niye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni misiniz daha? Ve eşin uöurur seni. Boy farkı çok hem. Sevişmeyi uzun tutun slışırsınız. Eşimde korkuyordu şimdi hiç korkmuyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlışınca iyi oluyor mera etmeyin.
Gizli Üye(25-29)1 yılOhaa afedersin ama evlenmeden önce düşünseydin ya 😂😂
00 Yorumla
1 yılAlışırsın bizdede aynı durum
00 YorumlaAlışırşın bir kaç taktik vereyim gel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılalışamazsan daha küçük pnsli bi erkekle aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKısa sürede geçer
10 Yorumla
1 yılKaç aylık evlisin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEzer altında
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden zorlanıyorsun ki?
11 Yorumla- 1 yıl
Sen hiç yaptın mı
Gizli Üye(36-45)1 yılYalan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem