Kocamla hafta 4 ya da 5 gün ilişkiye giriyoruz bir kere yaptıktan sonra baygın kalıyor ben tekrar istiyorum sarılıp duygu sömürüsü yapıyor uyuyalım böyle diye ama benim canım devam etmek istiyor ikimiz de 27 yaşındayız daha genciz yani yaptık yaptık bu senelerde ilerde azalacak zaten bizimkisi şimdiden az. Neden erkekler böyle söylüyorum ama bir kere yapınca bitiyor ne yapmalı uzun birkaç saat sürmesi için
Cevabın nedir?
+1 yılEğer evliliğinizin ilk zamanlarıysa hafta da 4-5 gün olması gayet normal. Ama eşinin bir seferde doyması ilginç. Sağlıklı bir erkek 3-4 defa boşalmadan rahatlamaz. Ya çok yogun bir çalışma temposu var bu nedenle çok yorgun oluyor ya da cinsel yönden isteği düşük seviyede. İşin kötüsü cinsel anlamda isteği az ise ileriki yıllarda haftada bir bile zor gelecektir ona. Dolayısıyla sen arzulu bir kadınsan cinsel yönden hiçbir zaman tatmin olamayacaksın. Bu durum da zaman içerisinde evliliğinizdeki heyecanı bitirir. Onu cinsel yönden tahrik etmek sadece senin yapabileceğin birşey. Bir de enerjisini arttıracak keçiboynuzu pekmezi gibi şeyler tükettirebilirsin. Ama işin zor görünüyor canım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol onu da denerim ben
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Yani tekrar ereksiyon olma süresi uzun olduğu için istemiyor olabilir. Hiç ikinci kezi denedinizmi? İlk boşalmadan sonra ikinci kez ereksiyona kaç dkda geçiyor? Eğer uzunsa çok bazı sertleştirici sprey ya da jeller var eczacıya danışıp alabilirsiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılUyku moduna geciyor
Soran+1 yılİkiside
+1 yılPerformans attırıcı kullansın kocan ya da ilk seni yalayarak boşaltsın ondan sonra normal sevişin. O bir kere sen iki kere boşalmış olursun o zaman
10 Yorumla
Adamin caninimi alcan kiz pili bitiyo demekki napsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBitmesin işte
Soran+1 yılYapıyorum ama bitince sarılıyor kollarını açmıyor bile kalıyoruz öyle. Bu dediklerinin hepsini aynı anda yapıcam ama bı sefer de bir kez olursa yerim onu
- +1 yıl
pil bitermi 1 seferle? ben 40 yaşındayım 5 saatte 5 defa boşalıyoruz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlenince ikimizde bayılıncaya kadar yapacaz :-D
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...c70d1f9cb8.gif13 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşmayın şöyle şeyler zaten adam bir kere yapıyor ben kafayı yiyorum bunları görüp
Cevap sahibi+1 yılBöyle sorular olunce mecburen paylaşıyorum elimde değil :-D :-D :-D
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama kocanda iş yok :-)
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğer öyle devam edersen adam kısa zaman da havlu atar.. Bak sekse en düşkün millet olan ABD de uzmanlar evlilere haftada 2-3 defa uzun süreli 2-3 saat süren ön sevişme ile ilişkiye girin diyorlar.. Uzun yıllar sağlıklı cinselliğin sırrı bu.. Bir erkeğin ömrünce 3500-3000 atımlık üretimi var.. Ona göre kendini ayarlar sen o uzun soluklu ön sevişmeden istediğin kadar orgazmı yaşayabilirsin.. Normali de zaten bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek 3000 atımlık?
- +1 yıl
Yani bir erkeğin sağlıklı olarak dolu dolu boşalma kapasitesi 3500-3000 civarında.. Nasıl bir kadın menopoza girinceye kadar 350-400 yumurta üretme kapasitesi varsa... Yaratan bünyeyi buna göre dizayn etmiş.. Gençliğin de öyle ben gecede beş defa ,10 defa boşaldım diyen 45 yaşından sonra eyvah sertleşme problemim var demeye başlıyor.. Nasıl arabalarda yeni aldığın zaman 150 bin km veya 3 yıl garanti diyor.. Biri 150 bin km yi altı ayda dolduruyor kimi 20 senede o km yi yapıyor.. Altı ayda 150 bin km yapan iki yıl sonra araba değiştirmek için uğraşıyor..
seninki işi bilmiyor kusura bakma ama önce seni doyurması gerek, yor. bu senin sofrayı hazırlayıp kendi yemeğini yiyip sofradan kalkmam gibi bişey. o gelince masada sadece kırıntıları bulması gibi...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen oluyorum zaten
Soran+1 yılEvet aorun orda
Birkere yapip bosaldiktan sora zatenn bayginnkalip istememesi normal ikinci kez zaten hicbir erkek istemez muhim olan ilkinde uzun sevismeniz ve icinde fazla uzun sure tutmamali ara ara tutup uzun sevismek.. ancak boyle orgazm olabilirsin bence..
03 Yorumla
SoranOluyorum ama biraz bekledikten sonra ikinciyi yapmak istiyorum
Soran+1 yılSeksten bıkıkmazki isteğe bağlı istersen yaparsın ayrıca doyumsu falan değilim
Biraz vücut çalışması ve kondisyon çalışması lazım. Aksi halde aynı kalacaktır. Kaslı bir vücuda sahip olursa şayet özellikle güçlü karın ve bel kaslarına sahip olursa kolay kolay yorulmayacak hatta o seni bıktıracaktır ;)..
020 Yorumla
Soran+1 yılUzun iş ama biraz dimi
Soran+1 yılBen orgazm oluyorum ama kısa sürüyor
Soran+1 yılGörüntü güzel olduğu için :) çok kaslı olmasa da kilolu değil sadece fazla sıkı değil
Soran+1 yılGörüntüsü önemli olmaz olur mu:D
Soran+1 yılTabi oda ayrı avantaj bir taşla iki kul vurucam buna yönlendiriyim de
Soran+1 yılBakamazlar ben varken! Yanımdaki hiç bakamaz!
Soran+1 yılBenim kafadan :)
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılO kadar değil. Ama başkasına baktığını görürsem sadece trip atmakla kalmam büyütürüm ama başkası kocama bakarsa ve uygunsuz birşey derse ya da yaparsa o zaman devreye girerim.
- +1 yıl
Yok demezlerdi zaten. Kendi aralarında bişey derlerdi baktıktan sonra sonra ben duymazdım ne dediklerini. Sonra bu duyar ne dedin sen diye başlatırdı. Bittiğinde ise niye böyle yapıyosun diye kızdığımda ne dedi biliyomusun sen diye cevap verirdi. Hepsi yapmazdı ama bunu bakana da yapardı sadece.. Garip bir kızdı.
Soran+1 yılFazla kıskanc tamamen sahiplenmek istiyor abartılmadığı sürece kötü bir huy değil bence
+1 yılErkekler evliliğe kadar maraton koşuyor kadınlar ise evlilikten sonra :D
anlaşamıyoruz hepmz gay ve lez olalım bence18 Yorumla
Soran+1 yılKadınları çekici bulsam olurdum belki :D
Soran+1 yılBir kere erkeğin evlendikten sonra böyle olması daha tuhaf
- +1 yıl
şimdiden sonra ölmüştür o zaman içinde patlayacak bütün olay geçmiş olsun :D
- +1 yıl
yoo 2side normal aslında yani mantıklı açıklaması var
Soran+1 yılBence tuhaf sürekli yanında karşı cinsten biri olacak ve seni isteyecek sen yok diyeceksin oldu başka isteğin var mı paşa paşa yapıcaksın!!!
- +1 yıl
Demek istegm o değil.
elde edince insan soğur bazen benm mantıklı acıklama dedgm buydu.
kadınlarda ise zaten öncede istemiyorlardı. evllkten sonra arap yağı bol buldur durumu
Soran+1 yılHer kadın soğumaz evlenince bir kısmı soğur hevesini aldığı için ama sevgi varsa soğuma olma bence
- +1 yıl
Sorun seninkinde diyelim o zaman
Sonucta istemeyen o genele vurmamak lazm
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bu yasta böyle bir performans hic normal deyil hersey kadinda biter hersey senin elinde.
14 Yorumla
Soran+1 yılFırsat vermiyor
Soran+1 yılYok işte sarılıp kollarını kitliyor Şimdi böyle yatalım diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada 5 kere cokda kotu degil bence kocanda problem yk. Bakma sen burada bir gecede 30 posta atarim diyip abartanlara
011 Yorumla
Soran+1 yılAma çok da değil dimi
Cevap sahibi+1 yılNormal bence. Ayrica anatomik olarak erkek oyle ust uste surekli yapamaz. Heleki evli erkekse. Ama sizin probleminiz sayi degil
Cevap sahibi+1 yılSureyi uzatip kaliteyi arttirin romantizm ve fantezileri renklendirin
Soran+1 yılNiye evli erkek yapamasım evlenince hormonları mı değişiyor
Cevap sahibi+1 yılHayir pili surekli desarj ettiģi icin oyle oluyor 3 ay bir verme bakalim ne olacak :)
Soran+1 yılNe 3 ayı kafayı mı yedin o kadar ara mı olur
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadinin anatomisi faekli sjz arka arkada 20 tane iliski yasasaniz sorun olmaz o yuzden sikistirma adami
Soran+1 yılBende 20 ke istemiyorum zaten ama 2-3 kez normal
Cevap sahibi+1 yıl1 gecede mi normal deģil normal olan az sayi ama uzun ilişki sureyi uzatin sen bikac kere boşal o arada calisan bir erkek iside biraz zor ise en babasi 2 kere yapabilir
Soran+1 yıl3 4 kez yapanlar nasıl yapıyor
Cevap sahibi+1 yılDevamliligi olmayan şeyler onlar siz evlisiniz ve dusenli iliskiniz var guven bana bu konuda ciddi derecede tecrubem var
+1 yılNeden bu tarz yakınmaları hep kızlardan duyuyoruz acaba? Hem erkekleri," kafası seksten başka birşeye çalışmaz" diye suçluyorsunuz hem de günde 50 kere sevişmek istiyorsunuz? Kimse bundan sonra erkekleri abaza diye suçlamasın, kızlar daha abaza
15 Yorumla
Soran+1 yılNerden duydun ki sanki hergün sana söylüyorlar gelip de? Sorunum varsa tabiki de sorarım. Hem evliyim evde sevişebileceğim biri varsa ve sevişmek istiyorsam yapmak isterim bu beni yargılama hakkını vermez sana abaza ne demek yahu
- +1 yıl
burada sadece sen soru sormuyorsun dimi? bu tarz sorularla hep karşılaşıyorum. Ben kızların evlenmeden önce sevişmeye çok karşıymış , herşeyden önce aşk önemliymiş gibi lafları söyleyip de sonra evlendikten sonra neden kocam benle daha çok sevişmiyor saçmalıklarını çok duyduğum için söyledim. Seni kişisel olarak eleştirmiyorum, çoğu kız böyle. Hani aşk önemliydi?
- +1 yıl
Evlilik dediğin şey halktan ve devletten aldığın sevişme iznidir zaten mk. Baksana senin lafından belli. "Evliyim sevişmek istersem sevişirim" diyosun :D...
Soran+1 yılBen sevişmek istiyorum derken karşımdakine aşık olmadığımı ya da sevmediğimi nerden çıkarttın ben sana önemsiz demedim? Ben anormal birşey görmüyorum önemli olduğu için önemli diyorlar önemsiz mi desinler? İlinci konuya gelirsek eh bira öyle de diyebiliriz tam olarak öyle olmasa da evlenmden önce de yaparsın istersen ama evlendikten sonra yapacağım kesin herhalde öyle değil mi yani kesinlik var çünkü hayatın bir düzene giriyor onun içinde cinsellik de var. Evli olduğum için bunu istemem daha da normal oluyor başkasından isteyecek değilim etik olarak, haksız olduğum bir taraf varsa şimdi söyleyebilirsin.
geciktirici kullansın kocan, sende tatmin olmuş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum ama birke daha istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaftada 4-5 yaptığınız için öyle oluyor erkeğin kurşunu bitiyor :)
kandır onu bir şekilde bir hafta boyunca yapma sonra görüceksin sabahlar olmıcak iyi besle protein alsın o gece tatlı türü tüketsin enerji verici08 Yorumla
Soran+1 yılNee bir haftası bir haftada neler yapıcam ben? Niye bitsin enerjisi daha yas 27
Cevap sahibi+1 yılhaftada yapmadık gün bırakmıyorsunuz ilik rahatlamıyor hergün aynı yemeği yiyorsunuz sende dişini sık adamın iliğini kurutmuşsun :D
Soran+1 yılTabi aynı yemegi yiyecek. Bir hafta olmaz kardes o is olmaz o kadar cok fazla. Ben ne kurutucam kendi kendini kırutmustur o
Cevap sahibi+1 yılooo adam bir hafta hasta olup yataklara düşse sen çıldırırsın :D baksana hey heylerin tepende sakin ol
Soran+1 yılAllah korusun bir de onu beklemek gerekir
Cevap sahibi+1 yılsen çılgınsın ve bu güzel bişiy ;)
ama yakında adam ölebilir böyle giderse sen hayatın boyunca 6 koca öldürürsün :)
Soran+1 yılNe çılgını ahahaha güldüm :D allah korusun
Cevap sahibi+1 yıl:) :) :)
Bazir diye bir icecek var bardakta icirr sonra 1saat devam araliksiz
04 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl birsey
Soran+1 yılHer gün olsa nolur zararlı mı
keçiboyunuz pekmezi yedir.
1. bitince yatağ çikolota koa vs bir seyler ver çok geç saatlere bırakmayın00 YorumlaCon topu al kocana ondn sonra bak neler yapiyo sana
09 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
Soran+1 yılAhahahah :D cumartesi aksamı mı yapsam?
Soran+1 yılO hale geliceksem süper olur
Soran+1 yılNiye üstün zekalımıyım ben :D
Internetten bak azdirici ilac al kocan onu kullansin istedigin kivama gelir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİlacı ben almam ona sonra basıma kalır sen aldın da ictim diyr kendine desem alır mı
keçiboynuzu pekmezi veya harnut pekmezi işte ikiside aynı sabah akşam içir
00 Yorumla
+1 yılilk boşaldıktan sonra 10 15 dk ara verin ama yatakta uyku moduna geçmeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılO geciyor
- +1 yıl
işte biraz enerjiyi dengelemeniz lazım enerji vericek şeyler yedir ya da sen onu harakete geçir
+1 yıliçine girince kaç dakika sürüyor sevişme hariç sadece içine girip çıkma zamanı
010 Yorumla
Soran+1 yılYarım saate yakın
- +1 yıl
erken boşalma problemi yok yani sen boşalamıyormusun peki
Soran+1 yılOluyorum
- +1 yıl
valla ne desem şimdi boşalıyorsun ilişki uzun sürüyor sen isteklisin bizde tersi biz istiyoz kadın kaçıyor :) ama gönlünü ediyoruz bir şekilde herzaman olmasada ama tahminimce sen ilişkide tam anlamıyla boşalamıyorsun sadece boşaldığını sanıyorsun vücudanda titreme ve kendin den geçme hallerin oluyor mu?
Soran+1 yılTitreme az ama kasılma oluyor kendinden gecerek nasıl tam anlamıyla bosalmam ki
- +1 yıl
ya ön sevişmede vajinanı yalat yalayarak seni boşaltır
- +1 yıl
yalayınca normal ilişkiden daha çabuk boşalırsın
Soran+1 yılHiç durmadan yapması gerekiyor baştan sona yaparsa felc olur
- +1 yıl
anlamadım?
Soran+1 yılAğzını hiç kaldırmadan oral yapması gerek ben orgazm olana kadar yani
+1 yılerkeklerin geninde olan birşey zamana yayın ve sürelerle sıırlandırmayın kendinizi.
012 Yorumla
Soran+1 yılNe var geninde anlamadım
- +1 yıl
erkeklerin hormon seviyesi seks sonrası düşer kadınlarda ise tam tersi artar ayrıca erkekler dışa boşalma yaşadığı için çok fazla miktarda enerji kaybı yaşarlar ve yorulurlar.
yeterince açıklayıcı oldumu?
Soran+1 yılYapan yapıyor ama
- +1 yıl
o zaman kusura bakma ama sende iş yok derim ben biraz daha renklendirin cinsel hayatınızı.
Soran+1 yılRenkli zaten ne yapılıt başka
- +1 yıl
renkli derken mesela sana göre renkli olan ne?
sexin planını yapıyormusunuz yoksa her şey bir andamı oluyor?
Soran+1 yılPlansız
- +1 yıl
ve senin onu tahrik etmenle oluyor anlaşılan :)
valla anlaşılan sende sorun yok o zaman eşin yetersiz geliyor o konuda ilk başlardadamı bu böyleydi?
Soran+1 yılBazen daha fazla oluyordu ama bire indi
- +1 yıl
acaba şu aralar işle alakalı sorunlarımı var ki?
Soran+1 yılSöylerdi
- +1 yıl
acaba birisimi var ki?
Sen canlandır uyusun bırak sen oral yap tahrik et bak neler oluyor :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYa fırsat vermiyor sarılıp kitliyor
Soran+1 yılSen ne yapıyorsun onu teşvik etmek için
Soran+1 yılNedne geç saate kalmayalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece 1 defacık mı ben bir günde 7 posta attığımı bilirim sen ne diyorsun yanlış adrestesin söyliyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHap ya da macun al caktirmadan yedir gerisi gelir. Ama onlardan oldugunu bilmesin 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmeden nasıl yedircemki bilse nolur
Cevap sahibi+1 yılHaptan değilde senden olduğunu düşünsun 😊
Nasıl kismini sen bilcen gari 😂
Soran+1 yılE benden olaak zaten o kişi benim :D
Cevap sahibi+1 yılAnlamissin helal sana 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılbirkaç saatten ziyade senin ön sevi, şmeye ihtiyacın var kocan sana direk dalıyorsa hiçbişey anlamazsın zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılYok orgazm oluyorum zaten
+1 yılOnu azdiracak seylere dvm et oral falan
00 Yorumla
+1 yılerkekler öyle değil senin adamın pili bitmiş be:)
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
öyle öyle benim yaş 38 4 den aşağı düşmem hiç:)
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans arttırıcı kullanabilir arada.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıle daha ne istiyorsun normalde haftada 2 gün olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılCok az
+1 yıleşinin mesleği ne? yorucu bir işte mi çalışıyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok da yorucu değil
- +1 yıl
sen ev kadınımısın?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
çok sıkıntılı bir durum değil ama eşini dahada azdırmalı tahrik etmelisin
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
mesela rutinin dışına çıkın yatak odası ve yatakta değil de holde yerde salonda masa üzerinde küvette hatta sen dışarıyı camdan izlerken ilişkiye girin... değişik kıyafetler al.. iççamaşırları... oral seksi fazla uzatma mesela bide... çok tahrik olursa çabuk boşalır... seks öncesi tahrik et seks sırasında değil
Soran+1 yılOrali neden uzatmayalım
- +1 yıl
eşine uzun süre ya da çok mükemmel oral yaparsan çabuk uyarılır ve bir dafa ama sağlam boşalır.. ama az yaparsan boşalma süresi uzar hatta sayısı artar.. sanırım eşinde erken boşalma sorunu yok... ama sanırım eşine 1 kez yetiyor..
Soran+1 yılEvet yetiyor ona ilişkide oralden daha fazla tahrik olmuyor mu
- +1 yıl
sen ne iş yapıyorsun? sana buradan açık yazamıyorum herşeyi ortamı cıvıtacaklar biliyorum... özelden yaz istersen
+1 yılne kadar sürüyor ilişki
06 Yorumla
Soran+1 yıl50dk falan
- +1 yıl
yorucu oluyor o zaman
Soran+1 yılBiraz
- +1 yıl
ara verip devam etmiyor musunuz
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
macun var istersen kulansın
azdır onu, deli gibi becersin seni:)
013 Yorumla
Soran+1 yılTemennimiz o
Soran+1 yılYapsın ne olacak yeterki ondan bıktırsın
Soran+1 yılNesi kötü?
Soran+1 yılO senin bileceğin iş tabi
Soran+1 yılOluyor tabi ki ama iliskiden önce.
Soran+1 yılİkinci olsa işte keşke
erken bosalma var kotu bır durum :S
04 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma değil aslında sevişme dahil 45 50 dk falan
Soran+1 yıl27 ikimiz başkası olduğunu hiç sanmıyorum
Erkekler öyle değil seninki cürümsüzmüş 😂
00 YorumlaCinsellik konusunda 315 cevap paylaştı. geciktirici falan kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocan normal sen felaketsin :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBen niye felaket olayım
Cevap sahibi+1 yılHaftada beş gün ve neredeyse 1 saat birlikte oluyor seninle adam. Seni de anladığım kadarıyla her seferinde tatmin ediyor, şunu bil ki evlilerin içinde bu performansı yaşayabilen kadınlar en fazla % 20'dir. Senin libidon çok yüksek haftanın her günü 3-4 istiyorsun, çüşşşşş bu haberin olsun...
Soran+1 yılNe yapayım yapması gerekir öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılErkekte iş öyle yürümüyor. Evet yapsa iyi olur senin için ama erkek kadın gibi değil... Detay yazmak için burası uygun değil, anlarsın umarım...
Cevap sahibi+1 yılAdamı seni doyurabilsin diye zorlayıp öldürmedin inşallah, merak ettim ne oldu :)
geciktirici kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocanızla gidin doktora derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmıyorsun değil mi eşini
04 Yorumla
Soran+1 yılAldattım mı yazmışım
Cevap sahibi+1 yılGenelde aldatıldıktan sonra eşinden memnuniyetsiz kalıyor bir çok kadın o istatistiki bilgiye göre sordum
Soran+1 yılO maymun iştahlılık
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhergun 2-4 olmalı en az
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki kısa sürüyorsa cidden sıkıntı
00 YorumlaKocanda tık yok
00 YorumlaHeyecan yaratin
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı