Ben çok hard takılmayı seviyorum ama o utanıyor dokunmuyor ön sevişmeyi bile yapamıyoruz çok utangaç ve en küçük bir şeyde dursak mı diyor çok sinir oluyorum yükselemiyorum ama onu çok seviyorum sadece bu konuda sorun yaşıyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ayrılabilirsiniz,,
Sirf bunun icin ayrilmam ne kadar dogru ki
Erkek gibi s2k de zoruna gider istediğini verir belki :D
Dedim bu arada bi ara kızdım çok ama hiçbir şey değişmedi sadece bi tık fazla bacaklarıma dokundu o kadar yine aynı
Ergen erkeklerle takılmayı bırakırsan her şey yoluna girecektir
22 yasinda biri yani ergenligin cogunu atlatmis universiteyi bitircek nerdeyse
Bahsettiğim öyle bi ergenlik değil kişisel gelişim olarak ergenliği atlatmış kişilerden bahsettim
Ah anladım
Diyalog içinde olduğu kişinin ne istediğini anlayabilecek ve buna göre davranmayı bilecek bu sadece cinsellik değil her konuda
Ya aslinda konusurken vs cok mantikli konusan birisi ve beni sevdigini de gosteren hediyeler veren vs birisi hic kirmadi beni de ama bu konuda kendimi artik ozguvensiz hissetmeye ve sorunu kendimde aramaya basladim
Sevgili davranışları ile cinsellik davranışları farklı durumlar bir kişinin anlayışlı romantik fedakar olması cinsellikte de iyi olacağı anlamına gelmez farklı çünkü olgu bunlar siyahla beyaz kadar farklı diyebilirim
Evet haklisin
Senin acilen duvardan duvara rimellerin akıp rujların dağılması gibi bi şeye ihtiyacın var ama kıskandırabilirsin o an ya da bi video açıp öyle deneyin beşki bir faydası olur
Kiskandirma durumunu arkadasim onerdi ama cok genis bir tip yani eski sevgilimle arkadas kaldigimi soyledim sakasina ve hic sorun etmedi yalandan onunla gorusecegimi soyledim yine sorun etmedi acaba sevmiyor mu dicem ama hediyelere boğup guzel sozler soyluyor hep
Sevgi hediyeyle güzel sözle olmaz seven adam kıskanır sallıyorum sokaktaki birisini kıskanırmı bi insan kıskanmaz ama bi bağı olanı her türlü kıskanır sakınır korur kollar kızma ama azıcık bi sevgi var gibi belkide o kadar bile yok
Anliyorum 😔
Seni üzmek istememiştim ama maalesef durum öyle gibi
Sorun degil
Eee ne yapmayı düşünüyorsun peki
Galiba ayrilik konusmasi yapicam degisicem bu sefer kesin vs derse sans veririm belki ama degismezse ayrilicam kesin
Muhtemelen değişmez gibi ama gönlünce olur her şey umarım :)
Teşekkür ederim
Ayrıl kız adam çok güzel anlatmış
Rica ederim
Teşekkürler Nlseee
@Nlseee kxnxkxnxknkd ayrılırım
Dursak mı dediğinde çık üstüne tokat at hunharca üstünde zıpla inle belki alıştırırsın bu şekilde
sen erkek o kız olmuş. yaşıtınız erkekle olmazsınız diye yüz defa söylüyoruz ama anlamıyorsunuz
O 22 ben 19 um 20 olcam
kızım bi erkek 28-30 dan önce akıl olarak düzgün düşünemez şunu bi anlamadınız gitti.
Benim için yasli o yaslar hem eglenemeyiz, beraber az vakit geciririz is guc nedeniyle vs gerek yok
öyleyse sertlik, erkeklik bekleme yatakta yaşıtın erkekten
burçlarınız ne
O yengeç ben kova ama neden sordun?
burçlar zaten uyumsuz ki. sana koç ikizler veya yay erkeği gider.
O ise gelmedik bile hep havamda degilim vs diyip gidiyor
Pek anlamiyorum burclardan
gizli olmasan detay verirdim
Heyecan ve bosalma hazırloksız herhalde. Ondan olabilir. Ah karımda senin gibi hard olsa var yaaüf üf üf
Hard tan kastn ne tam olarak
Yani en azından vurmalı vs şeyler ya da sert dokunuşlar ama bırak sert dokunuşu dokunmuyor bile bana
Ah onun yerinde ben olsam 😂😂😂🤭
Uyumsuzsunuz... Maalesef...
Aslında sevgilinin başka arzuları olabilir
Hic anlatmadi sorsam bile
Sanırım düşündüğümüz tarzda fanteziler değiller de o yüzden anlatmıyor
Hm olabilir
Yani umarım anlamışsındır burada herkese açık daha detaylı konuşmak istemiyorum
Anladim anladim
Bunu test edebilirsin aldığın cevaba ve senin arzularına göre ya çok farklı kapılar açılır ya da sonu ayrılık olur
Dursak mı derken. Sert giremiyor mu sana
Girmiyor bile opusuyoruz ve bi amda bugun havamda degilim diyip gidiyor
İktidarsızlık yaşıgor bence. Hiç bir erkek böyle bir şey istemez ki. Sen nasıl tatmin oluyorusn
İktidarsızlik olduğunu sanmıyorum ki bunu ona daha once soyledim oyleyse bile sorun olmadigini vs ama oyle olmadigini soyledi ve ben kendim tatmin ediyorum sonrasinda
Kötüymüş gerçekten ya. Ben olacaktım orada diyor insan😄. Yaşadığın durum çok değişik. Erken mi boşalıyor o
Boşalmiyor yapamiyoruz bile o seyi
Çok değişik geldi ya. Fiziğin çok mu kötü
2 yıldır hem yoga ve pilates yapıyorum ve aynı zamanda 5 aydır fitnessa gidiyorum bence fiziğim güzel ama belki onun için değildir bilmiyorum
Boyun kilon kaç
165 boyum 58 kilom
Bence ideal. Onda bir problem var ya. Hangi ümide okuyorsun
Konuştun mu peki hiç bunu
Ohoo kac kere ama yine ayni
Ten uyumu Yok o zaman
Konuş bence
Bir çok kere konuştum
Eğer çözemiyorsanız ıyum sorunu devam eder
Öyle utangaç biriyle beraber mi olunur
Gercek hayatta oyle degil
Anladım, sen yatakta yanlış kişiyle sevişiyorsun, sana olgun ve tecrübeli biri lazim
Dursak mı mı diyor
Evet
O nasıl erkek öyle
Sen cesaret vee
Veriyorum ama yine aynı
Sınırlarını aş o zaman
Nasıl?
Sanal seks mesela
ayrılın
Sadece bunun icin ayrilmam ne kadar dogru ki
Hard iyidirr
Offfg sen bana neden denk gelmezsin ki
Hayır uyuşma yok
Sepetle o zaman
Sevgilinin ilki mi
Hayır degil galiba
Bazıları soft sever bazıları hard sever ama bazılarıda partnerinin ne sevdiğini bilir ve karşı taraf mutlu olduğunda mutlu olabilen erkekler var misal ben ikisinide yapabiliyorum o yüzden karşı tarafın isteğini öğrenir onun isteği yerine gelsin diye çabalarım sende şansına küs sadece soft bilen birisi var belkide ilki sen olan birisi
Soft değil vanilya tarzı bir sey degil yapmak istedigini soyluyor ama yapmiyor birakiyor bana dokunmuyor vs bir sey yapmiyor opusuyoruz ve bi anda dursak mi havamda degilim diyip gidiyor
Ohaaaaaa öküzzzz sakat mi bu çocuk birde yükseltip bırakıyor çakala bak
Yukseltmiyor bile sadece opusuyoruz ben ona dokundugumda geri cekiliyor ve gidiyor
Yani libidosu yüksek biriysen ki öğle duruyor ve seni mutlu edemiyorsa bu iş istediğin kadar sevgi olsun aldatmaya gider yani
Yok aldatmam ama ayrilma fikri kafamda donuyor cunku ten uyumumuz yok ilerde sorun olabilir ve yani hic yapmasak anlarim ama bi anda gitmesi sorun
Ten uyumu çok lanet bir şey ama ya 😂 ben biriyle uyuştum ayrıldıktan sonra kafayı yedirtmisti bana hala bulamadim o uyumu ve evet doğru diyorsun ten uyumu yoksa sorun olabilir değil kesin sorun olur
Evet 😞
Kaç yaşındasınız bu arada senin yaş kaç
O 22 ben 19 um 20 olucam
Senin ilkinmi peki bu çocuk
Evet oyle
Ulan birde ilkinde yaşadığın şeye bak 😂 hay senin şansına
Kzbxkxkxx biraz kotu bir deneyim oldu
Eğer duygularını çok derin yaşıyorsan yani cinsellik konusunu ayrıl bu arkadaştan buradakilerinde ayrıl deme sebebi kendileriyle bir şey yaşama ihtimali yorumları okuyorum herkes kendi menfaatinde yaşın 19 kendi kendini tatmin etmeyi dene kendi vücudunu tanı ve biriyle anında yatağa girme herşeyin zamanı var ten uyumu da yoksa zaten olmaz ayrıl ve yoluna bak
Teşekkür ederimm çok yardimci oldun
Konuşmak istersen de konuşabiliriz yardımcı olurum sana yanlış anlama
Peki tesekkur ederim aklimda tutacağımm
Şu andan bahsetmiştim ama neyse o zaman iyi günler.
hayalim...
Geç ondan