26 yaşındayım. Aynı iş yerinden biriyle tanıştım. Hoşlandım. Geçen gün evine çağırdı gittim sadece öpüşme oldu ama ilerisini de istedi yapmadım. Bakireyim ama söylemedim bakire olmadığımı sanıyor büyük ihtimalle. Çocuk belli takılma kafasında. Ama ben her gün gördüğüm için ve duygusal biriyim bağlanıyorum. Ki ben ciddi ilişki insanı oldum hep. Çocuk iş dışında mesaj bile atmıyor sadece ofiste konuşup görüşüyoruz. Şimdi ben takılma kafasından çıkartıp ciddi düşünmesini sağlayabilir miyim? Ne yapmam lazım bakire olduğumu bilse uzaklaşır mı ya da bi şeyler yaşasam yakınlaşır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten ilk hata iyice tanımadan evine gitmen ikincisi öpüşmen gider gitmez ne ara yakınlaştınız garip gerçekten ayrıca bakire olduğunu bilse de gider bir şeyler yaşasan da gider önce birbirinizi tanımanız bağ kurmanız gerekli ona aile olma beklentini hissettirip tepkisini ölçmelisin sonra sevgili olursunuz olumlu dönüşler varsa ama cinsellik konusunda net olmalısın ayran gönüllü davranırsan öyle evine gitmeler öpüşme sevişme falan o zaman elinden kaçırırsın çünkü alacağını alır
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılBakın özeliniz size kalsın yarın bir gün evlenir iseniz ne derece saygınız olabilir ki o kişiye düşünsenenize içinizden geleni değil buradaki prof olan insanların söyledikleriyle hareket ediyorsunuz ne kadar üzücü demi kendiniz olun ne yapmak geliyorsa içinizden onu yapın milletin sözünü boş verin unutmayın ki onlar öbür tarafta sizle bir yanmayacak veya size verilen fikri uyguladığınız halde sizin yerinize bedelini öedemeyecek
00 Yorumla
1 yılKullanacak seni duygusallığından yararlanacak. Önce ne istiyorsun ona karar ver. Ciddi ilişki evlilik ise beraber olma. Ama ben takılmak istiyorum sonrası önemli değil ne olursa olsun diyorsan sen bilirsin. Ama sonunda üzülürsün.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAdam takılma kafasında olduğunu söylüyorsun senin ona yakınlık kurman onu cinsellikle bağlamaya calisman tabii ki onun hoşuna gider ama senin bakire olman onun için risk eğer niyeti ciddi değilse böyle bir riske girmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılTakılmak isteyen birisi aşık olmaz gadası
00 Yorumla
u 1 yılMerhaba, bence öyle birinden uzak durun yani yakışmıyor sizin yanınıza, sizin gibi birini bu zihniyetteki birisi hak etmiyor ama son karar size ait tabii ki. Cinsellikle bağladığınızı zannedersiniz ama sizi sıradan biri olarak görmeye devam ettiğini fark edince bu sefer daha büyük bir çöküş yaşarsınız. O yüzden bence yol yakınken vazgeçin ondan.
32 Yorumla
Soran1 yılama aynı yerde çalışıyoruz
- 1 yıl
Olsun yani konuşmayabilirsiniz bir daha. Mesafe koyabilirsiniz
Bu kadar mı özguvenın yok kendine?
Bak 32 yaşındayım sana göre yaşım var
Ama asla böyle bir dusunceye şu yaşıma kadar girmedim
Seven sever sevmeyen sevmez bu kadar net
Baktın sevmeyecek gıbı senı uza
Neden bu kadar ayak altına kendini verir Bı kız anlamiyorum917 Yorumla
Soran1 yılNe yaptım kanka?
- 1 yıl
Harika tesbit
Soran1 yılNasıl bağlayacağım kanka
- 1 yıl
Tatlım ben de graceden az büyüğüm ama sana ikimizin abla tavsiyesi olarak gör ve boş ver bırak o yazsın arasın noldu niye böyle yapıyorsub diye heh o zaman diyeceksin Canım ya sen farklı düşüncedesin oysa ben senin düşüncenin yolunda değilim senin için üzgünüm diyeceksin olay bu
Bu kadar yani
Soran1 yılİşte evine gittim şimdi istese de ciddi düşünmez gibi
- 1 yıl
Evet ya her şey seks değil öf ayrıca bi kadının bedenine sahip olduktan sonra basit kız olma durumundan asla çıkamazsın kafasında bitirir seni Daha da ayrıca sen bi kadınsın niçin bakireyim acaba uzaklaşır mı diye düşünüyorsun uzaklaşırsa uzaklaşsın zaten giderse o insana insan bile demem ben 🙄
- 1 yıl
@Boze_ erkek keşfetmek isteyen bir varlık zaten yavaş yavaş tanı bırını bu adam ıcın konuşmuyorum senı elde etmesi aşırı basıt olmasın duygusal olarak elde etmeden bahsediyorum
Mevlananın bır sözu vardır
HER ÇALINAN KAPI HEMEN AÇIŞSAYDI SABRIN UMIDIN ISTEGIN DERECESI ANLAŞILMAZDI dıyor
Adam daha kapını çalmamış bile lak açıyorsun :))))
Soran1 yıl@Boze_ ama böyle yaparsam gider
Soran1 yıl@Boze_ kanka biri gelsin ve kalıcı olsun istiyorum zaten zar zor birini buluyorum onu da kaybetmek istemiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik ile bağlanmaz öpüşme dokunma derken daha fazla ister bakirelik verilse bile bu sefer ters ilişki ister olmaz deyince surat asar türlü bahanelerle ayrılmak ister ve sonunda biz erkeklerin kullandığı tabir şey gibi ortada kalırsınız. Kendinizi bu kadar kolay harcamayın
12 Yorumla
Soran1 yılCinsellik olmayınca da bunla mı uğraşıcam diyip gidiyorsunuz ama
Cevap sahibi1 yılO konuda haklısınız ama sizi yüz üstü bırakacak ise cinsellik yaşamadan yol verin
Gizli Üye(36-45)1 yılAraştırmalara göre her 12 saniye de bir çiftleşme düşüncesi geldiğine göre 🤷♀️
Kalple diğer organlarının yerleri değişik onların şimdi birazdan linçlemeye gelirler net ama doğru söyleyeni daima dokuz köyden kovarlar 😄634 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıca takılmalık olarak gördüğünü farkettiysen hissettiysen daha ne peşinden gidiyorsun ki Dahası bakireyim diye bırakır endişesi nedir Allah için ya uzaklaşırsa uzaklaşsın pe zoya bak sen ya! Seni seven böyle gelmeli zorlamayan saygı duyan dürüst mert
- 1 yıl
Ama öyle değil mi 😅
Soran1 yıl5 tane sevgilim oldu hepsi de böyle takılmalık gördü beni. Sıkıldım artık ben ciddi ilişki istiyorum ama kimse beni öyle görmüyor
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 öyle olmamalı bunu konuşuyoruz her şey bizim bedenimiz değil
Cevap sahibi1 yıl5 inede yanlış imaj vermişsin kendi kimliğini kullandırma basit görünürsen basit bakarlar
- 1 yıl
İyide istekli olmak kötü birsey degil ki
Soran1 yılSırf açık giyiniyorum diye mi yani
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 kötü bir şey çünkü istekli olunca sağlıklı düşünemiyor sağlıklı düşünemeyince nasıl sevecek sevgi gösterecek istekli olunca
- 1 yıl
Sevişmek sevmekten gelir
Cevap sahibi1 yılNe alâka açık giyinmekle kızım saçmalama giyiminle değil onun bakışıyla kafa yapısıyla ilgisi var yoksa çarşaflıya bile laf atıp göz süzenler var ve geçmiş tarihimizde kadınlarımız çarşaflıydı o zamanlarda göz süzme haricinde avuçlama yapıyorlarmış düşün aynı atadan geliyor bu erkekler de işte 🤷♀️
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 kelime kökenini bugün o öana da kullanan yok Kime neyi anlatıyorsun sen ya 😄
- 1 yıl
Yazdığını anlamadim
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 gayet açık aslında işinize gelseydi anlardınız 🤷♀️
- 1 yıl
Öana yazmışsın
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 siz kendi yazdığınızı unutmadıysanız size verdiğin cevaba karşılığıda anlayabilirdiniz aslında
- 1 yıl
Unutmadım da
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 manâ işte
- 1 yıl
Bence öyle ama
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 sizce öyle ama bencesiz sizcesi yok olanı söylüyorum ben doğru olanı söylüyorum sizcesini bencesini değil
- 1 yıl
Sevişmek gayet hoş
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 zinadır zinanın neresi hoş yahu
- 1 yıl
Ne zinası ya
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 müslüman değil misin yoksa değilsen zinanın ne demek olduğunu bilmemen norml 🙏
- 1 yıl
Değilim
Cevap sahibi1 yıl@catafalque87 o zamam sizin için sorun yok ama karşı taraf müslümansa eğer iki kere düşünün çünkü o zinaya giriyo
Cevap sahibi1 yıl@ümitakkus ciddi ne arayacağım ki anlamadım 🤣
Cevap sahibi1 yıl@ümitakkus abla kardeş olarak konuşmak için mi anlamadın?
Cevap sahibi1 yıl@ümitakkus abla olarak tanıyabilirsin zira ben 89 doğumluyum
1 yılBakire olunca uzaklaşır muhtemelen üstüne kalacaksın kafasına girebilir beni bozdun evlenmen lazım gibi vs. Tabi o düşüncesi varsa
12 Yorumla
Soran1 yılEe bu erkekler ne istiyor ben anlamıyorum bakire mi bakire olmayan mı belli değil her türlü gidiyolar
- 1 yıl
İşte ona anlatmam lazım bi şekilde o an yoksa her türlü seksle bağlarsın yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu şekilde doğru insanları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz farkında değilsiniz yazık halinize
12 Yorumla
Soran1 yılYani kanka napmam lazım
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden kendini yanlış kişilerde heder ediyorsun kadın sen madem ciddi ilişki istiyorsun neden ciddi ilişki isteyen erkeklere bulmuyorsun kadınların bazen akılsız yaratıklar olduğunu düşünüyorum
12 Yorumla
Soran1 yılKimse ciddi düşünmüyor ki. Kimle konuşsam sadece takılmak istiyor benimle
Cevap sahibi1 yılBen ciddi düşünüyorum gerçekten ciddi düşünüyorum ama senin gibiler de bana bakmıyor
1 yılŞuana kadar cinsellik olmasını kendi ilişkimde istemedim hepsi de hos görüyle baktı ve uzun yıllar cinsellik olmadan aşk yaşadım. cinselik isteyen biriyle de olmam kapi orada. Evlenmeden önce cinsel ilişkiye karsiyim.
42 Yorumla- 1 yıl
her şey resim kıyafet olsa. biraz içindeki ön yargına ve düşünce tarzına da kılıf giydir açıkta kalmasın duygu ve düşüncelerin
1 yılSevmiyorsa sevmesin, erkeklerin seni cinsellik için sevmesini bekliyorsun. Kendine bir saygın olsun. Ayrıca bakire olduğunu neden saklıyorsun bunda utanacak bir şey yok. Adamın amacı cinsellik belli. Sana göre birisi değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellikle baglayamazsin, verirsen eger ilerde bakire olmadigin icin takilmalik degilde ciddi dusunen erkekleri kaybedersin. Buna vermesen de bisey kaybetmezsin. Duygusalim diyip bunun arkasina siginma. Ya da sığın sonucundan da sen etkilenirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir şeyler yaşarsan belki yakınlaşır sonra hevesini alınca bırakır
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvine gitmeseydin belki baglardin unut gitsin artik
110 Yorumla
Soran1 yılAynı yerde çalışıyoruz?
Cevap sahibi1 yılHa aynı yerde çalışıyorum diye banada kızlar gelsin
Cevap sahibi1 yılSana zarf atmis sende gitmişsin gitmeseydin bu kız evlenilcek biri derdi ama artık zukilcek kızsın gerisi sana kalmış hayatta ciddi düşünmez bende düşünmem senin gibi biriyle
Soran1 yılBakire olduğumu bilse?
Cevap sahibi1 yılBakirelik önemli ama karekter daha önemli
Cevap sahibi1 yılBirşeyin olmayan birinin evine gelen kimlerede gitmiştir diye düşünür herkes
Cevap sahibi1 yılSen cinsellikle erkeği nasıl baglarsin anlamadim bu nasıl bir söz onuda anlamadım erkekler annesi gibi namuslu kizla evlenir erkekler sevgilim versin karım bakire olsun ister benim diyceklerim bu kadar iyi günler
Soran1 yılYani bakire olduğumu bilse düşüncesi değişmez mi
Cevap sahibi1 yılHayır değişmez
Cevap sahibi1 yılBakirelik sana göre herşeyi yaşayıp onun bunun evine gidip sadece vajinadan yapmamak normalde öyle değil temiz kız bakiredir herşeyi yaşamak değil
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Saglayamazsin, kafasında öyle konumla dırmış seni, amacı belli. Değişmez
20 YorumlaF. body olarak görüyor sadece ne yapsan bağlayamazsın
10 Yorumla
1 yılZor değil ama evine gitmişsin ve bunu yapmak istiyorsan daha ilerisini düşünme
10 Yorumla
1 yılBelki senin gibi takıldığı kaç tane kız vardır yani dikkatli ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yılSeni ciddi anlamda tanımama izin verirsen konuşmak isterim
11 Yorumla- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOnınla olmaz artık sen pas vermişin çocuğa çocukta sana gol atma derdinde artık
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCahil misin bakire olduğunu bilirse acikla ben gerçekten hoşlandım senden dersin eve gidip her haltı yersen sonra kala kalma malak gibi ortada
13 Yorumla
Soran1 yılBakire olduğumu duyan kaçıyo ama
Cevap sahibi1 yılEvine gitmişsin mümkünse kaçsın seni öyle iki bacak arası için tercih edenide tercih etme
Soran1 yılGittim evine ama bi şey yaşamadım ki
1 yılBakire olduğunuzu bilip yanaşması aşağılık erkeklik egosunu tatmin etmek olmaz mı? Siz ulaşılması için mücadele edilmesi gereken olmalısınız bence efendim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünmez, seni tanımasına rağmen adım atmıyor.
Bakire olduğunu bilse uzaklaşabilir.
Bir şey yaşarsan daha da uzaklaşır, bağlanmaz.
Uzak dur, duygusal bağ kurma.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle yaşama bakire olman onun için sorun değil önden olmazsa arkadan diyecektir, ve bir erkek cinsellikle kesinlikle bağlanmaz tadına bakar yoluna devam eder
00 Yorumla Ya bence erkekte de şu olacak kadın da adam ilgi göstereceksiniz birbirinize yani yoksa olmaz o iş Bir de iyi bir kere cinsellik yaptıktan sonra arkası geliyor zaten ama önemli olan ilgi
00 Yorumla
1 yılÇocuğun amacı takılmak ise boşuna zaman kaybetme senin ciddi düşündüğünü anladığı an uzaklaşır sen de boşuna öpüştün belki o da ciddi düşünür hatasına kapılma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Kadınların genel yanılgısı baştan belli olan bir durumun ilerde değişeceğini düşünmesi sonrada gelir burada ağlarlar bekaretimi verdim bıraktı gitti diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılAmacı takılmak sen evine çağırıp giderek zaten ciddi ilişki insanı olmadığını çoktan belli etmişsin boşuna uğraşma sen o treni kaçırdın bi yerlerini de yirtsan o çocuk seni obje olarak görecek
00 Yorumla
1 yılBöyleleriyle takılmak bile zaman kaybı hele de ciddi ilişki insanı isen
30 YorumlaNiyeti öyleyse ya tutarsa diye kendinizden ödün vermenizi önermem bu yolda sadece heba olursunuz kimse için değmez…
10 Yorumla
1 yılMuhabbeti kes bence kardeşim bekaretini kaybedeceksin kullanılıp atılma kenara sonra çok üzülürsün
13 Yorumla
Soran1 yılMuhabbeti kestim diyelim aynı yerde çalışıyoruz sürekli dip dibe nasıl yapıcam
- 1 yıl
Fark etmiyor bir insanı görmez'den gelmek en büyük cevaptır o seni görmezden gelmeden sen onu görmezden gel çok geç olmadan
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Hayır öyle bir dünya yok. Senle takılmak istiyorsa takılır, değiştiririm gibi hayalere kapılma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 655 cevap paylaştı. İkisinide söyleme. Yakınlaşıcak erkek her türlü yakınlaşması lazım. İş dışında yüzüne bakmıyorsa ondan olmaz bence
00 YorumlaTakılmalık diye kendin diyorsun. Belli ki hevesini alıp bırakacak eğer zaten seni beğenip istiyorsa peşinden koşar bence ağırdan al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılO adamı kendine bağlayamazsın uzak dur sana göre biri değil işte niye anlamıyor ve inat ediyorsunuz adamı değiştiricem diye 🤔
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Cinsellikle bağlayamazsın karakterini enerjini konuşma tarzını olgunluğunu sevmesi sana saygı duyması şart
00 YorumlaYa bu kadar saf saftirik olamazsiniz abi, aklım almıyor deliricem. Siz kadınlar cidden cok ucuz varliklarsiniz kusura bakmayın ama.
01 Yorumla- 1 yıl
Harbiden Şu an soktayim delimi bu
1 yılKesinlikle yaşama bir zaten günah ikincisi senden muratlanir amacı bu zaten ve sonra seni bırakır bu da kesin bence ondan sana hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire olduğunu anlarsa ikna yoluyla seninle yatmak ister, çocuğu anlattığın gibi kabul ediyorum (derdi seks). Bu kız bakire, direkt yol vereyim demek yerine yatmak için nazikçe yaklaşıp ikna yoluna girecektir
00 YorumlaHayır kullanıp gider. Evıne gıdıp öpüştüysen sana bakıs acısı bellı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşama işte o zaman o kazanmış olur seni bir kenara atar. Onu hep yarım bırak kazanırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Söyle bakire olduğunu saba güvenip evine geldim neyse hata yapmadın gibilerinden soyle
00 Yorumla
1 yılHayır sahsen ben cınsellıkle degıl sevgiyle bağlanırım
00 YorumlaBaşta yakınlaşır. İstedini alır. Sonra vermeyen ile evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu düşünce sağlıklı bi düşünce değil, sonu ağır depresyon. O itten bi halt olmaz ki kendinde biliyorsun.
Neden sağlıklı bi ilişkiye başlamıyorsun hastalıklıdan ziyade?00 Yorumla
1 yılKullanır atar seni sana söylim yaşama evlenince yaşa kıymetli değerli olursun
00 Yorumla
1 yılLütfen bu kadar akılsız olma deyip uzaklaşmak istiyorum ayrıntıyı kendin anlaman lazım
00 Yorumla
1 yılbaglarsin cinsellikle. asla kopamaz. ne yaparsan yap en sonuna bacaklarini ayirinca yine sana gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellikle bağlanan bir erkek çuk beyinlidir. Çuk beyinli erkek seviyorsanız devam böyle.
00 Yorumla Yani yüzeysel bişeyler yap sende
13 Yorumla
Soran1 yılOnu da yaptım zamanında yine de terk ettiler
1 yılBakire bir kadın bulmuş ve onunla evlenmiyor bu devirde bakire liği bu yaşa kadar korumak bile zorken senin gibi biriyle ciddi düşünmüyo RSA yol ver gitsin bacım yattıktan sonra da bir düşüncesi değişmez olan sana olur benden demesi
00 Yorumla
1 yılDışarıda kaçıncı buluşmadan sonra seni evine çağırdı ki?
10 Yorumla
1 yılDiyelim jstedigini yaptın bundan sonra bu çocuktan hayır gelir mi mantıklı düşün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Sen uzın ciddi ilişki insanıyım diyorsun ama adamın evine gidip ön sevişme yapıyorsunız. Neyin kafası bu? Dümdüz ikinizde takılma peşindesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO vucuda ilk sahip olacağını neler yaşayacağını hissettir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu çocuk seni ziker bir kenara atar ucuza gidersin kız sen
00 Yorumla
1 yılGüzel kardeşim seni sadece cinsellik yaşamak isteyen birisine duygusal olarak bağlanma, onu eldetmek için de cinselliğini kullanma. Kendine yazık edersin, sonrasında sen üzülürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKuşta, senden işlevli bir beyin olduğunu iddia edebilirim. Kanıtlayamam...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılboşuna kendini kullandırtma bence pişman olursun sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılAmacı belli kendini de kullandırma daha sonra keşkelerin çoğalır. Yol yakınken vazgeç uzaklaş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılcinsellikle erkek bağlanmaz hala anlayamadınız şunu bağlandıysanda altına yatarsın
00 Yorumla - Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem