Arkadaşlar konuştuğum kişi evli ama evde arkadaş hayatı yaşıyor. Beraber lol oynayıp yemek yemekten başka şeyleri yok çünkü bu kişi ile gece gündüz mesajlaşıyorum 6 saat uyuyor ve düşünün her anı benimle. E şimdi bu adamı nasıl bağlayamadın derseniz, ben 'benimle sevişmek isteyip istemediğini sordum' dün! 😟 ve bu aramızda bir şeyleri bozdu. 'Evet ama seni kaybetmek istemiyorum dedi ve aramızda bir şeyler değişsin istemiyorum' dedi fakat kadın içgüdülerimle anladım ki evet bir şeyler değişti. Ona şaka yaptım 'ben çok azgındım' dedim. Ve bugün başka bir erkekten bahsettim [ve bu bir erkeği kendinden direkt soğutur] yani anlayacağınız sıctıkca sıctım. Şimdi bu kişiyle hem eskisi gibi hem de daha fazlası olmak istiyorum. Ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıçmaya devam. Her yer pislik içinde olsun, tam sana göre yani. Yem, ş, m öyle evli erkeği. Kullandırmayın kendinizi böylelerine, saçmalamayın yahu. Olmuyorsa olmuyordur, boşansın baksın işine...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben teklif ettim o reddetti
- +1 yıl
Neyinize güvenip te böyle bir oldu bittinin için de olmayı istediniz? Hiç aklınız yok mu sizin, bu kadar mı basit ve ucuzsunuz?
En İyi Cevaplar
Yalan söylediğini anlatacaksın. Madem eskisi gibi ve daha fazlası olsun istiyorsun seninle beraber olmak istiyorum ama korkma biseyler kötü değil daha iyi olacağına inanıyorum dersen olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılSicip bastırmışsin üstüne tüy de dikmişsin
Daha da eskisi gibi olmaz02 Yorumla
Soran+1 yılYapma yapmaaaa bunu bir erkek olduğun için fikrine çok güveniyorum. Nasıl bunu toparlarım? Babama araba bile aldırıp hediye etmek istiyorum.
- +1 yıl
O zaman dürüst olmayı dene bi n'olacak
+1 yılBitmedi evli erkek fantezileriniz. bahanenizde hep var :D
08 Yorumla
Soran+1 yılLan yeminle adamın tek dostu eli
- +1 yıl
gfdklgfdl ya off :D öyleyse boşansın sonra napıyorsan yap :D ne yaşatırsan onu yaşarsın unutmada
Soran+1 yılAma şunu da söyleyeyim ki çocukları onları birlikte tutan tek şey.
- +1 yıl
ha bide çocukları var aboww... başına iş alıncan sen kaşınıyorsun yani :D
Soran+1 yılYa bak sen akıllı birine benziyorsun bana çözüm şansı ver. Beni yargılama. Beni hayatta kimse sevmedi, seven hep ya güzelliğime ya parama baktı ama o beni çok önemsiyor. Sadece benimle ilişkisini arkadaştan öteye almıyor. Ne yapmalıyım
- +1 yıl
Arkadaştan öte gitmiyorsa sana ilgi gösteren ya da gösterdiğine inandığın kişiye yürüme hemen. bak o evli bence doğru düzgün biri olsa hele ki çocuğu olmasına rağmen böyle ise ben en baştan yaklaşmam bile bunları öğrenince. insanlar doğrudur zaman ya da yaşantılar değil.
Soran+1 yılYa sana onunla geçirdiğim ayları anlatsam böyle düşünmezsin. Biz güldük eğlendik sadece arkadaştık. Her anımız sevdiğimiz kitapları filmleri eski anılarımızı tartışarak geçti. Sanma ki adam gece gündüz benimle sexting yapıyor. Adam eskiden fakirlikten hamballık yapıp üç kuruşa bel fıtığı nasıl olduğunu anlattı. Ailesinin parasızlığından ben de çocukken yaşadıklarımdan. He aylar yılları geçti. Şu sorusunu okuduğun bayan adama yapıştı ve evli olduğunu öğrendi sonra işte yine de denedim ya, ama düne kadar hep şaka ile karıştırıyordum.
- +1 yıl
Benim bu konudaki düşüncem değişmez. bir insan ile aynı evde yaşamdıkça tanımazsın. şansın burada %50 ve alınacak bir risk değil. ben olsam yapmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmedi bı evli fanteziniz. Gına geldi. İlişkisi olan insanlardan uzak durun. İlişkisi olan insanlar diğerlerinden uzak dursun. Umduğunu bulamayanlar ayrılsın. Bu ne ya mide bulandırıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılBağlayamazsın bence. Senle yaşadığını bir başkasıyla da yaşayabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
O oyle olmuyo
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam anlamıyla kendi topuğun sıkmışsın. Harcayacağın her dakika boşa artık o adam senden umudu kesmiş, geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlığa cevap veriyorum direkt evet baglayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbağlarsın evet senden yıllar geçse de vazgeçemezz ama duygusal olarak değil s*ki kalktıkça gelirsin aklına
00 Yorumlaçok nadir ve genelde hayır
02 YorumlaAllah akıl versin sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ancak yatağa bağlar fantezi yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaya fırıldak bir konu
00 Yorumla
+1 yılHyrrrr... gergun bulgur pilavı yenmez
00 YorumlaErkeği neden bağlayayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adamı kendine baglasan ne olur ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Duygu da önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabıkıde cazıbe merkezıyim
20 YorumlaO da seni istiyor belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİstediği belli ama neden geri çekiyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 lü yapın
04 Yorumla
Soran+1 yılTeklif ettim evet ama karısı sinirli baya öldürebilir
- +1 yıl
Oha ciddisin ben dalga geçiyordum
Soran+1 yılŞakayla karışık söylediğim bir şeydi ama evet :D
- +1 yıl
Sen de lol oyna :D
8 ay1 haftalığına evet
00 YorumlaSenden bi halt olmaz yahu
00 Yorumla
+1 yılBağlayamazsın