Arkadaslar ciddi ilişkim var ve çekimimiz cok yüksek böyle bir sey yasamaya karar verdik sorum şu erkek ilişki sonrası bağlanır mı yani daha cok sahiplenir mi ilişkiyi
3 ay
sahiplenir ama şunu ima bile edersen ya da dersen soğutur erkeği = "Ama ben sana verdim" Bunu ifade eden imalar bile soğutucudur. Çünkü sen bana verdin de ömrüm mü uzadı. Tek başına mı yaptım bunu yani? (Bu kadın sadece kafeslemek için yatmış benimle sonucuna varılır)
Şu an ilişkinizi sallıyıcak bir durum yok. İlişki sallantıya başladığında görülür var mı yok mu? belli olur gerçekten.
Ben diğer kızlar gibi değilim diyen biri vardı. Ayrıldığımızda ne kadar bu tür manipülasyon varsa yapmaya çalıştı. Ayrılma arefesine kadarmış farklı kadınlığı.
Bende de böyle bir deneyim oldu, ama her insan farklı tepki veriyor. Bazı erkekler bağlanıyor bazıları sakin kalıyor. İlişki sonrası hisleriniz netleşinceye kadar beklemek daha sağlıklı olabilir, çünkü duygusal bağlılık sadece bu yüzden değil birçok faktöre bağlı oluyor.
Cevap
44Cevap
Hayır bağlamaz. o zaman eskorta gidenler bağlanırdı kadına
Sahiplenir ama zamanla soğuma da olabilir evlilik kısa zamanda olmayacaksa yapma. bence
bağlanır. bilimsel olarak böyle. ama hayatınıza bağlı muhafazakar iseniz bulaşmayın derim, yolunuzdan sapmayın
Kimi erkek için evet daha çok bağlanır, kimi erkek için ise bir değişiklik olöaz...
Şahsen ben bağlanmam..
Sırf seksle bağalanacak adam da gitsin çüküyle oynasın
Ssfgjlşijfddg
😂😂😂😂😂
İlişkinin dueumuna göre değişir. Duygusallık cinselliğe dönüştüyse bağlanır.
baglar ama sadece cinsellik icin sevgi saygi olur mu emin degilim
Belli olmuyor bu işlere. Çok playboy tarzı değilse sana bağlılığı az da olsa artar ama.
Gidecek adam gider, seks sadece vadeyi uzatır o da kaliteli bir seks ise.
Cinsellik keyif ve zevk içindir. Başka amaçla düşünmeyin
Muhtemelen evet günü birlik ilişkilerim olmadı ama eski sevgililerimle bir türlü ayrılamıyorduk bırakmıyorlardı kötü ya
İlk tecrübeni onunla yaşıyorsan çok daha bağlanıyorlar daha kıskanç oluyorlar bırakmıyorlar en azından bende öyle olmuştu
Daha çok sahiplenir, hele sendeki kalın dudaklıysa bırakmaz
Karakterine göre değişir çoğu erkek çok güzel rol yapıyor dikkat et pişman olacağın bir şey yaşama
Bağlanırmı bilmemde kesin diger erkekler gibi seni yüz üstü bırakıcak..
bunu düşünen niceleri bu uğurda bakaretini feda etti
Bu şarkı şimdiden benden sana hediye olsun.
erkege gore degısır ama seks erkegı baglamak ıcın yeterli dsegıldır
Bağlamaz işi bitince gider bunu denemeyin
Bağlamaz evlenmeden verme
Mümkün ama kullanadabilir
Bazıları olabilir
Bağlar elbette ama kaliteli seks
Eğer yeterince cilveli ve güzelse bağlar
Cilveyi nasıl yapıyorsun ve o mu dedi sana
Kesin bağlar diyemeyiz tam tersi de olabilir.
Bu arada burcun nedir açık ilişkiye ve grup seksi sıcak bakıyor musun yatakta doyumsuz bir kız mısın gerçekten bunları çok merak ettim. 🤩🫠🙈
Evlenmeden yapmayın
Bağlamaz aksine uzaklaştırır
Yani hepsini bağlamaz
Bağlamaz
Olabilir
Hayır daha da açabilir farklı düşüncelere itebilir
ben bağlanırdım evlenmeyi düşündüğüm biriyse
İlkin mi olacakk
Seks değil kadının performansı önemli
Yatkta iyisen bağlanır
Bağlamaz
sanal yap