3 yıldır evliyim eşim ile aktif cinsel ilişkimiz var ama beni tam doyurumadığı için yani vajinal orgazm olamadığım için gün içersinde erkek boşalmalarını izleyerek orgazm oluyorum 🙈 eşime söyleyemiyorum tabiki kötü birşeymi yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılonu yönlendir. bazen erkekler bilmezler ve kadın olarak o karmaşık gibi gözüken haz yapını ona bir şekilde belli et. onu sözünle yönlendir, bunu yapamıyorsan elinle kontrol altına al ve istediğin gibi onu o hale getir, sonrasında da gerekli dışa vurumları yaparsan o kontrolü bir şekilde eline alır zamanla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de senin aynınım.
İstediğin kadar konuş kısa bir süre kendine çeki düzen verir sonra kendi haline geri döner.
maalesef bir çözümü yok gibi. Yıllar içinde zamanla artık duyarsızlasma oldu bizde. Mesela artık yanında por. no izleyip yanında mastürbasyon. yapıyorum. Hatta buralarda takıldığımı ve birileri ile konuştuğumu da biliyor. Ama aramızda aşırı libido farkı var. Yapacak bir şey yok yani... Ben her gün bosalmasam olmuyor. Ona ise haftada bir bile çok geliyor. Çok farklıyız... Gidip kimseyle birlikte olmuyorum ama birileri ile konuşmak çok iyi geliyor. Buradan dertlesebiliriz
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aynıyız
Cevap sahibi1 yılDertleşmek istersin diye düşünmüştüm ama sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılVajinal neden olamiyorsun bunu ciddi merak ediyorum bayanlarda
04 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum
- 1 yıl
Erken bitmesi ya da eşini o esnada tam arzulamaman olabilir mi
Soran1 yılOlabiiir
- 1 yıl
Konuşmk ister misin
Gizli Üye(36-45)1 yılHer gündüz mü yapıyorsun bunu
09 Yorumla
Soran1 yılHer zaman değil
Cevap sahibi1 yılErken mi geliyor seni neden doyuramiyor
Cevap sahibi1 yılYaş farkı var mı aranızda
Soran1 yılVar 8 yaş buyuk benden
Cevap sahibi1 yılSeninle bi konusabilir miyiz ben de evliyim
Cevap sahibi1 yılOlur mu
Cevap sahibi1 yılPeki miii
Cevap sahibi1 yılUyudun mu yaa
Cevap sahibi1 yılSelâm naber iyi misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgit söyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen kendini klitoral orgazma alıştırmışsın. Buna devam ettiğin sürece de bu durum değişmeyecek. Eşinle bunu ciddi ciddi konuşmalısın. Sen muhtemelen utanıp çok net bir şey söylememişsindir. O da senin tatmin olduğunu düşünerek, işi bitince seksi de sonlandırıyordur. Bir sonrakinde de önce onun seni boşaltmadan boşalmamasını söyle. Sen net olamazsan bu böyle devam edecek. Sen de mastürbasyona devam edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiyede evli kadınların çoğunun yaşadığı bir durumu yaşıyorsun. Erkekler kadın orgazmını kendi orgazmları gibi düşünüyor ve kendileri gibi git gel ile boşalma olacağını düşünüyor ve kadın tam doyurma ulaşamıyor burada ilk yapman gereken şey eşinle bu durumu paylaşmak kadın orgazmı için ön sevişme ve duygusal doyumun önemli olduğunu onla paylaşarak başlayabilirsin partnerini eğitmekten çekinme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen kendisiyle konuşmuşsun ve çözüm olmamış. Eğer kendisi önce geliyorsa ve sen yarıda kalıyorsan, elleriyle veya oral olarak da tatmin edebilir. Sen bunların yapılmasını dile getirdin mi bilmiyorum tabii…
02 Yorumla
Soran1 yılGetirdim. ama kendi işi bitince çekiliyor
- 1 yıl
Ricada bulunman ve bunu sitemkar halde dile getirmen gerekiyor. p*rno izleyip, kendini tatmin edeceksen eşinin olmasına ne gerek var? Anlayışlı bir adamdır diye düşünüyorum, olmak zorunda.
Gizli Üye(18-24)1 yılee yani evlilikte gizli gizli p. orno izlemek ne zamandan beri iyi normal bir sey oldu
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılEşine de söylesen pek bir şey olacağını sanmıyorum bir erkek zirvesi neyse orada bırakır bunun zirvesi bu, bence sen videolarla devam et ya da diğer yol var onuda cesaret edebilirsen, neyse muhtemelen uzak sehirlerdeyiz ben talip olmayayım hemen 😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAslında kötü bir şey yapmıyorsun aksine kendini yetiştirmek ve yeni şeyler keşfetmek konusunda sana katkı sağlıyor Vajinal orgazm olman için farklı şeyler keşfetmen gerekiyor aynı zamanda eşinin de bunu bilmesi ve öğrenmesi lazım aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılYanı kısmen bunu dıle getırmelsın veya ılıskı sırasında yonetmelısın ıste daha fazla yalamasını ıcınde gel gıt yapmasını sert olması veya olmaması gerektiği anları soylemelısın
00 Yorumla Muhtemelen farklı pozisyon eksikliği var ya da penis boyutunda sıkıntı var eşine sor danış söyle yani bence yoks bu gidişle seni tatmin edecek ikinci eşini arayacan )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı eşimi yeterince tatmin edemiyorum. Eşim bunu söylemiyor ama ben biliyorum. Bi kaç defa telefonunda bişeyler izlemiş geçmişinden gördüm. Yetersiz olduğunu her erkek kabul etmez. Ama sende insansın ihtiyacın var...
00 Yorumla
1 yılBen anlayamadım sizi, nasıl yani eşiniz karşınızda boşalsa siz onu izleseniz o şekilde orgazm olcak mıydınız🙈
00 Yorumla
1 yılBence kötü birsey yapıyorsun. Orgazm olamağını soylemelisin ki varsa hatası ya da yapması gereken bir şey yapsın ve seksten ikiniz de mutlu ayrılın
00 Yorumla
1 yılBence eşin sana oral yapmalı özellikle seni oral ile boşaltmalı çoğu Türk erkeği eşine oral yapmıyor gerçek hazzı veremiyor
00 YorumlaYani aslında o kadar kötü değil bir süre sonra zaten aynı keyif olmuyor da. Sen erkek orgazmını seviyor musun
00 Yorumla
1 yılÇok iyi değil yani ama sevişmeyi uzun tutarak bunu sağlaması lazım bence ayrıca sorum olacak gizlisiniz nasıl yapalım?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. kocam yetersiz en zından elleriyle seni yapması yapması gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın koca yetmediği için çareyi şunda bulmuş 😂😂
00 Yorumla
1 yılAblacım kötü bir şey yapıyorsun.
Evet söylemelisin00 Yorumlasöyleme bence, ya p*rn izle ya da se*ting yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyleme de sende aks sırasında kendine dokun devamet aynı anda gel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Kötü yapıyorsun.. O mu yapamıyor sen mi kasıyorsun kendini?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Söyle tabiki gerekeni yapsın yahu! Eze eze yapsın isteklerimi uygulasın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü bir şey yapmıyorsun bu onun eksikliği ama konuşmamda fayda var vajinal orgazm tatmak kadar güzel bir şey yok bunu tatmadan öleceksin farkindamisin bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Söylemen lazım biraz daha etkin olması için ne yapması gerektiğini söyle
00 Yorumla
1 yılErkek boşalmaları seni tatmin ediyorken kocanın boşalması neden tatmin etmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendine kötülük yapıyon bunu kocana söylemen lazım ki ilgilensin seninle olur mu öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle söyle. Dürüst ol. Sanada dürüst davranılmasını istersin değil mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDoyuramıyorsa bi sorun var demek sesli seksting yapsan deli gibi doyarsın boşalırsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence seni iyice yalayıp dibine dibine vurmak lazım hatta seks kölesi olana kadar
00 Yorumla
1 yılCinsel terapiye gitmeyi teklif etsen bu durumu nasıl karşılayacak biri sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKötü degilde eşinle paylaşabilsen bunu eminim senin üçin bişeyler yapar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Söyleme zaten izlediğini ama başka şekilde konuşabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılSen mastürbasyon yapamaya devam ettikçe asla vajinal boşalma yaşayamayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşinin kafasına çaydanlıkla vurmaya ne dersin belki akıllanır 😁
02 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅😅
Cevap sahibi1 yılNe? Bence mantıklı 😁 bunu anlamayan insan ya maldır ya da yine maldır. Onun şok etkisine ihtiyacı var :d
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikolojik olarak tek kaldığında kendini daha rahat hissedip boşalabiliyorsun. Eşinle yaparkense zihnin rahat değil gibi.
00 YorumlaBence şöyle bunda utanılacak bir şey yok ona göre hareket edersiniz on sevisme uzun tarzında falan bir çözüm bulursunuz tabikide video izlediğini söyleme ya da söylemeden de ona seks te nelerden hoşlandığını yatakta belli et ve üzerine git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO an kimin içine boşaldığını hayal ederek orgazm oluyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBiraz ilgilenmesi için söylemelisin. Sadece kendisi boşalınca kalkıyor ve gidiyor gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilinçaltına o oturmuş başka video izlesen belkide bosalmazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrgazm olması için ne kadar süre yapılması gerekiyor ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşine devamını istediğini söylesen daha mantıklı değil mi
00 Yorumla
1 yılSiki yoksa , eli ağzı da mı yok. Bir şekilde devam etsin. Eşin bencilmiş kusura bakma
02 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅 güldürdün
- 1 yıl
E öyle amaa 😅
kendi cinsel mutluluğun adına kötü bişey yapıyosun.. bnce konuşup çözümünü bulabilirsiniz.. çok zor bişey değil
00 Yorumla
1 yılYaptığın şey kötü olmayabilir ama enazindan erkeğini takviyelerle daha geç boşalmaya yardım edebilirsin
00 YorumlaBen öyle tek gecelik kadınlarla takılıyorum kadınlar yeter dur artık diyor yatak ıslanıyor hep seninki de beceremiyor bana şöyle. hatun gelmedi
00 Yorumla
1 yılsöyle ona ya da yapmasına izin verme
54 Yorumla- 1 yıl
Yapmasına neden izin vermesin
- 1 yıl
okusaydın anlardın
- 1 yıl
Okudum zaten senin mantıgını anlamadım
- 1 yıl
boş ver o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm olamadığını söyle ama izlediğini söyleme.
00 Yorumla Söylesen de öok bişey değişmeyebilir. Sen bildiğin yoldan devam et ama. Ne konuda yetersiz kalıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılSöyleme canım hayır tabikide kötü bir şey değil
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoyuramamasının sebebini bulup cözseniz ikiniz icin daha iyi olmaz mı
13 Yorumla
Soran1 yılVajinal orgazm olamadığım için işte
Cevap sahibi1 yılTamam da olamama sebebinin cözümü yok mu
Soran1 yılBilmiyorum
Bosalman gerek bir sekilde
04 Yorumla
Soran1 yılAynen
Soran1 yılEvet
1 yılSöylersen morali bozulabilir
055 Yorumla
Soran1 yılOyüzden diyemiyorum işte birde beni yanlış anlar diye
- 1 yıl
Hemde fazla yanlış anlayarak yanlış düşüncelere de kapılabilir
- 1 yıl
Ee doğal olarak sende insansın bunu bir şekilde atlatman bastırman gerekiyor şimdilik böyle devam et bakalım ama doyurma konusunda o daha yetersiz olabilir ilerleyen zamanda
Soran1 yılYani öyle görünüyor evet
- 1 yıl
Hep mi böyleydi
Soran1 yılEvet hep böyle
- 1 yıl
3 yıldır sadece resmî bir evlilik gibi yani
Soran1 yılYani öyle oldu hep kendini düşündü ilk önce
- 1 yıl
Sende artık kendini düşünüyorsun sanırım
Soran1 yılYani mecbur kalıyorum diyelim
- 1 yıl
Haklısın seni suçlamıyorum tabi ki kötü bir şey de yapıyor değilsin zaten
Soran1 yılSağolasın
- 1 yıl
Ama ilerleyen zamanda senin düşüncelerinde değişecek bunu biliyorsun değil mi
Soran1 yılNe konuda
- 1 yıl
boş ver değişince anlayacaksın zaten ne demek istediğimi
Soran1 yılAldatmaktanmı bahsediyorsun
- 1 yıl
Hayır düşüncelerin değişecek diyorum bunu yapacağını belirtmiyorum
Soran1 yılİnsanım düşüncelerim bazen değişebiliyor zaten ama iradem güçlüdür
- 1 yıl
İradenin bittiği an gelecektir ama bu aldatma konusunda değil tabi ki bazen değil hatta şu an bile farklı düşüncelerde olduğunu düşünüyorum
Soran1 yıl29 yaşındayım kendime güveniyorum ama düşünceler konusunda haklısın
- 1 yıl
Bu konuda sana inanıyorum elbette ama düşüncelerin de senin için önemli kesinlikle
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Sen daha çok haklısın
Soran1 yılTeşekkür ederim 🤗
- 1 yıl
Bana değil seni mutlu eden düşüncelerine teşekkür etmelisin 😉
Soran1 yılHahshsj onlar hep benimle
- 1 yıl
Onlara hep ederim sana bi yol vereyim mi diyorsun 😂
Soran1 yıl😅😅 yok öyle bir şey demedim düşüncelerim hep benimle yanii yoldaşım 😅
- 1 yıl
Küçük bir şakaydı 🙂 düşüncelerin her an mevcut mu? 🙂
Soran1 yılEvett
- 1 yıl
Özelden söyleyebilir misin
Soran1 yılSorumda belirttim 🤭
- 1 yıl
Belki cahilim anlayamadım detaylı belirtmeni rica ederim 😂
- 1 yıl
Ayrıca farklı düşüncelerinde vardır diye düşünüyorum 🤔🙂
Soran1 yılYok cahil değilsin anlarsın 😅
- 1 yıl
şu an tüm cahilliğimle seni bekliyorum 😂
Soran1 yılÖzele hiç gitmedim kusura bakma burdan sor anlatırım üstü kapalı olarak 🤗
- 1 yıl
Sorun yok saygı duyarım boşverelim o zaman 🙂
Soran1 yıl🤗🤗🤗
- 1 yıl
Sen yinede bi düşün ilk olur sonda olur buralardayım ben 🙂
Soran1 yılTeşekkür ederim beyefendi çok kibarsınızz☺️
- 1 yıl
Düşüncelerinde bu kibarlığa yer vermediğine eminim 😂
Soran1 yılNasılll yanii🤭
- 1 yıl
Sende beni anlamışsındır bence cahil değilsin aksine fazla zekisin he yok anlamadım diyorsan teklifim hala geçerli 🙂
Soran1 yıl😅😅 özele gelirsem sıkıntı benim için ben videolarımla mutluyum beyefendi 😅
- 1 yıl
İki anlayışlı insanız sadece sorular olacağını düşünerek davet ettim ben ki öylede olacak merak ettim sadece
Soran1 yılSeni anladım iyi birinede benziyorsun ama bende sıkıntı var şu an güvenmiyorum kendime🙈🤭
- 1 yıl
Yanlış bir şey yapacak birine benzemiyorsun düşüncelerinle mutlusun ama paylaşmaktan korkuyorsun sadece
Soran1 yılYok yok seni kötü emellerime alet edebilirimm😅😅 dedimya güvenmiyorum diye
- 1 yıl
Yok edemezsin ben soru sormayı merakımı gidermeyi severim sana da engel olabilirim
Soran1 yılEminim öylesindir☺️ ama ben değilim şu anlık hemde kapalıyım uygun olmaz sağol düşüncelerin için beyefendi 🤗😍
- 1 yıl
Hadi gel ciddi olalım şu an daha fazla merak ettim son ısrar son karar? Kimseye bu denli ısrarda bulunmadım değerini bil 🙂
Soran1 yılTeşekkür ederim ciddenn🤗☺️ ama olmaz yapamam eşimi aldatmış gibi olurum yani öyle hissederim lütfen kusuruma bakma olur mu ama sen çok iyi birisin eminim 🥰
- 1 yıl
Kendine iyi bak 😉😘
Soran1 yılSendee🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSadece kendini düşünen erkekler ölsün ya
00 Yorumla
1 yılEşin bu işi bilmiyor bilse durum böyle olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılKonuşalım istersen 😘
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cogu kadin bu durumda zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKötü hisseder kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılYönlendirmeli sorular sorarak hissettir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle işini düzgün yapsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİzliyorsan sadece sorun yok bence 😄
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım