bozulur musunuz buna, yetersiz mi hissedersiniz, anlamaya mı çalışırsınız, kadını mı suçlarsınız?
ve çok fazla efor sarfettiğiniz halde olmadıysa tavrınız ne olur? ve hemen ilişki ardından bunu konuşmak doğru mu?
bozulur musunuz buna, yetersiz mi hissedersiniz, anlamaya mı çalışırsınız, kadını mı suçlarsınız?
ve çok fazla efor sarfettiğiniz halde olmadıysa tavrınız ne olur? ve hemen ilişki ardından bunu konuşmak doğru mu?
Yeterli çabaya rağmen Orgazm olamadığını anladığımda bir tepki vermem.. O an konuşmak isterse çok derine dalmadan üstten konuşur nedenini anlamaya çalışırım. O bundan rahatsız olmuyorsa çokta takmam..
Genellikle fazla mastürbasyon yapmaktan olur bu eski sevgilimde oyleydi ortalama 15 dakika oral seksten sonra elimle bosaltirdim ve mastürbasyon yüzünden iliski sırasında kendine dokunamadan bosalamazdi. Ve biz bunlari uzun uzun konuşarak aramizds çözüme ulastirdik cinsellikte birbirini anlamak önemli
benim sorunum da tam bu aslında
ve kendime dokunsam bile olmuyor bazen ve oral vs yaptığı halde ve biraz kendini kötü hissetti sanırım bu konuda
ama ben sorunun biraz bunla ilgili olduğunu söyledim ve o zman mastürbasyon. yapma sen de dedi 😅 yani bunun nasıl konuşulacağını çözüleceği bilmiyorum ve bence o da bilmiyor
İliskide kadini erkegi anlamak önemli umarim cozersiniz
Hoşuma gitmez tabii ama üzerine konuşurum. mastürbasyon alışkanlığı mı var, benim yapmam gereken bir şey var mı, en çok ne zaman oluyor, p*rno gibi şeyler gerekir mi vb.
mastürbasyon. alışkanlığı durumunda nasıl yol izlemek lazım peki
bu kişiden önceye dayanan bi alışkanlık o ve o varken de tam bırakamadım
ve bence yüksek libido etkili
o da öyle dedi 😅 bence bundan kaynaklı olmuyor dedim yapma o zman dedi
tam emin değilim ama ilişkide tam tatmin olamadığım için ve mastürbasyon. ta daha kolay tatmine ulaştığım için
belki kişiyle ilgili bi sorundur bu
evett omu baya arzuluyorum onunla birlikte olmayı çok istiyorum yanında sürekli temasta olmak istiyorum vs. ama dediğim gibi tam orgazm yaşamıyorum ilişkide uzun sürse de ilişki gerçek bi ilişkinin içinde değiliz gibi bundan kaynaklı belki de aklım karışık oluyor sanırm, tam tatmin olmayınca da mastürbasyon yapmak istiyorum o hissi yaşamak için
sıklığın önceden her gün gibiydi ilişki yaşayınca iki güne bir belli üç güne.
masturbasyonda tetikleyen şeyi tam düşünmemiştim güzel soru, sanrıımsadece tatmini yaşayacağımı düşünmek beni tetiklemeye yetiyor
neden zararlı p*ornoyla
çünkü beyni dopamin olarak o görüntüye, o ana, o konfora alıştırıyorsun. tatmin olma senin için çok kolay erişilebilir bir şeye dönüşüyor. gerçek ilişki sırasında aynı konforu yakalayamadığın zaman, daha önceki izlediğin görüntülerin yerini dolduramayınca beyin yeterli dopamini salgılamıyor. geçmişte alıştırdığın halini arıyor. o yüzden hiçbir zaman dopaminle birleştirmeyeceksin.
uzun süredir hayatımın bir parçası ve beni bu kadar zorlayacağını düşünmemiştim mastürbasyon yapmanın, sadece hayatımdaki kişiyle bunu nasıl çözeceğimi tam bilemiyorum çünkü çözmek için onun da benim kadar istekli olması lazım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Olamıyorsa bunu ondan duyduğuma çok çok sevinirim. Söylemeli saklamamalı yani. O zaman bunu düzeltmeli ve daha çok çaba sarfetmeliyim demektir bu..
Cevap
18Cevap
Hemen ilişki ardından söylemek doğru çünki ben asla istemem partnerim tatmim olmadan yanımdan ayrılsın gerekirse tekrarlarım partnerim mutlu olsun die çözüm üretirim sevilmeyi uzum tutsrıö orel yaparım bir sekilde başarırım ama hiç
Böyle birsey yasamadım
Onu mutlu etmek için farklı şeyler denerim Sonuçta seks bencillik değildir karşılıklı herkes mutlu olmalı
Düzenli ilişkimse daha iyi bir cinsel hayatımızın olması için çabalarım, bir süre sonra olmuyorsa çok da önemsemem
Hayır daha fazlasını yaparım ama bende öyle deme ihtimali 0
Hayata küser insan kendi penisimden şüphe etmek insanı yer bitirir
Ben olduysam umrumda olmaz
en kötü cevap seçeneği de olmalı burada
Baştan sevişirim 😅
sjdj bunu saymayalım mı
ya gerçek cevap istiyorum hemen ilişki ardından bunu söylemek yanlış mı nasıl davranırsın
Yani daha dikkatli sevişirim onu azdırmaya çalışırım ona oral yaparım bayağı
Çabalardım kendimde arardım sorunu
Devam ederim mutlakka
Onu anlamayacak mal bozulsun zaten
basen anlaşılmıyor ya çok zevk aldığında orgazm olduğunu düşünebiliyor erkek
Oralla falan yapmak lazım en son çare
Sağlık sorunu yoksa olmama ihtimali yok
Sevişmem bir daha
neden ki
Öyle soğurum
Oluncaya kadar devam etmeli
öyle olmuyor ki o her zaman, olmadıysa ki yorumu istiyorum ben