Oral sekste dişlerin partnerin cinsel organına temas etmesi gerçekten büyük bir problem mi yaratıyor yoksa insanlar mı abartıyor?

Oral sekste dişlerin partnerin cinsel organına temas etmesi gerçekten büyük bir problem mi yaratıyor yoksa insanlar mı abartıyor?

Benim penim iri ve çok kalın, dairesel olarak çevre genişliği 16. santim, baya bir kalın, hangi kadın bana oral yapmaya çalışsa, mutlaka dişleri değiyor, o yüzden problem oluyor.
Sert ve kontrolsüz olduğunda, evet, bir anda tüm tahrik buhar olup uçabilir Ama dozunda, bilinçli ve şehvetle yapıldığında unutulmaz bir zevkin fitilini ateşler. Eğer rastgele ve hoyratça olursa can yakar, evet. Ama bilinçli, yavaş ve şehvetle... Dişlerinle onu ‘uyarırsan nazikçe tehdit eder gibi o zaman bambaşka bir şey başlar.
Dilinle onu sarmalarken, dudaklarının yumuşaklığına karışan o hafif diş teması... işte o temas bir anda tüm kontrolü senden alıp onun bedeninde infilak ettirir.
Biraz ısırır gibi ama acıtmadan Sınırda, tehlikeli ama tutkulu… O an seni değil, zevki düşünecek sadece. Nefesleri hızlanır, kasılır, belki bir ‘yeter’ mırıltısı gelir ama içinde daha fazlasını ister... Çünkü o temas, sadece tenine değil, en derinine işler.
Kopartsın beter olsunlar
Tövbe de
Abartiyorlar ya
Cevap
103Cevap
Benim için değil ama ısırırsa fena söverim
problem değildir zevk verir
Konunun ustası yaparken arada göz teması ile birlikte hafif ısırıkları sununca tadından yenmez bir durum çıkıyor ortaya.
Fakat sıklıkla ve bilinçsiz şekilde değiyor ise zaten o anda iyice hassas hale gelen bir yerde konsantrasyon bozucu bir durum ortaya çıkıyor.
Bunu arada bilerek yapmak keyif verici acısın canı 😈
Sadist misin ya
Biz erkeklerin penis başında en fazla sinir uçları bulunur, o yüzden çok hassastır ve dikleşip büyüdüğünde o muhteşem organ dilin kaygan şekilde değmesinden hoşlanırken, diş gibi sert cisimleştin değmesinden de çok fazla rahatsız olup ereksiyona engel olur. Sakın dişlerinizi değdirmeyin lütfen. 😜 👅😎
erkekte cinselliğin bir kitabı olsaydı bu abi yazardı. d
@battalgazi007 teşekkür ederim dostum. Sevişme ve sekste sınırlarım yok benim. Zevk odaklı her şeyi yaparım. Ama karşılıklı zevk almak lazım, karşılıklı haz alıp şehvetle kasmadan kısıtlama olmaksızın zirvede boşalmak çok önemli.
sevgilim bana dişini değdir biraz ısır diyor bu onu baya yükseltiyor fark ediyorum bende kontrollu bi şekilde yapıyorum
benimki çok kalın olduğundan normalde bile dişleri değiyor zımpara gibi kazıyor
@willofsteel ooo çok kötü
sen nasıl yapıyorsun ki sevgilin dişlerin değmesine rağmen zevk alıyor?
Abartmadıkça problem yok. Öyle olması pozitif olarak süreyi uzatıyor ahah
Tam olarak ne yaparken değdiğine bağlı...
Eğer bilinçli şekilde minik ısırıklar alıyorsan özellikle alt kısmından ; o zaman problem değil...
Ama tamamını ağzına alıp emerek gir çık yaparken şapkasının kenarına takılırsa çok acır
arada bir değebilir, kimse mükemmel değil. bazen içinden gelir dişleyebilir, ki büyük keyiftir onurdur benim için ama sürekli dişi değerse haliyle bir süre sonra can yakıyor, hedeften uzaklaşılıyor
Ben sevmiyorum hassas bir yer değdiğinde zevk kaçıyor hani tüm büyü bozuluyor değil ama değmemesini tercih ederim. Kızlara tavsiyem çok alamıyorsanız da alın ağzınıza elinizle de eşlik edin dişleri değirmeden.
Sekste sertlik denilince hareketler hep kadına yönelik oluyor.
Ama bence bu da sekste sertliğin bir parçası olmalı.
Kadının böyle haşin davranması bana daha çok zevk verir.
Hafif ısırık haz verir ama diş sürekli değiyorsa olmuyor. Yapmasını bilen nirvanaya çıkarıyor 😇😅🔥👅
bence çokta sorun edilecek bir şey değil. zamanla öğrenilir
Soru başına para alıyorsundur umarım. Zira reşit olmamış kızlar bile bu kadar basit soru sormuyorlar bu sitede!
Benden yana sorun yok hatta ben bazen kadınların klitorisini ısırır bırakırım çok daha tahrik oluyorlar 😅
Ne kadar dediğine göre değişir biraz güzeldir bence hafif acılı ama çok fazlası üzer güzelim üzer 😂
Diş konusuna dikkat edilmediğinde gerçekten can yakabiliyor o yüzden oral yapılırken dişlerin değmemesi için özen gösterilmesi lazım
oral seks İslam'da haram sadece erkeğin ya da kadının uyarılmasında sorun varsa ve gerekliyse izin var
Fenomen sapla samanı birbirine karıştırmayalım, dişin görevi kırıp parçalamak, lütfen o sadece o işi yaparken kullanılsın..
Bilerek ısırıyorsa değil, o bazen keyif veriyor. Ama dişlerle sürterek kesiyorsa o çok yakıyor işte
Bence kötü bir şey bana hiç yapılmadı bende yapmadım
Yapılsa bu kadar rahat konuşmazdın 😂
İstiyorsun
Bu kısının hoşuna gider kımısı de acemi deyıp hoşnut kalmaz
Sonrasında tahriş olup yara yapar. O yüzden değmemeli
Boşalma yaklaştıkca uc iyice hassaslaşıyor. Dikkat etmek lazım.
özellikle hassas yerlere değmesi hiç hoş olmuyo, acıtabiliyor
Hic yapmadim ama kucuk isiriklar atsa guzel bile olabilir 😅
Sadece farkında olmadan canı acıyor olabilir kişinin ve o anda da frekans kopuyor olabilir
büyük bir problem değil ama acı hissi anlık olarak isteğin önüne geçebilir
Kimine göre problem sorun olurken kimisine göre haz ve zevk noktası olur
Ailesinin " kocana dişini geçir" nasihati yanlış anlaşılmış sanırım.
Değil bence hafif ısırımsı gibi düşün
Erkek penisin üç alt kısımdan zevk alıyor oraya değince ereksiyon birden olmasada kayboluyor o yüzden diş ısırığını sevmeyiz
Hiç denemedim ama diş sert bi cisimdir penisinde ince deriye sahip yırtabilir
kunduza yalatmıyosa kolay kolay diş değmez işi bilen biriyle 😂😂
Vampir dişli biri lazm
Şu resimdeki kadının dudaklarının arasında gözlerinin içine bakarak patlamak isterdim
Benim için farketmiyor, istemeyen varsa da ağzında dişi olmayana çektirsin
Abartıyor ya. şu an aşırı ihtiyacım. Var. Gerekirse ısırsın. bir anda fışkırtırım
bn extra ısırılmasını istiyorum , benim için problem değil en azından
Hiç seks yapmadığım için bilmiyorum ki deneyip görmek lazım yani
15 17 cm uzunluğunda bir penisim var diş değer mi onuda bilmiyorum ki
Hiç oral seks deneyimim olmadı. Hiç bir kız bana oral yapmadı
Çok kalın olduğu için bazen dişleriyle derimi kazıyacakmış gibi oluyor çok acıtıyor.
Ne problemi. Isırması bile hoş oluyor bazen
Evet yaratıyor maalesef
Bence problem yaratabilir ya
O basurlu dudakların daha problem
Isırma değil ise
Sorun yok
sorun yok benım ıcın bı kaç kez denk gedli
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Bana büyük problem yaratıyor acı olduğu için çabuk sertleşmiyor
Isırıp acıtmadıktan sonra problem yok
Çok büyük sorun ve iğrenç
Benim çok holuma giderdi