Cinsel Yaşam Diş teli oral sekse engel olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Diş teli taktırsam oral seks yaparken sıkıntı olur mu? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen? Diş teli oral sekse engel olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl sen niyet et gerisi hallolur. daha önce yaptın mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niyet ettim diş teliyle oral yapmaya jdjshs Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl ilk ben de deneyebilirsin :D Yorumla
spc34 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Denedim olmuyor. Kız arkadaşım da vardı gayet iyi somuruyordu hiç engel olmadı. 0 0 Yorumla
whitecobra Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Eğer oralda iyiysen olmuyor. Diş teli olan biri çok iyi yaptı bana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu konuda çok iyiyim, olmaz diyorsun yani Yorumla whitecobra +1 yıl Evet olmaz.. beni bulabilir misin tek bişey soracağım sana Yorumla Soran +1 yıl Hayır bulmam, teşekkürler bilgi için Yorumla whitecobra +1 yıl Tek bir soru sadece. Profil resmin var sanırım Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Denesene merak ettim. Engel oluyorsa şöyle bize de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O riski almadan soruyorum işte Yorumla buzz_adam +1 yıl Risk almak güzeldir. Bişey olmaz korkma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hic yaptinmi peki onceden. telsiz yani 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda uzmanım aşkım, çok seviyorum oral. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl biz hiç engel yaşamadık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi çok sevindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet kızarkadaşımda vardı ne öpüşme sevişmede nede oralde sıkıntı hiç olmadı bazen kızarkadaşım tellerinin dudağını acıttığını söylemişti hepsi bu Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler aydınlatıcı yorum için🫶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne demek hiç sorun değil bol neşeler zevk ve keyifler seni bekliyor Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz da olmaz gibi diyorsun Yorumla Kartal0662 +1 yıl Tecrübeli birisi için olmaz ama benim gibi tecrübesiz birisi denk geldi zar zor yaptı Yorumla
arvales34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olur tabi 😂 bence dille sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz diyorlar? Yorumla arvales34 +1 yıl Yapmmasını biliyorsan olmaz İlk yapıcaksan olur 😂 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl p*rno olmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka acaba bu cevabı hangi kafanla yazdın Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Sik kafamla 🤣 Yorumla
Milaa35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi ya da deneyen biliyor musun aşkım? Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sen niyet et gerisi hallolur. daha önce yaptın mı?
Niyet ettim diş teliyle oral yapmaya jdjshs
ilk ben de deneyebilirsin :D
Denedim olmuyor. Kız arkadaşım da vardı gayet iyi somuruyordu hiç engel olmadı.
Eğer oralda iyiysen olmuyor. Diş teli olan biri çok iyi yaptı bana
Evet bu konuda çok iyiyim, olmaz diyorsun yani
Evet olmaz.. beni bulabilir misin tek bişey soracağım sana
Hayır bulmam, teşekkürler bilgi için
Tek bir soru sadece. Profil resmin var sanırım
Denesene merak ettim. Engel oluyorsa şöyle bize de
O riski almadan soruyorum işte
Risk almak güzeldir. Bişey olmaz korkma
Benım uzerımde deneyebılırsın
Hic yaptinmi peki onceden. telsiz yani
Bu konuda uzmanım aşkım, çok seviyorum oral.
biz hiç engel yaşamadık
Gerçekten mi çok sevindim
evet kızarkadaşımda vardı ne öpüşme sevişmede nede oralde sıkıntı hiç olmadı bazen kızarkadaşım tellerinin dudağını acıttığını söylemişti hepsi bu
Teşekkürler aydınlatıcı yorum için🫶
ne demek hiç sorun değil bol neşeler zevk ve keyifler seni bekliyor
Daha çok zevk verir yalamak mı istiyorsun
Biraz olabilir
Biraz da olmaz gibi diyorsun
Tecrübeli birisi için olmaz ama benim gibi tecrübesiz birisi denk geldi zar zor yaptı
Olur tabi 😂 bence dille sadece
Olmaz diyorlar?
Yapmmasını biliyorsan olmaz
İlk yapıcaksan olur 😂
p*rno olmuyor
Ne alaka acaba bu cevabı hangi kafanla yazdın
Sik kafamla 🤣
Olmaz
Denedin mi ya da deneyen biliyor musun aşkım?
Olur..
Tamam
Alakası yok olmaz
Teşekkürler 👌
Telmi yapcan