Cinsel Yaşam Diş teli oral sekse engel olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 oral seks vs. Ye Diş teli oral sekse engel olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zaten dişlerini degdirmiyorsun dilini iyi kullanırsan sorun olmaz 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yapmadım daha önce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dişlerini degdirme sakın onu diyim sana dilin komple dışarıda olsun emerken. Muzu al pratik yap shshsh Yorumla Soran 1 yıl Tamam shhdgdgd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstersen takip at başka taktikler vereyim hshhs Yorumla Soran 1 yıl Attim Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ulan hep denemek istemişimdir ahahah diş teli çok tatlı duruyor bazılarında 1 7 Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl İğrenç Yorumla kenpachilerden 1 yıl Sen ne anlarsın sus Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Hıı hıı aynen Yorumla kenpachilerden 1 yıl Denedin mi hayırdır Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Seni ilgilendirmez ben oral s*kse iğrenç diyorum ayrıca diş teliyle daha iğrenç öğkkk 🤢🤮 Yorumla kenpachilerden 1 yıl Ne yaptın da ne biliyorsun ne konuşuyorsun herkesin kendi tercihi Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Okeyy haklısın Yorumla
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Tecrübem olmuştu takilmisti şeyime ama oda ayrı bı zevk verdi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sinir olmadın mi Yorumla Kalasimvar 1 yıl Hayır çok tatlı geldi azıcık izi bile kaldı ama geçer Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zaten diş değmemesi gerekli. Avantaj bile olur. Hiç yapmadın mı? 1 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. dişini değdirmezsen engel olmuyor, yapma ihtimalin mi var? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla testosteronnn 1 yıl ilk ağzına alışın mı olacak Yorumla Soran 1 yıl Hi Yorumla testosteronnn 1 yıl diş telin olmasa da dişlerini değdirmemen gerekiyor. direkt yazsana Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla testosteronnn 1 yıl dudakların nasıl? ve direkt yaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sonuçta dislemiyorsun neden engel olsun. Orada olay dudak dil damak... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yırtar bacım aman diyim 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaptın mi sndhhd Yorumla tabby_2025 1 yıl Bak biliyor işi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Estağfirullah bacım biz k@til değiliz yırtmadık kimseninkini elhamd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tel kafasını kesip koparabilir 🤣 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yapma sevgilin sana oral yapsın Yorumla Soran 1 yıl Olur dghu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli olan senin daha çok zevk alman Yorumla
Zeusunyıldırımı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl olmazher gün oral yapıyorsun zaten pro olmuşsundur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yapmadım Yorumla Zeusunyıldırımı 1 yıl o zaman yapma planın var Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Zeusunyıldırımı 1 yıl anladım zatenne zaman tahmini yapcan Yorumla Zeusunyıldırımı 1 yıl ? Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. Yapmasını bilene engel değil 1 0 Yorumla
Askmenm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Evet partnerim yaptı ama dili uzundu diye rahat oldu 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olur la parçalar 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nansbsbwypti yaptın heralde Yorumla eternity-a 1 yıl Zor oldu da yaptı 😂 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Kürdan niyetine kullanirsin 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Diline batmıyorsa sorun yok... 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben korkardım açıkçası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin dil telin var mı 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden merak ettin 😅 Yorumla Soran 1 yıl Taktircam o yüzden birde yapma imkanı olabilir vs. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin var mı şu anda Yorumla Soran 1 yıl Var niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an oral yapıyor musun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl llk yakınlasma mı olacak? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burcun ne senın Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl merak ettım senle uzunca konusalımmı? :) Yorumla Soran 1 yıl Soruyu beğen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hadi mı diye baslıyor Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz dikkat edersen 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Etkileyebilir 1 0 Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
tabby_2025 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Olur 1 4 Yorumla tabby_2025 1 yıl Dilini kullan Yorumla Soran 1 yıl Him Yorumla tabby_2025 1 yıl Evet Yorumla tabby_2025 1 yıl Eğitim şart Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Biraz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Zaten dişlerini degdirmiyorsun dilini iyi kullanırsan sorun olmaz
Hiç yapmadım daha önce
Dişlerini degdirme sakın onu diyim sana dilin komple dışarıda olsun emerken. Muzu al pratik yap shshsh
Tamam shhdgdgd
İstersen takip at başka taktikler vereyim hshhs
Attim
Ulan hep denemek istemişimdir ahahah diş teli çok tatlı duruyor bazılarında
İğrenç
Sen ne anlarsın sus
Hıı hıı aynen
Denedin mi hayırdır
Seni ilgilendirmez ben oral s*kse iğrenç diyorum ayrıca diş teliyle daha iğrenç öğkkk 🤢🤮
Ne yaptın da ne biliyorsun ne konuşuyorsun herkesin kendi tercihi
Okeyy haklısın
Tecrübem olmuştu takilmisti şeyime ama oda ayrı bı zevk verdi
Sinir olmadın mi
Hayır çok tatlı geldi azıcık izi bile kaldı ama geçer
Zaten diş değmemesi gerekli. Avantaj bile olur. Hiç yapmadın mı?
dişini değdirmezsen engel olmuyor, yapma ihtimalin mi var?
Evet
ilk ağzına alışın mı olacak
Hi
diş telin olmasa da dişlerini değdirmemen gerekiyor. direkt yazsana
Yok
dudakların nasıl? ve direkt yaz
Sonuçta dislemiyorsun neden engel olsun. Orada olay dudak dil damak...
Nedense diş telli kızları oral sekste beğeniyorum.
Yırtar bacım aman diyim
Yaptın mi sndhhd
Bak biliyor işi
Estağfirullah bacım biz k@til değiliz yırtmadık kimseninkini elhamd
Tel kafasını kesip koparabilir 🤣
Sen yapma sevgilin sana oral yapsın
Olur dghu
Önemli olan senin daha çok zevk alman
olmaz
her gün oral yapıyorsun zaten pro olmuşsundur
Hiç yapmadım
o zaman yapma planın var
Evet
anladım zaten
ne zaman tahmini yapcan
?
Hayır daha seksi olur
Yapmasını bilene engel değil
Evet partnerim yaptı ama dili uzundu diye rahat oldu
Olur la parçalar
Nansbsbwypti yaptın heralde
Zor oldu da yaptı 😂
Hiç bir şekilde engel olmuyor
Diş tellerin değmemeli, çizer
mesele zaten dişleri degdşrmemek tel olmasa bile
Kürdan niyetine kullanirsin
Diline batmıyorsa sorun yok...
Ben korkardım açıkçası
Senin dil telin var mı
Yok
Neden merak ettin 😅
Taktircam o yüzden birde yapma imkanı olabilir vs.
Sevgilin var mı şu anda
Var niye
Şu an oral yapıyor musun
llk yakınlasma mı olacak?
Evet
burcun ne senın
Neden
merak ettım senle uzunca konusalımmı? :)
Soruyu beğen
hadi mı diye baslıyor
Olmaz iyi yalamalar
Olmaz dikkat edersen
Etkileyebilir
şaka yaptım de
Yok yapmasını bilene
Olmaz
Olur
Dilini kullan
Him
Evet