Cinsel Yaşam Eşimi yetersiz buluyorum, nasıl anlatabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Eşimi yetersiz buluyorum, nasıl anlatabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. p*rno izlet o türde 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kadınlardan bu şikayetleri çok duyuyorum üzücü 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evlilikte büyük sorun... acil seni dinlemeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Masadan soymadan kalkıyorum de 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *doymadan Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Farklı birini bul 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen sert davran 0 0 Yorumla
hızırınız Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl İçine atma söyle madem eşin yüzüne söyle 0 1 Yorumla hızırınız 1 yıl Mutsuz olduğunu söyle bu şekilde istemediğini söyle Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Direk söyle 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Durumun zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İstersen konuşabiliriz? 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin gibi bu kadar istekli bir bayan yanlış kişiye denk gelmiş konuşabilirmiyiz? Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. sen sert davran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Sen sert davran gerisi gelir
p*rno izlet o türde
Sen sert davran o da hırçınlaşır
Derdin büyük hacı senin kolay gelsin
Vajinal orgazmı evlenmeden önce yaşamış mıydın?
İçindeki açlığı nasıl gidereceksin
Güvenebileceğin kimse yokmu
Burçlarınız ne kimbilir
Azdırıcı içir eşine canim
Kadınlardan bu şikayetleri çok duyuyorum üzücü
Evlilikte büyük sorun... acil seni dinlemeli
Masadan soymadan kalkıyorum de
*doymadan
Zor bor durum
Farklı birini bul
Ah ah
Sana bı aygır lazım içinden geçecek
konuş çözüm ürt
Bunu o şekilde anlatma formülü uygula
Sen sert davran
İçine atma söyle madem eşin yüzüne söyle
Mutsuz olduğunu söyle bu şekilde istemediğini söyle
Direk söyle
Durumun zor
Farklı birini dene
İstersen konuşabiliriz?
Senin gibi bu kadar istekli bir bayan yanlış kişiye denk gelmiş konuşabilirmiyiz?
Yalamiyo mu
Kaç yıllık evlisiniz
Başka sorun yaşıyor musun eşinle
sen sert davran
aldat boş ver
Jigolo tut