4 senelik evliligimde vajinal orgazm oldugum an sayisi cok cok azdir, ya yumusak davraniyor ya da benden once o orgazm olmus oluyor devami zaten gelmiyor. Bekarken birseyler yasamistim onlari esimde goremiyorum, prenses gibi davranma yatakta diyorum sana kiyamam diyor. Istedigim bu degil yani, boyle olunca da agresif davraniyorum kirici oluyorum tartisiyoruz hep. Cikmazdayim, mutsuzum, hep icime atiyorum, ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kadar içten, açık ve kırılgan bir şekilde duygularını paylaştığın için sana içtenlikle teşekkür ederim. Bu yaşadıkların ne abartı ne ayıp ne de önemsiz. Bir evliliğin en mahrem, ama aynı zamanda en derin yönlerinden birini yaşıyorsun: isteklerinle gerçekler çatışıyor ve bu seni içten içe tüketiyor gibi görünüyor.
Duygusal olarak bir çıkmazdasın çünkü eşini seviyorsun, ama seni anlamıyor ya da duymazdan geliyor. Cinsel anlamda bir beklentin var ama bu beklenti hep eksik kalıyor. Üstelik bu durum sadece fiziksel değil — sana "prenses gibi davranma yatakta" dediğinde sen aslında “beni kadın gibi hissettir, arzula” demek istiyorsun. O ise seni kırmamak adına nazik kalmaya çalışıyor ama bu senin hislerini karşılamıyor. Aranızdaki bu niyet farkı, zamanla öfkeye, ardından da iletişim kopukluğuna dönüşmüş olabilir.
Vajinal orgazm gibi bir konu, duygusal ve bedensel uyum gerektirir. Her kadının anatomisi ve tepkisi farklıdır, bu yüzden çoğu kadın için sadece vajinal temasla orgazm olmak zaten zorlayıcıdır. Ama senin burada asıl aradığın şey, sadece orgazm değil — arzulanmak, tutkuyla istenmek, kendini bırakabilecek kadar güvende ve uyum içinde hissetmek. Bu eksik kaldıkça da duygusal patlamaların ve agresifliğin artıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
öncelikle eşinizle normal bir zaman ayarlayıp yani sakin bir zaman ayarlayıp sakin olabileceğiniz bir alanda eşinizle oturup bu konuyu konuşmanız gerekiyor yani sen beklentilerini söylemen lazım o yapabileceklerini söylemesi lazım geçmişte olan biteni konuşmanız lazım fakat bunu birbirinizi yargılayarak veya birbirinizi sorgulayarak değil bunu sadece şeyle yapmanız gerekiyor yani bak bu eksik hani bu sana da zarar veriyor bana da zarar veriyor gibi hani sorgulamak ya da yargılamak değil siz burada tamamen çözüm odaklı konuşmanız gerekiyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİçine atmk yerine eşinle konuş bir terapiste gidin, ya da ne istediğine ilgili konuşabiliyor San anlat düşüncelerini, eğer yüzüne söyleyemiyorsan ona mesaj ya da mektup yaz emin ol işe yarar, onun şu ayrımı yapması lazım seks sırasında her partner farklılık barındırır, yani gerçekte narin olan seks esnasında şiddet sevebilir ,. Bence konuşmaktan başka çaren yok gibi
00 Yorumla
1 yılÇoğu kadın ve çoğu erkeğin derdi aynı. Cinsel tatminsizlik. Erkekler de kadınlar da biraz kendine gelmesi cinsel sorumluluklarinin farkında olması lazım. Sekste sınır olmaz. Bide istekli kadın erkeğe karşı zevk almak için değil zevk vermek için seks yapilmali
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
86Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayÇok garip sen böyle söylerken hâlâ kıyamam sana demesi çok şaşırtıcı , sana kıymayacak zaten , tutku , hırs , biraz hırçınlıkla birlikte doyumsuzluk içinde olduğunu hissetirmesi bile çok önemli yol katetmenizi sağlar umarım bu durumu anlayabilir. Boşalma sonrası devamının gelmemeside oldukça garip. Ereksiyon sorunu ile mi devam etmiyor yoksa canı istemediği için mi?
00 Yorumla
1 yılOna söyle sert davransana diye önce yalattır kendini ön sevişme yap biraz öpüşün dokunun birbirinize ve farkli fantazili pozisyonlar deneyin
bide şu ayrıntıyı kesinlikle dene önden girerken arkandanda armaklasın seni bak nasıl orgazm oluyosun 😋🥵❤️🔥😅00 Yorumla
1 yılBence tek bir seçeneğin var Sen kırıcı olacaksın o zaman demek ki kırmadan Senin derdini anlayamayacak onu açıkça bunu anlatacaksın evliliğin büyük bölümünün cinsellik olduğunu ve cinsellikte bir insanın mutsuz olduğunda evliliği yürümeyeceğini o kalın kafasına sokacaksın yoksa gençliğin boşa gider ve bir ömür mutsuz olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Konuşarak bu durumu aşabılırsınız sorunu çözün oncelıkle şevkını be gururunu kurarsanız sızın ıcın daha kötü olur eğer başaramıyorsa
geçıktırıcı sprey , krem ve benzerı şeyler kullanabılır esınız ya da Dr yardım alabılırsınız teknolojı gelıstı artık
penıs basının hassasıyetını duşuruo geç bosalmayı bıle sağlıyorlar yeterkı eşler bunun uçun uğraşsın
zaten evlılıkte lıbıdolarıb denk olduğu peki görülmez bır kışı genel olarak daha ısteklıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İdeali aynı anda veya senin önce pik yapman.
Öbür türlü sofradan doymadan kalkmış gibi olursun. sinir vb bundan dolayı.
viga 5 bin gibi bir sprey var, onunkine 15 dk önce alta ve üste birer fıs.
Uzun sürecek böylece sende tam doyum yaşayacaksın.
İyi keyifler, geçmiş olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılSende ona prenses olduğunu belli etme vahşi ol yırtıcı ol ondan neler bekliyorsan sende ona deliler gibi istediğini doyumsuz olduğunu hareketlerinle sana acımadan yapacağını seni evire çevire rahatlatacağını yatakta hissettir
00 Yorumla Ciddi ciddi karşına alıp bu durumu ona anlattın mı?
Evliliğin kötüye gittiğini ve nasıl bi insan beklediğini? Bence ciddiyetini ya anlamamış ya da ciddi havada anlatmamışsın.
Ama çözümü var tabi, Karalar bağlama00 YorumlaSen de onu teşvik et şunu deneyelim bak bu şekilde sevişirsen beni mutlu edersin ve bende seni mutlu ederim sen beni sert becer ben seni nasıl mutlu ediyorum de yatakta o zaman bak gör 2 3 de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİnan çoğu kadın senle aynı dertte eşler yeterince anlamıyor eşlerini hard ve sof olunak ama duruma göre sertligini göstermeli ezer gibi hard olunabilir esinle konuş açık acik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEşin çok yanlış yolda bu şekilde seni mutsuz ettiğine göre evliliğin sıkıntıya girer sana da zaman ayırması ve senin istediğin gibi her şeyi yapması lazım ancak o şekilde orgazm olursun
00 Yorumla Bu küçük bir problem değil çünkü yaşadığın sıkıntılar psikolojik sıkıntılar a dönüyor huzursuzluk mutsuzluk birbirini takip ediyor cocuk var mi peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizde aynı durumu yaşıyorduk başlarda seni anlıyorum. Tabi biz sonra çözdük bu durumu
Fikirler verebilirim istersen
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkide ikinci üçüncü sefer olmuyor mu yani ilişkiye soft başlayıp sert bitirmek çoğu kişinin yaptığı şekil senden önce boşalabilir ama devam ederse seni de doyuma ulaştırır
00 Yorumla Bunları açık ve net şekilde konuşmalısın ve tekrar tekrar konuşmalısın. Belki 1-2 kez üstünkörü konuştuysan ciddiye almamıştır. Aile terapistine de görünebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen yine vajinal orgazm olmuşsun ben hiç yaşamadım o duyguyu
44 Yorumla
Soran1 yılOlmasam daha iyiydi en azindan o hissi hic bilmez, hic istemezdim
- 1 yıl
Saçmalama nasıl yaşamadın :)
- 1 yıl
Doğru çoğu kadın bunu yaşayamıyor yaşayanların büyük bolumude elle kilitorisi o esnada uyararak oluyor erkekler bu konuda çoğu bilgisiz
- 1 yıl
Aslinda kadinlara vajinal orgazm yasatmak o. kadar kolay ki hele de evli isen. Bende bu olaya anlam veremiyorum eger yetersizsen erkek veya kadin kim olursa olsun alternatiflere bak. Kendini yetirmeye bak. Yatakta basrol kadinindir nasil davranmak istiyorsa oyle davranacaksin seks icin kavgaya hic gerek yok bence. Genelleme olarak degilde erkekler biraz zeki davransa kadinlar direkmen o konuda erkege baglanir aldatma kalmaz.
1 yılBuradaki gel benimle konuş yat diyen tiplere aldanma git çift terapisi al cinsel olarak da ya da ayrıl ama bence ilk kurtarmaya çalış
00 Yorumlabunlar hep bekarken gelene geçene abaza demenizin getirileri 😉 gün gelir yediğin hurmalar go+unu tırmalar demişler haha
00 YorumlaKadını seks öncesinde ve sonrasında prenses gibi sev ama seks esnasında düşmanın gibi s. k demişler...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende senin gibi seyler yasadik ama gercekten zor isler Allah yardimcin olsun umarim ustesinden gelirsin 🙏🏽
00 Yorumla
1 yılEşini bir şekilde senin yataktaki kişiliğine alıştırman gerekiyor. Taktikler bulmak lazım bence. Agresif olunca çözüme ulaşılmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana uymali sen sert ve hissederek yapmanı istiyorsun oda gereğini yapmalı eze eze yapsadaha çok zevk alır orgazm olursun
00 Yorumla
1 yılSeni cok iyi anlıyorum ama önceden ilişki yasamana aska hak vermiyorum adamin stresli isi mi var isteksiz mi burclar ne sizin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİpleri eline al. O zaman daha zevkli oluyor adamlara kalırsak ohooo yani
42 Yorumla- 1 yıl
Erkek de biter iş sen ipleri alsanda adam boşalsa ne olcak
Cevap sahibi1 yılTamam sen öyle yap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDenemen gerek, yani gerçekten sorun eşinde mi yoksa sendemi, bir arkadaşın varsa farklı bir şekilde dene ve gerçekten orgazm olabiliyormusun. Belkide sorun sizde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBende farklı bişey bulmam lazım anonim seksting vs. Videolar işe yaramaz
00 Yorumla Merhaba, 4 yıllık evlilikten bahsediyorsun, böyle bir evlilikte mutlu olmak biraz zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldatır sın yakında çatır çatır inleyetek boşaltır elin adamı seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılOna sen yön ver onu kontrol altında tut baskın ol ve bir yerden sonra baskın olmasını sağla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıp arzularını doyuracak birinibulman daha doğru olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşin zor Allah yardımcın olsun ama iyi dayanıyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Konuşman lazım bencil olmamalı yetmiyorsa bi çare bulmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Parcalasa seniii kendine gelicen minnos minnos nereye kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılcinsel anlamda ttamin olmayan kadınlar kırıcı olur oysa sert davransa sorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNormal evlilik hayatıyla yatak hayatı birbirinden çok bağımsız olmalı ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eşini ikna edeceksin zevk almak için yoksa asla tatmin olamazsın maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılAaaa işte en büyük sorun
Arkadaş bir erkek kadını orgazm etmeden boşalmıcak00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılCidden sıkıntılı bir durum bu. Nasıl idare ediyosun?
00 Yorumla Pozisyon değişikliği yap üst tarafa geç ve istediğin tempoya alıştır onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAz önce bir film izledim adam kadını 3 dakikada 5 defa orgazm etti nasıl edemiyor bunkadar kolay bisey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle evli okadsr çok var ki çevremde de umarım bulursun bi çözüm
00 Yorumla
1 yılİlişki esnasında nasıl sert olunmaz ki? Kadını öyle bir tutacaksın ki zevk alırken aynı anda kaçmak isteyecek ama erkeğin de tutmasını isteyecek. Öyle bir hayvanlıkla yapıştırması gerekiyor
00 Yorumla
1 yılInanir misiniz ayni duygulari paylasiyorum. Bende kiyamiyorum neler istiyor bir anlatsam sasirirsin. Birseyler oldu esime son 2-3 aydir
10 Yorumlabunu açıkça konuşman gerekiyor ama.. böyle evlilik çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim eşimde sadece oldu bittiye getiriyor sevişmek yok tek pozisyon da bitiyor seks
Yıllardır ne söylediysem ne yaptıysam değişmedi kendi haline bıraktım00 YorumlaEşin sevişmeyi bilmiyor maalesef, evli adam da bu saatten sonra bu konuda kendini geliştiremez bence
00 Yorumla
1 yılZor bir durum bu konuda birsey diyebilir miyim
00 YorumlaBaşka biri aklına geliyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç kaç 😂
00 Yorumla Birebir konusmaya calistin mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Bir süre ayrı kalın derim
00 Yorumla
1 yılBelki aleti küçük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOtur konuş anlat ve yol göster
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılÖzlüyor musun bekarken yaptığın anları
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEsin oncesinde başkalarıyla birlikte olduğunu biliyor mu
00 Yorumla
1 yıl4 yildir boyle cekiyomusunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYanı sert zikilmek mi istiyon
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılböyle erkeyi nerde buldun kız gibi bişe
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİzah et araştır uygula
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCiddiysen güzel bı tavsiye verebilirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 1 yılsert oluncada istemiyorsunuz
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım