Cinsel Yaşam Kanka ile seks yapılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kanka ile seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ever yapılır gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl yapılmasa iyi ama ben bir zamanlar yapmıştım 5 4 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Ciddi misin kanka dediğin kişiyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @KaradenizliBeyfendi evet Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Vay beee peki sen mi çok istedin o mu? Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Sana en iyi davranacak kisi odur bence. Seni en iyi taniyan odur cunku Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sonradan hiç yapılmamış gibi davranılabiliniyorsa yapılabilir. Amaç cinsel ihtiyacını karşılamak ise sadece. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Biriyle sevgili olup sevgililiğin sorumluluklarını üstlenmek istemiyorsan yapılır. 0 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Amaç o zaten diye değerlendiriyorum erkeeklelr açısından en azından 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Yapılır ama bir tarafta duygusal bağ oluşursa cinsellikte biter kankalıkta biter 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl En güzeli bence en azından bildiğin güvendiğin biridir 🤔 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. en yakın dostun aranızdan su sızmaz , sızmamalı ıslak olan her şey bizimdir diycen 0 0 Yorumla
Gkhn-gkhn Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Durun durdugunuz yerde birbirine kaymaktan ortalık kaydırak yerine döndü ya 🤦🤦🤦 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Valla yapılır üniversitede iken bol bol yaptığım eylemdir =) Gerçekten keyifli oluyor huzur veriyor iki tarafada :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmayı mı düşünüyorsun 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Bende yapmıştım, ne zamandır aklında Soran 1 yıl Dün dans ederken sütündü biraz şeyi kalkık gibi geldi, bende tahrik oldum, Cevap sahibi 1 yıl Bazı fikirler verebilirim istersen
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Kanka ayagının çogu oraya gider 0 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. final oraya gidiyor sanki 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Evet yaptım valla çokta güzel 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapılır yaptığım olmuştur 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapılır hemde duvardan duvara vurmalı şekilde ☺ 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kanka seksi de moda oldu 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yapmak istiyorsan yaparsın 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Aradaki mesafe bozulur 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim kankam olsana sen 0 0 Yorumla
Malikalgan001tlgrm Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Yapılır tabi biz yaptık 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapılır tabi dene bi 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanırım istiyorsun kanunen bir cezası yok 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İstersen yaparsin 2 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay İsteyince herkesle yaparsin zaten. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapilabilir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yapanlar var sonuça 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İyi olur bence 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dene bakayım 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. yapılmaz 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Yapılıyor 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet yapılır 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapılabilir 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. en güzeli o. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır olmaz 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Yaptın mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Henüz değil Yorumla Uhtred_7 1 yıl Yapicaksin yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ever yapılır gadası
yapılmasa iyi ama ben bir zamanlar yapmıştım
Ciddi misin kanka dediğin kişiyle
@KaradenizliBeyfendi evet
Vay beee peki sen mi çok istedin o mu?
Sana en iyi davranacak kisi odur bence. Seni en iyi taniyan odur cunku
Sonradan hiç yapılmamış gibi davranılabiliniyorsa yapılabilir. Amaç cinsel ihtiyacını karşılamak ise sadece.
Biriyle sevgili olup sevgililiğin sorumluluklarını üstlenmek istemiyorsan yapılır.
Amaç o zaten diye değerlendiriyorum erkeeklelr açısından en azından
Yapılır ama bir tarafta duygusal bağ oluşursa cinsellikte biter kankalıkta biter
En güzeli bence en azından bildiğin güvendiğin biridir 🤔
en yakın dostun aranızdan su sızmaz , sızmamalı ıslak olan her şey bizimdir diycen
Durun durdugunuz yerde birbirine kaymaktan ortalık kaydırak yerine döndü ya 🤦🤦🤦
Valla yapılır üniversitede iken bol bol yaptığım eylemdir =) Gerçekten keyifli oluyor huzur veriyor iki tarafada :D
Kanka olsa yine iyiydi ben çok yakın biri ile yaptım
Yapmayı mı düşünüyorsun
Evet
Bende yapmıştım, ne zamandır aklında
Dün dans ederken sütündü biraz şeyi kalkık gibi geldi, bende tahrik oldum,
Bazı fikirler verebilirim istersen
Kanka ayagının çogu oraya gider
final oraya gidiyor sanki
Evet yaptım valla çokta güzel
Yapılır yaptığım olmuştur
Yapılır hemde duvardan duvara vurmalı şekilde ☺
Kanka seksi de moda oldu