oda bana "sorun degil ama ileride ayriirsaniz olurmu?" dedi bende
"sanirim olmaz cünki sevmedigim biriyle yine uygun olmaz yalnis anlam seni cok seviyorum ama ask anlaminda hani Alisim anla beni" dedim
Seni yatağa götüren mutluluğa davet etmez kardeşim. Saf olma! Seni kullanıp ırzınla oyun oynamak isteyip kanka ayağına yatan bşr şehvet kölesi ile bir arkadaşlığın olmasın bile! Zinanın hiçbir kabul edilebilşr tarafı yoktur. Bak bakalım etrafına haramla gidip yatıp kslkanın huzuru mu oluyor yoksa kalan hayatı zelil ve rezil mi geçiyor. İki dakikalık hayvani geçimiş ve geleceği hesap etmeden yapılan bir fiil gelecekte büyük pişmaniyeylere neden olur. Hem dini olarak yasatır hem ahirette yüzün kuzarmasın insanlığın önünde.. Hem de Allah razı olmaz kardeşim..! Gün gelir gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir adeti vardır bu işi yaptığını bilen bir sevdiğin seninle ömürlük düşünmeyebilir. Güvensiz görür. Tiksinir. Söylemesen bile vicdanın ölmemişse seni yer bitir. Psikolojik olarak yıpranırsın kullanılmışlık hissi öldürür seni.. Değer mi kendini bedenini böyle bir ateşe atmaya!! Allahtan kork! Seni mendil gibi nefsinin aciz bir ihtiyacı gören biri seni düşünmemiştir kusura bakma.. Genelde zina sonrası soğumalar olur. Ne olursa yine insana olur. O insan senden balını aldıktan sonra bir küsmeye bakar kaçar elbet senden. Şehvet hissini tetiklemiş olursun arttırsın. Bu sefer mücadele edemezsin. Neden uzun süreli mutluluk yetine sarhoş olacağın iki üç dakikalık zevki tadarak belki de ölünceyr kadar mutsuz olmayı tercih edecek ahmaklığı düşünüyorsun. Sakın kardeşim! İmtihanın keskin yerindesin dünya ve ahiretini karartma biraz seni hayvandan ayırt eden aklın devreye girsin lütfen.. Sakın.. Sakın..
cok haklisin, cok tesekkür ederim yotumun icin dediklerin sonuna kadar dogru bu isi bosvermek en dogrusu olur..
yorumun*
O kankandan da ayrıl bence kardeşim. Hayatta mantıklı bir karar vermişim dersin kendi kendine iraden kuvvetlenir. Erkekten kıza kanka abi kardeş değiş güzel bir eş olur. Helalde yürü ki başın ağrımasın... Hayırlı günler
Ayrıca bu türlü özel şeylerde tecrübesiz olmak karşındaki eşinin daha çok sana güven duymasına neden olur daha çok sever. Kankan gezikalısı bunu düşünememiş. Böyle gözü dönmüş insanlardan kendini koru, sen ortak mal değilsin ki bu adam sana öyle bakıyor.. Kaç kurtar kendini..
Tebrik ederim kardeşim. Yavaş yavaşta arana mesafe koy o alçak herifin..
Saçmalama çocuk resmen diyor ki kanka ayağı dot ayağı
hem sevgilin hemde erkek kankan var.. hemde seninle bişeyler bişeyler istiyor.. hayırlı işler ne diyelim bence yapma sonra pişman olursun kankayla olur mu evlendiğin adamla yap. rezil olacak bir durum yok evlendiğin adam sana ulan hiç seks yapmamışsın gelmiş evlenmişsin benimle mi diyecek aklını başına topla.
haklisin, demez Metinim öyle sey..
bir dk, nasil anlarki bakire olmadigimi? (eger yapsam).
vaktin varsa yaziyim özelden?
tkp attim, kabul et yaziyim
Bak bak şeytana bak aklı sıra tecrübe ediniriz şeyine getiriyor kabul etme rezil olmazsın ne olcak Sanki dünya basınında bir yanlış yapacan herkes seni konuşacak 😂 kankayla olmaz hiç tanımadığın biri olabilir Mesela Ben 😈 tamam gizliyede aldık Hadi hayırlısı 😷
hahahahah
Seninde aklına yattı gibi kanka fikri sanki ama insan sevdiğiyle sevişmeeli dimi Sanki farklı zevkler arıyorsan orası ayrı tabi🙃
haklisin
Sen hangi yolu seçeceksin
fazla ileri gimeden belki sevsmeyi kabul ederim kendsiyle
Yalnız bu yolu seçerken Yollu damgası yeme Sonra adını çıkarmasın Bu teklifi yapan kanka arkasın'dan başka teklifler'de yapabilir Bilginize İyi günler.
sagol, sizede
Cevap
67Cevap
yanı aslında sacma bı dusunce degıl lıse zamanında benımde aynı sey basımdan gecmstı mesela yaptık cokta guzel olmustu ıkımızde tecrube edındır tavsıye ederım yanı ;) ha hala gorusuyormusunuz yaptıgınız olur mu dıye sorcak olursan evet arada eskıyı yad edıyoruz :D
hahhahaha
ama napalım ıkımızın de tadı damagımızda kalmıs demek kı :D
allahm yaa :D :D
keske yapmasaydık dıyoruz ama tadını alınca bı kere bırbırımız bırakamadık hıc evlenmeyı dusunmedık o sımdı baskasıyle evlı ama benım tadımı baska kımse de alamamıs oyle dıyor
Kızım seni kafaya koymuş elin oğlu vurmadan ben bir tadına bakayım demiş öyle şey mi olur ilk birbirimizin olsun diye ssevgilinede dersin kankamı kıramdım ona verfim diye sevgililerinden ayrılan kankalar birbirlerini teselli etmek için yattıklarını duymuştum ama böylesini ilk defa duydum
...
Kafaya takmış her türlü yazıyor sana
yani..
İllede vurcam taze taze diyor
yok ya izin vermiyecem kararliyim
Verme tabi kanka neymiş kocana verirsin helali ile
haklisin
Beraketini sevgili iken bile verme seni seven gerdek gecesine kadar bekler
dogru söylüyorsun, öyle yapicam
İllaki insanın canı birşeyler istiyor sevgili iken felan ama sınırı aşmamak kaydı ile yaşanabilir
sagol
Ne demek erkek hep ister ama siz vermeyin
tamam dir ;p
Yardım ve destek için hep buradayım ben 😉😉😉
özele gel istersen madem burdasin, biraz da orda ol
Sende istersen olur takip at istersen
atim
attim
Tamam
Hahahha vay be ne kankalar varmış ilk defa duydum böyle birşey boşuna dememisler kanka ayağı g. t ayağı diye 😂
bir de şey var; bugün bacım yarın ihtiyacım :)
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@masumcocuk34 abi deme lazim olur?, onuda unutmayalim ;p :D
@asya- ahahaha bulasmiyim dimi knk :D
Aldatıyorsun resmen, aynısını bir erkek yapsa herkes erkeğe laf sokardı. Burdan şu sonucu çıkarıyorum. Erkeklerin de aldatma hakkı var. Yaşasın aldatan erkekler. :D ahahaha Bundan sonra hep aldatıcam kadınları, ohh mis. Önceden de aldatmıştım çok.
Aldatmayı seven biri misin
Çocuğun ekmeğine taş koymayalım :))
Eğer seninde aklına yatıyorsa akışına bırak..
dün sormuştun hatta geliyordu yoldaydı dün olmadı mı o?
isi cikmistida haftaya illa gelecekmis
o kararlı ama senin hala kafanda soru işaretleri sanırım.
evet :(
valla genişsen buyur, ama bazı şeylere değer veriyorsan aklının ucundan bile geçmesin
deger erdigim tek insan , tek sey benim sevdigim adam..
o zaman bu kanka ayağı sıkıntı, sen sevgilinle mutlu olmana bak
insAllah, ama benim sevgilimin benden daha önemli isleri var belliki..
O da onun kaybı 🙄
aynen :(
Kararın nedir?
güncellemye bak, yazdim
İyi demişsin, ama belli ki o can dostun kankan alişin sana başka gözle bakıyormuş
aynen öyle
Madem niyetlisin o zaman kolay gelsin zevkli dakikalar olsun
degilim..
sanmam
aynn
Resmen seni kandırıyor sen de ne haysiyetsizsin bir de sevgilin varmış hiç utanma da kalmamış. Sevgiline neden rezil olacaksın illa yapacaksan onla yap. Allah senin gibilerden korusun.
amin
Sacmalarsın tamamen adam senle işini gorucek sadece
Güzel düşünce bence mantıklı da baya yap gitsin deneyim deneyimdir ;)
Çocuk seni yatağa atmaya kafaya koymuş yürüyor resmen
Yok o illa seni zikecek seni gözüne kestirmiş çünkü
Tabiyi vereceksin kankaya,
Yatıramazsınki bankaya :)
Yaramaz hatun seni , sende baya isteklisin öyle demesi hoşuna gidiyor kankalik değil mesele s * k s
saçmalama ar namuş yok mu sende anan baban sokaktamı yaptı seni
Böyle saçma şey olmaz pişman olursun tercih senin zevk için yapaçaksan sen bilirsin birkere olacağını sanma devamı gecek
Tövbe ya rabbim ya evlenmeden yapmak akıl karı değil bence saçmalayin ya
Tecrübe için yapmak sevdiğinle daha tecrübe olursun
sevgilinle dene begenmezsen kankanla dene aradaki farkı anlarsın :D
keşke senin kankan ben olsaydım en azından sevgilin ile aynı okulda degilim
haha
...
sjsjsjsj
manyak
sacmalama , ileride baskasina aşık olduğunda pişman olacaksin
asigim zaten birine hemde deli gibi, güncellemeyi oku..
ya z sana bana
muhabbetin bittiği yer. kankaların sıkı arkadaşların bu tür teklfler yapması uygun olmaz güven biter
Bu nasıl bir taktik ya :D Kanka kanka değil yatağa atma doktoru resmen :D
yaparsin tabi neden olmazsin sana kalmis bir seydir seninde istegin hakkindir
istemiyomki
hyr
Sickhişin gitsin. o kaldırmış zaten sana. ver gitsin
Bedavaya tavuğu bulmuş yoluyor enayiyi bırakırlar mı 😂
Ama kafamız nası güzell nasıı güzell
.. A
acık konus için istiyo dimi?
hyr allahi teklifi duyunca sok oldum
diyemiyor..
Şakamısınız siz? ciddimisin sen şu an
evet
tamam, sagol
...
İşi biliyor çocuk 🤣
Güzel yol yapmış 🤣
Gel sevindir şu garibi...
Sende vermeye dünden razısın
degilim vallahi
olur ama yani birazcık saçma buluyorum
...
Oha taktiğe bak. İnsan kankasını sker mi lan
Pes be arkadaş evlenmeden yapıcaksın yni !
Vay arkadaş ne güzel kankasınız siz ya 😄😄
Vay be kankaliga bak 😂
Bu nasıl bir yaşam formu lan
...
Neyin kafasidir bu ameke.
Neden öyle kankam olmuyor benim 😥😥😥😥
Erkek sonuçta neden olmasın ki
Yook artık nasıl bir karaktersizlik bu teklif
Muhabbetler muhabbetler..
ne güzel ya benimde böyle kankam olsa keşke 😊
Saçmalama bu ne böyle
Vermeye de razısı. Anlaşılan
hyr degilim, vallah!
Neden kızmadjn o zaman ne diyosun sen diye
ya kankami kirmak istemiyorum bu kadar
Hayatının hatası olcak
...
Tap edermisşn
ettim
şöyle kanka bana denk gelmez
yok bu özellikler bizim alisimze masus..
bakiremisin yoksa vericekmisin bakireliğini
@Angelo_x xnxxnnxnxn
@Angelo_x sus be :D
:D :D ne oluyor yaaaa :D
@Angelo_x bisey yoooook
@Angelo_x bos yapiyon
Ver gitsin mezara mı götüreceksin 😂
hahaah
haklisin :D
aynn
:D güzel sebep kabul et
Ne güzel kankalar var ya