Adetim bitmişti nisalim ile ilişkiye girdik ilk ilişkimiz değil bu ama kan geldi baya bir. Bugün mastürbasyon yaptım yine kan geldi normal mi kasiklarimda sürekli bir şancı hali var bu normal mi acaba?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ilişkinizde bakireliğini tam anlamıyla yitirdiğine emin misin? İlişki esnasında durum ne? Canın acıyor mu kanama oluyor mu sürekli?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çoğunlukla kanamam oluyor ama kizligim gitti ben de anlamadım
Cevap sahibi+1 yılZarın ilişki esnasında tamamen gitmemiş. Sadece zarar görmüş. Nişanlınınki küçük falan mı? İçine sertçe girip içinde beklesin. Olmuyorsa parmağıyla denesin. Hatta bunu ona söylemene gerek yok, sende yapabilirsin.
Regl değilse o kanama vajinal kistlerin patlaması sonucu oluşan kanamalardır veya vajina kılcal damarlarının kanamasıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılReglim bayramın birinci günü bitti ikinci günü ilişkiye girdik o zaman da biraz fazla kan geldi ben içimdeki kalıntılar diye pek umursamadım ama bugün mast. Yaparken yine biraz kan geldi kaç gün geçti üzerinden biraz şiddetli sancim var
Soran+1 yılBenim hiç uzun sürmezdi normalde düzensizliğim var onun için biraz tereddüt etmiştim
Kızlığın gitmiş olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım onunla ilgili değil ama bu neden oldu anlamadım sancim oluyor mast. Yaparken de kanamam geldi bayramın ikinci günü birlikte olmuştuk o zaman adetim bitmişti şimdi yine kan geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılSanırım sekse doymuyorsun benim gibi... mastubasyonda çok mu soktun parmagini
00 Yorumla
+1 yılYa yeteri kadar islanmadiniz
Ya da tahriş oldunuz00 YorumlaTırnağın içeride ufak bir yara açmış olabilir mst. Yaparken
00 Yorumlaadetin biteli bir kac gün olduysa normal
00 Yorumla
+1 yılmastta da geldiyse doktora görün
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet mast. Da da geldi birlikte ilişkiye girerken gelmişti adetimin son günlerine denk geldi diye pek takmadım ama bugün mast. Yaptım o zaman da hafif kan geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDinlendir oranı biraz
00 Yorumla
+1 yılNormal kızım normal
00 Yorumlaadetten kaç gün sonra ilişkiye girdin
00 Yorumla
+1 yılZina yaptınız yani
00 Yorumla
+1 yılNormal degil
00 Yorumla
+1 yılbişe olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbozzzmuş
00 Yorumla yırtılmış olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası