Bugun ilişkiden 5-6 saat sonra hafif lekelenme kanama gördüm sadece peçetede çıkıyor biraz reglime de 2-3 gun gibi bir süre var. biraz sert bir ilişki oldu ilk defa kanama yaşıyorum bu normal mi?
Her şey olabilir myom patlaması vajina içinde çatlak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aktf bir cinsel yaşamım var daha once bu durumla karşılaşmadım sadece partnerim biraz sertti kuruluk sorunu da yaşamadım. bu kan varla yok arası minik damlalar
Partnerin değişmişrir penisi büyüktür kenara sürterek girmiştir sert olmuştur bunlar ikinci bir yırtılmaya sebebiyet verebilir ama adetten olma ihtimali daha yüksek o yakınsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Vajina duvarlarında kurulduktan ve sürtünmeden dolayı yıpranma meydana gelmiştir sıkıntı yok biraz seks, e ara ver ya da kuru kuru yapmamaya çalış
Sert ilişki den dolayı da hafif zedelenme kaynaklı olabilir
İnternete ne yazsak sonucunu kansere bağlıyor siteler teşekkurler
Nette her yazılana inanma rahim içi çatlak olmuş olabilir normaldir sert ilişki sonucu
İçimi rahatlattın teşekkürler
Her şey olabilir myom patlaması vajina içinde çatlak
Aktf bir cinsel yaşamım var daha once bu durumla karşılaşmadım sadece partnerim biraz sertti kuruluk sorunu da yaşamadım. bu kan varla yok arası minik damlalar
O an ki sürtünmeden dolayı tahriş olmuş olabilir iç kısmına bakabilirmisin var mı tahriş durumu
Acı agrı sızı rahatsızlık hiç yok
Hmmm o zaman rahim içi hareketlenme ve myom patlaması olabilir
hor kullanma her zaman lazım
Başka birşeyden değildir dimi daha once ilişki sonrası böyle birşey yaşamadım çünkü daha ciddi bişey olsa onceden de olurdu
jinekolog edasıyla cevap verenler çoktur,
tıkla aşağıya doğru
İlk ilişkinde kanama olmamış mıydı?
İlk ilişkimin üzerinden 6 sene geçti ilkinde olan gayet doğal
Partnerin değişmişrir penisi büyüktür kenara sürterek girmiştir sert olmuştur bunlar ikinci bir yırtılmaya sebebiyet verebilir ama adetten olma ihtimali daha yüksek o yakınsa
Adetten birkac gun once az az kanamam olmuyor direk geliyor ama gunu yakın evet
Yazabilirsin özel konularda takılırsa aklına birşeyler bana yardımcı olabilirim stres olma hiç
Yok hani ciddi bişeymidir diye düşündüm bi an daha once olmadığı için
Anladım sorun yaşamazsın inşallah ya birşey yoktur bence
Yeterince ıslanmadıysan normal
Normal zorlamadan olmuş
Kan değil o, akıntı
Ne akıntısı olabilir ki hemen sonrasında başlamadı çünkü
Regl öncesi olabilşr, ilk defa mı oluyor?
Evet
Özele yaz bi bi kaç sorum olacak
kimle oldun
adet olunca yaz, arada kaç gün varmış ,