Gizli Üye(36-45)+1 yılbence adet olmuşsun. yani kanı gören sensin. sen daha iyi karar verirsin. tahriş gibi miydi adet kanı gibi mi? ben de evliyim. az çok başımıza geliyor bunlar. ne kadarlık evlisin
016 Yorumla
Soran+1 yıl2 aylık evliyim. Kan çok az geldi, bir yorum yapamıyorum. Ama sağlıklı bir birliktelik yaşadık canım acımadı ya da kuru değildim. Eşim de sert yapmadı zaten. Bu gece kanarsam adet kanaması olduğunu anlayacağım.
Cevap sahibi+1 yılYerleşme kanaması da değildir. Çünkü gebelik belirtisi olsa söylerdin. Kuruluk problemin de yoksa adetsindir. Genelde düzenli misindir
Soran+1 yıl1 hafta gecikir genelde
Cevap sahibi+1 yılVajinana bişey olduğunu sanmıyorum. Kanama devam mı
Soran+1 yılEvet. Regl olmuşum
Cevap sahibi+1 yılhadi hayırlı olsun :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim:DD
Cevap sahibi+1 yılgebelik de öyle kolay bişey değil. haberin olsun :) hapla sakın korunma
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılHap, doğurganlığı baskılar. Sonra hapı bıraktığında 2-3 ay gebe kalmak zorlaşır. Biz kondomla korunmamıza rağmen 4-5 ayda anca gebe kaldı eşim. Arkadaşlarımda da aynı. Kondom lullanmasına rağmen korunmayı bırakınca gebelik biraz geç oldu. Günğmüzde kolay değil gebelik
Soran+1 yıl3-4 yıl çocuk düşünmüyoruz zaten. Daha uzun süre bile olabilir. Spiral düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılspiral mantıklı, ama genelde çocuk işini tamamlamış kadınlara öneriyorlar. bi çekinceleri var muhtemelen. ama ilişkiden zevk almak ve korunmak, spiral ile mümkün. kondom zevki azltır. hap hormonları etkiler. geri çekilme, beceri ister vb vb
Soran+1 yılEşim kendini iyi kontrol ediyor. Bu yüzden geri çekilme gittiği yere kadar gitsin diye düşünüyoruz. Bir hata olursa ertesi gün hapı kullanırım ve cidden daha güvenilir bir korunma yöntemine geçeriz o zaman
Cevap sahibi+1 yılbence de kontrol ediyosa gittiği yere kadar gitsin. kontrol edebilmesi güzel bişey. ertesi gün için de yılda 3 hakkın var :) kullanırsın olur biter
Soran+1 yılEvet öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel. Başarılar kocana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılAdet olmaya başlıyorusndur yoksa içine boşalma oldumu?
04 Yorumla
Soran+1 yılAdet olmuşum
- +1 yıl
Tamam siz cocuk istiyor musunuz
Soran+1 yılİstemiyoruz
- +1 yıl
Anladım kusura bakma
İyi akşamlar, geçmiş olsun bence bir doktora görünmen de bir fayda var,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel ama neden korunuyorsunuz çocuk yapsanız ne olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyoruz daha çok erken
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdetin kanamsi olmus korkma hamile degilsin stresle daha gec gelir adetin bilgin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence acil olarak bir doktora git bence hamile değilsin eşin çok sert mi yaptı
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo sert yapmadık
Cevap sahibi+1 yılYani her zamanki gibi mi özel değilse pozisyon falan hangileriydi
Soran+1 yılSize ne beyefendi
Cevap sahibi+1 yılYa özür dilerim ondan olabilir belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet olmuşsundur yerleşme kanaması hemen olmaz
00 YorumlaOlabilir normal sana bir şey sormak istiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılSormayın
Soran+1 yılHayır beyefendi gidin başkasına sorun
Soran+1 yılYa hayır bela mısın kardeşim sen yürü git
Soran+1 yılDefol ya hasta mısın size yazmayın diyorum ne arsızsınız
Olabilir ikiside
00 Yorumla
Detaylı bilgi