Gizli Üye(18-24)1 yılFatnazisine bağlı. Biri ağzıma i. şe, sana t*cavüz etmek istiyorum (bunu sert ilişki manasında demiş, yersen), ayağını yalayacağım, kılları seviyorum kendini temizleme vs demişti. Başka biri de g. tunu yalatmak isteyip sonradan şaka demişti. Başka biri keşke sevgilim e*kort olsa diyor. Bunlar sadece sapkınlık.
211 Yorumla- 1 yıl
Bunların hepsi de ne cesaretle seni buluyor
Cevap sahibi1 yılMxmskxkskxks geçen biri regl kanından hoşlandığını söyledi hatta. Ya ben rahat konuşan biriyim erkekler bana çabuk açılıyor o yüzden.
Cevap sahibi1 yılAma fazla denk gelmedim
- 1 yıl
Nasıl oldu da bana hiç denk gelmedin sohbette
Cevap sahibi1 yılNe sende mi onlardansın 😂😂 ben 21 im ayrıca fazla büyüklerle konuşmam
- 1 yıl
Benim o kadar iğrenç arzularım yoktur. Normal sınırlardayım da. Belki 29 olduğum için konuşmamışızfır
Cevap sahibi1 yılEvet ve ben zaten bu sitede mesajlarımı kapalı tutuyorum. Açsam anında dayılar istila ediyor. Zaten bunlar da kolonici karıncalar gibi istila etmedikleri yer yok.
- 1 yıl
Doğrudur senin muhabbetlerde hep iğrenç adamları çekmiş baksana
Cevap sahibi1 yılBirkaç tane böyle denk geldi fazla değil
Cevap sahibi1 yılBunu yukarıda da söylemiştim zaten
- 1 yıl
İyi bakalım dikkat et
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılÖdüm kopar lan biri bana gelse seni şöyle s2cem böyle edicem duvardan duvara diye anlatsa altıma sıcarım herhalde
45 Yorumla- 1 yıl
Oha o nasıl bi anlatım tarzı. Ondan bahsetmiyorum ben
Cevap sahibi1 yılAklıma geldi bi korktum oturduğum yerden ıyyk sen neyi kast ediyorsun
- 1 yıl
Daha uygun bir diller ama tüm niyetini açık ederek 😅
Cevap sahibi1 yılEig için sağ ol herifcik
- 1 yıl
Kuru kuru sağol mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce sanal seksting yapmıştık
12 Yorumla- 1 yıl
Benle mi
Cevap sahibi1 yılEvet senle
1 yılŞimdiyenkadar anlatan olmadı
10 YorumlaHeyecanlandırır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkutur
36 Yorumla- 1 yıl
Evlendikten sonra duymandan iyidir ama
Cevap sahibi1 yılAslında bana göre bunlar daha tanışma esnasında konuşulmalı henüz duygusal bağ oluşmadan. Ama işte nasıl konuşacaksın ki. Henüz başındayken konuyu açan taraf sapık basit orspu falan görülür 🥲
- 1 yıl
Yok be yolu yordamı var her şeyin. Bodoslama beni nasıl sigceeen demezsin
- 1 yıl
Bu da toplumun insanlara dayattığı bakış açıları nedeniyle oluyor. Oysa cinsellik bir ilişkinin temellerinden, üzerine konuşulması doğal bir durum.
Cevap sahibi1 yılÜslup denilen bişey de var dhhdh böyle sorulmaz zaten. fanteziler beklentiler konuşulup konu kapatılabilir. Ama o da mümkün değil kapanmaz bir daha o konu. Açıkçası ben duygusal bağ kurduktan sonra bana ters gelen cinsel fantezileri görmezden gelirim. Bunun için ayrılmam. Evlendikten sonra da yıpratır. Kendim adına böyle düşünüyorum ama ben de konuşamam tabi. Konuşulup kapatılabilseydi iyi olurdu yine de
- 1 yıl
Yazılı metin olarak tartışılanilir
1 yılHeyecanlandırır
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne