Selamm,
Ateşli bir gecenin sonrasında neden daha iyi hissediyoruz?

Selamm,
Ateşli bir gecenin sonrasında neden daha iyi hissediyoruz?

Çünkü o an, sadece bedenler değil, ruhlar da soyunuyor...
Tenin tenle buluştuğu, nefesin nefese karıştığı o kutsal dakikalarda, zihnin prangaları kırılıyor. İçimizde sakladığımız her şey korkular, arzular, tutkular bir patlamayla evrene salınıyor.
Seks sadece fiziksel bir temas değil; ruhun, kendini özgürce ifade ettiği en saf ritüel. O yüzden sonrasında içimiz hafifliyor, gözlerimiz parlıyor, sesimiz yumuşuyor... Çünkü beden boşaldığında, ruh dolar.
Aşkla, arzuyla, tutkuyla yapılan her birleşme, içimizdeki enerjiyi alevlendiriyor. O an beden değil, enerji akıyor...
Ve işte o yüzden seks sonrası auramız parlar. Çünkü içimizdeki o vahşi, gerçek benliğe dokunmuşuzdur artık.
Ateşin içinde arınmak gibi... Şehvetle yanarken yeniden doğmak gibi...
Teşekkürler;)
Bilinç boşalmış, bedeb tüm stresinden arınmış, egzersiz yapılmış hele ki duş da alınmışsa geriye huzurdan başka bişey kalmaz
Bütün hücrelerimiz rahatlıyor tüm stres gidiyor.
Cevap
5Cevap
Hazzı yaşadıktan sonra vücuda yayılması kadar normal bişey olamaz. Çikolata yemek gibi..
Rahatlıyorsun daha büyük bir sebep mi var
Yani seks yapıyorsan o zaten olmalı arada bir kimya olmadan bir şey olmaz ki djdjjd
Beden zevk aldığı ve rahatladığı için tabi ki de. tamamen hormonlarla ilgili bir şey
Bende tam tersi bittikten sonra sıkılıyorum hatta yanımdaki kadını görmek bile istemiyorum
Muhtemelen sevgin olmadığı için olabilir psikolojik de olabilir psikiyatri bilir ancak bilinç altını çozer
Ha evet mantıklı bunun bı reels izlemiştim uzman kişi öyle diyordu sevdiği kadına yakışır şekilde bı ilişkisi olur bi şeylerdi
Cinsellik sevgiyle olursa birleşirse ruhu besler sadece beden de kalırsa ruhu yorar tüketir tek eşlilik sevmek sevilmek çok önemli
Belki o an ilişkiden tatmin olunmuşsa bu mutlu hissettirirmiş bilemiyorum yaşayan anlar.
ben kötü hissediyorum butun pis enerjisi bana geciyo sanki
Ben hiç yapmadım bilmiyorum
Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur 😅
Devamının gelmesini istedigi içindir
Beyin hormonal dengesi stresi azaltıyor
Çünkü zevk verip alıyoruz 😆
Zevki doruklarda yaşadığınız için
Hayır hormonlar çalıştığı ve doğanı yasadigin. İçin bence.. iki cinse de ayrı bı enerji geliyor
Hayır zevkle alakası yok
Rahatladigimiz içindir.
Öyle miymiş
Evet bunu okuunca aklıma sahinoyle yaa...
Bunu bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?