Seks sırasında vücutta oluşan izler neler hissettirir? Bembeyaz tende oluşan ısırık izleri, kavruk tendeki tırnak izleri... Seks sonrasında gördükçe aynı hazzı tekrar tekrar yaşatmaz mı? Arzuladığın tende iz bırakmak, bunu istemek güzeldir...
Seks sırasında vücutta oluşan izler neler hissettirir?
Bence ilişkinin ne kadar ateşli olduğunun bir kanıtı bu. İnsan çok arzuladığı biriyle ilişki yaşarken kendini kaybeder ne yaptığını bilmez bu tip kızarıklıklar, erkeklerde çizikler meydana gelebilir :D. Bu da gerçekten iki tarafından kendini oldukça fazla arzuladığını gösterir. Tabi bunları aşırıya kaçıranlar var. Aşırıya kaçırmamak gerek. Düşünceye ilişkiye girdiğin kadın öyle bir zevke geliyor ki her tarafını çizik çizik yapıyor :D. Düşünmesi bile bir harika 💘 💘
Bembeyaz tende kızarıklıklar, sırtın dört bir yanına saçılmış tırnak izleri, boyunda ısırık izleri ve morluklar.. Sevdiğin ve seviştiğin insanın tenine imzanı atmaktır.. Keyifli geceler. 🥂🔥
Sekste izleri ve tenin kızardığını görmeyi seviyorum. Sert ritim sırasında acı ve zevkin karıştığı anda orgazma ulaşırken sırtıma ve kalçalarıma tırnaklarını geçirmesini ve onun kalçalarının ve göğüslerinin kızardığını görmek beni aşırı derecede tahrik ediyor.
Hoşuma gidiyor bu durum.. Kendimden bir iz bulunması, her gördüğümde o tadı tekrar tekrar yaşarım.. Açık tenli olması, bu açıdan avantaj.. Hafif bir şaplakta bile morarabilir.. Gayet zevkli bir görüntü..
Zevkli anların damgalı işareti ve aşkın bedene imzası tabii ki güzel hissettirir Bir ısırık 32 diş izi ve tırnaklara sırtta oluşan kırmızı hat izleri muhteşem anların vücutta kayıt edilmesi gibi bir görsellik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşım 20 üstü hayatımda ilk kez ilişki yaşadım 3 hafta önce. Ve ilk ilişkide 1 buçuk saat bosalmaksizin seks yaptım o 4 kez boşaldı. Sanırım baya hızlıydim öyle dedi ve kalçasının penis çevreme değen kısımları hafiften mirarmisti. O durum bana tatlı gelmedi değil 🙈
Aslında iz bırakmak seks esnasında hazzı ve zevki nirvanaya tasır fakat bunduumun Pskolojik bir durumuda vardırki oda kıskanclıktır kıskanan partner özellikle bir yerde imza bırakırki aldatılmasın
hımmm neden izleri görmek istediğini anlıyorum demek sende aslansın. hatta göğüslerinin ısırılması da hoşuna gider ve üstte kaldığın pozisyonları daha çok seversin değil mi aslan olarak :)
aslan olarak şaşırttın beni desem. fantezileri sever misin genelde ateş grubu olduğumuz için tutkulu olur aslanlar sen kendini nerde görüyorsun tutku olarak
max, popo tokatlaması veya ne bilim göğüslerde bir miktar ısırma sıkma olur ama ötesi gerçekten acayip saçma :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Keyifli hissettirir. O anın getirdiği dürtülerle oluşan vücut çiçekleri. 😊
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seks sırasındaki izler değil, giydiğin beyaz atletin veya gömleğin üzerine ayakkabıları ile çıkan kızın ayak izleri bence çok tahrik edici. Trample harika bir şey.