#tutku 🖤

Sinirli, mutsuz iken filan yapasım gelmez ki ritmimi değiştirsin. Zevk almam. Zevk almayacaksam niye yapıyorum. Kafam rahat olmalı. Yoksa yapmam 🤔 saatler çuvala mı girdi. İki saat sonra sinirim geçer. O zaman yaparım 😂
Peki 😃
Ruh hali ne olursa olsun libido yükselmiş ise sadece sertliğini veya softlugunu hwr zaman etkilemez. Önemli olan o istekler ve arzular o an ruh halinin çok bir önemi kalmıyor. Libido yukseldiginde zihin sadece o an zevk almaya odaklanıyor.
Bir kaç kez denediğim oldu ve kesinle ben var partnerimin başka birşeylerle kafası doluyken ve ikimizde stresliyken bayağı yardımcı oluyor durumdan uzaklaşmamıza. Öneririm.
Sinirliyken kalp atışı hızlanır. Dolayısıyla faha fazla kan pompalanır uzuvlara. Bu da seksi daha zevkli yapar ama sonunda normalden daha çok yorulursun.
Cevap
19Cevap
Öfkeyle kalkıp zarar vermeden oturmamak gibi mi 😏 Keyifli günler..
Anlık ruh halimin nasıl olduğuna bağlı aslında mesela şu anda istesem olmaz çünkü ruh halim bitik kolumu kaldıracak halim yok
Bence oldukça etkiler ama ön sevişme uzun tutulursa etkili olur
Yatak savaş alanı da olabilir cennet bahçesi de 🤣🤣o kadar diyim
yok tork/performans değerleri işin ehli deneyimli, profesyonel bir hard silkeleyicide etkilemez.
her koşul ve hava şartlarında aynı hazzı alırsın . bunu bildiğini varsayıyor ve yazıyorum zaten.
En sevdiğim spontane yapılan seks beni aşırı motive ediyor o an akrsi koymayan sevgilime bağlılığımi attırıyor du
En güzeli de o mesela sabah kalkıyosun yatakta direk başlıyosun sabahları çok güzel oluyor bilir misin
İkisindese bayağı etkiler adapte olamazsın ve karşındakinde mutsuz edersin busefer iş daha kötüye gider
tartışma ya da kavga sonrası seksin her zamankinden daha hard olması gibi bir durum var.
Erkekte aşırı etkiler
Canı sıkılan adamın kuşu ötmez
Keyfi yerinde olanın uçar
bende tam tersi olur, sinirli ve gerginken daha sakin ve mutlu olurum. sakin ve mutluyken hırçın.
Bu konu bir az performansa bağlıdır.
İyisen, mükemmel olur.
Kötüysen, berbat.
Sinirliyken acayip sevişmek kadınımı parçalamak istiyorum resmen.
Ritmini ve sertliğini etkiler tamamen
sinirliyken güzel oluyor
Sert seks seviyorum ama genelde sakin biriyim
Anlik ruh halinin etkiai başka güzeldir
Fotoğraftan tutku akıyor bu arada
O anlık ruh haline bağlı ne hissedildiği…
İsteksizlik olur
Etkilemesi lazım
Evet etkiliyor
Büyük ölçüde
Olumlu
Baya etkiler
Bence harıka