- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılbakarsan herkes şikayetçi ama temel sebebi bazı eşylerin erken tüketiliyor olması.. özentilik.. dizilerin yansıması.. kısacası toplum ahlakını kaybetti.. kimse sorumluluk almak istemiyorum evlenecek düğün yapacak masraf edecek sorumluluk alacak ne gerek var.. alan memnun satan memnun hesabı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erisilemez olmasi ve biyolojik evrimsel fitrat ne sayarsan say cogalma istegi.. bir de hazz... zikkki*s maliyet ve fayda yonunden degerlendirdiginde ucuza yuksek haz veren bir aktivite... onun verdigi hazzi satinalabilecek para yok kimsede.. mesela tutup dalis yapamazsin veya parasailing ya da balonla ucma.. ya da goze ve mideye hitap eden bir restaurantta cok kaliteli bir eti caninin cektiginde gidip yiyemezsin.. kisacasi zengin parasiyla fakir karisiyla.. zengin egosuyla fakir cinsel organiyla oynar o yuzden
12 Yorumla- 1 yıl
bu arada periyodik bir cinsel hayatin olmasi sadece kadinlarda ise yarayan bir durum oda romantizmle olursa.. yoksa bastirir ve duygusuna hitap eden guclu bir erkek buldu mu ona atlar.. erkek mik*istikten sonra baska yerleri fethetme istegiyle hareket eder.. o da benim bu da benim hepsi benimm..
- 1 yıl
bak apla evliysen tek yol ve iki secenek var.. tek yol dilini kullanmak.. ya agzindakini kullanacan kafasi miklien kocan pipisini kaldiramayacak.. ya asagidaki dilini aktif kullanacan fetih arzusunu sende bastiracakk.. yoksa kocam yapmaz dersin kasla goz arasinda yapar.. fiziksel yapmaz p*rn izler yapar* gelir buralarda kari kizla takilarak yapar.. sakin cinselligi kucmseme.. sakiiinnn
- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü açlar düzenli ve kaliteli seks hayatı olmayan bireyler açlık çekebiliyorlar hoş neye ve nasıl açlık çektiklerini ve doyuma nasıl ulaşacaklarını genelde bilmiyorlar ama o şu anın konusu değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsapık abaza oldukları için.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTamam, sen olma da, neden başkalarının istekli, arzulu olmasını sorguluyorsun? İnsanın en temel dürtüsü bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlıklı bir bireysen normal, onun dışında sağlıklı değilsindir, hormonların gerektiği gibi çalışmıyordur.
00 YorumlaBende diyordum ki gerçek hatunlar niye yazmıyor diye,
00 Yorumla
1 yılBende sizin gibileri anlayamıyorum.
06 Yorumla
Soran1 yılAnlayamamaya devam edin o zaman 😂😂
- 1 yıl
Sende bizi anlamamaya devam et buraya gelip saçma sapan sorular sorup algı yaratmaya çalışma cinsellik Sevdiğinle mükemmeldir muhtemelen 19 yaşındaki Sümeyyesin her haltı yersin dedikodu gıybet haset her şey vardır evlilikte sorun yaşamamak için bakireligini koruyan birisindir.
Soran1 yılHicbir baba kizinin senin gibi sözde medeni insanlarla evlilik öncesi her halti işlemesini istemez
- 1 yıl
Ya kaybol ben onu savunmuyorum cinselliğe iğrenç gözle bakmanı kınıyorum çocuksun belli ki
Soran1 yılBenim özelim seni alakadar etmez sayenizde tüm erkeklerden tiksiniyorum kocam ve babam hariç tabiki
- 1 yıl
Erkeklerin de çok umrundaydi sen tedavi ol bence insanların özel hayatlari kişilikleri seni ilgilendirmesin her koyun kendi bacağından asılacak
Bence 60 yaşında değilsin merak ettim yaşını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHormonsal ya da çevresel etkenler
00 Yorumla
1 yılHerkeste bi doyumsuzluk var ondan.
00 Yorumla
1 yılÇünkü başka tatmin olacakları şey yokn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşayana kadar aynen böyle düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşayınca anlarsın
02 Yorumla
Soran1 yılBenim özelim seni alakadar etmez hadsiz
- 1 yıl
Sendin hadsiz. Çok da çiçek. Daha ne konuştuğundan ne de yazılanı nasıl algıayacak kapasiten bile yok senin
garip
00 Yorumla
1 yılFıtri bir şey bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Abazalık
00 Yorumla
1 yılMevsimsel 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynen kral
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSulu suli
00 Yorumla
Detaylı bilgi