Bana bazen diyorlar seni kutlanmasına izin verme falan. Cinsellik karşılıklı rıza ile olan bir şey sonuçta. İki taraf zevk alıyorsa bu neden kadını kullanmak oluyor? Kadın da onu kullanıyor o zaman
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu anatomik biyoloji den dolayı kadınn kac kisiyle cinsellik yaşarsa o erkeklerin dna sını tasır ama erkek taşıyamaz ve kadın ilk çocuğunda ve bu gune Kadar birlikte oldugu erkeklerin genetigini aktarir çocuğuna aslında olay rahim çocuk oluşması ve gen aktarma mantigiyla ilişkilidir günümüzde kızlar açik acik ilişkiler yasıyor ama gün gelecek kadınlar kendileri Sadece bir erkek olsun sadık kalayım dicekler ve evlenicek erkege kendimi saklayayim kendimi dicek , kadınn nüfusu çoğalıyor erkeler hem piskolojik hem biyolojik olarak saldırı altinda son zamanlarda kadın gibi erkekler gibi ifadeler çok duyarsın çok değil önümüzdeki 15yıl içinde çok yüksek sayıda erkek oranında azalmalar olacak bu şekilde devam ederse erkeklerin sonu geliyor 😇🤷♂️
09 Yorumla
Soran1 yıldna olayı safsata.
Soran1 yılbiyoloji bilgin hiç yok.
- 1 yıl
Tamam gençlik siz haklısınız mutluluklar diliyorum hayatlarınızda🙏
- 1 yıl
Döllenme olduğunda embriyo sadece biyolojik baba ile biyolojik annenin genlerini taşır, çünkü bir yumurta sadece bir sperm tarafından döllenebilir. Gebelikte bebeğin kadının geçmiş ilişkilerinde içine boşalmış erkeklerden DNA alması mümkün değil. Bu mantıkla, geçmişte 10 erkekle sadece ve sadece prezervatifle korunarak seks yapmış bir kadınla evlenmeye itirazınız olmamalı, içine başka bir erkeğin spermini almamış olduğu için. Şuna açıkça, "bütün kadınların bedenleri, müstakbel kocalarına rezervedir, ipoteklidir, bir kadının bedeni henüz tanışmadığı kocasına (yani X bir erkeğe) aittir" diye saçmasapan bir düşüncemiz var desenize.
Soran1 yıl@Banker_Bilo çok güzel açıklamışsın
- 1 yıl
Ayrıca, bir sperm hücresi kadın vücudunda azami 72 saat canlı kalabilir. Sonra canlılığını kaybeder ve enzimler tarafından parçalanır. Bu durumda da, korunmasız cinsel ilişkiden 6 ay sonra başkasıyla evlenen kadının, kocasından gebe kalması durumunda 6 ay önceki erkeğin DNA'sının bebeğe geçmesi imkansızdır. Cahil cahil, sıfır biyoloji bilgisiyle el değmemiş kadın arama takıntınıza kılıf uydurmayın. Bu kafayla, vajinasını özenle koruyup sayısız erkekle oral, anal seks yapmış, zevkten zevke koşmuş çakma bakireler tarafından çok kandırılırsınız.
- 1 yıl
Kaç yaşına gelmiş insanlara Biyoloji-101 konusu anlatmak zorunda kalıyoruz.
- 1 yıl
Hayat sizin mutluluklar dilerim gençler istediginizle istediginizi yapabilirsiniz
En İyi Cevaplar
1 yılSevgiliysen ve karşındaki seni sevmediği halde sırf cinsellik yaşamak için seviyormuş gibi gösteriyorsa kendini bu kullanmak oluyor. Ya da farklı Bi şekilde yaklaşıp konuyu oraya bağlıyosa da kullanmak oluyor.
02 Yorumla
Soran1 yılKadın da bunu yapabilir.
- 1 yıl
Yazdığım şeyde cinsiyet belirtmedim zaten farkındaysan.
1 yılErgen düşüncesi bu, cinselliği silahı sanan kadınların kullandığı tabirler, kullanma kullanılma yok çünkü karşılıklı ihtiyaç ve keyiftir cinsellik fazla büyütmemek lazım
10 Yorumla
1 yılşöyle düşün bi de; tereddütlerin vardı, istemiyordun ve seni bir şekilde ikna etti beraber oldun, keyif de aldın. terkedip gitti :D kullanılmış olmadın mı şu an?
15 Yorumla
Soran1 yılbu karşılıklı bir şey değil ama. bak soruda ne yazmışım karşılıklı arzu yazmışım.
- 1 yıl
ben de sana diyorum ki karşılıklı arzu olsa bile terkedip gittikten sonra sen kullanılmış oluyosun. mevzu bundan ibaret. senin rızan ve arzun olmadığında artık o t*cvüze giriyo zaten :D illa ki karşılıklı arzu olucak.
Soran1 yılyine kullanmak oluyor kadın ayrılmayı kabul etmişse. mesela önceki ilişkimde ben ilişkiye girip adamdan ayrıldım. nerde kullanmak?
Soran1 yılkullanmak olmuyor*
- 1 yıl
biz anlaşamicaz :D insanların kullanmak sözünü niye yazdıklarını açıklamaya çalışıyorum sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOrtada bir kullanma, kullanılma durumu yok. Kadın da, erkek de zevk alıyor. Hatta kadınlar cinsel ilişkinin zevkini erkeklerden daha yoğun yaşıyorlar. Erkeğin, kadını, onu çok sevdiğine ve evleneceklerine inandırması da kullanmak değil, duygularıyla oynamak ve kandırmak. Evlenirken bakire olmak kaygısı taşıyan kadınların, evlenmeye niyetli oldukları erkekle bile cinsel ilişkiye girmemeleri gerekir, çünkü erkeği "başkasıyla evlenemem, kızlığımı bozdun, benimle evlenmek zorundasın, benden ayrılamazsın" diyerek, herhangi bir nedenle ayrılmaları gerekse bile evliliğe zorlayacaktır. Kadınların, seks yapılan ilişkilerin evliliğe gitmek zorunda olduğu düşüncesinden kurtulmaları gerekiyor. O zaman bu kullanma-kullanılma tartışması da son bulur.
11 Yorumla- 1 yıl
Bu kullanma-kullanılma tartışması, kadını birey olarak değil, erkek cinsine tâbi, erkek cinsinin tahakkümü altında bir cins olarak gören ataerkil zihniyetin dayattığı "erkeğin el değmemiş kadını hak ettiği" düşüncesinden doğuyor. Kullanılmış veya ikinci el olma durumu ancak eşyalara yakıştırılabilir, kadını eşya veya mal olarak gören zihniyet, cinsel hayatı olan bekar kadınlara "kullanılmış, ikinci el" gibi sıfatlar yakıştırır. Kadının bedeni kendisine aittir, henüz tanışmadığı ve ne zaman tanışacağı da belirsiz bir müstakbel koca adayına ipotekli değildir.
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeklerin kendini ve kendi cinsini üstün görme isteğinin bi tezahürü buda, benim de birlikte olduğum birisi beni cinsellik için kullanıyor musun demişti, sanki onun beni kullanması asıl normal olanmış gibi, kendileri bunu yapmaya ya da bunu sadece bir erkeğin yapabileceği düşüncesine o kadar alışmışlar ki, kadının sadece cinsellik yaşamak zevk almak için bir erkekle olması mümkün değilmiş gibi
kadın bir erkeğin duygusal manipülasyonlarıyla birlikte olmuyorsa erkek bu amaçla yaklaşıp vaatlerde bulunup kızı buna ikna etmediyse herhangi bir kullanılma durumu yok ortada
22 Yorumla- 1 yıl
Ataerkil zihniyeti sorgulayabilen zeki bireyler sonunda böyle mantıklı çıkarımlar yapıyor işte...
Cevap sahibi1 yıl@Banker_Bilo teşekkürler
1 yılErkek kullandığını zannediyor ama kadın da istediği için oluyor zaten yani kadın da onu kullanıyor aslında
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKadının geçmişine daha çok önem verdiği için toplum, kadının seks yapması ile erkeğin seks yapmasını aynı teraziye koyunca, kadının bu alışverişten zararlı çıktığını düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLan bi anlayamadiniz sunu ya siz cinselligi zevk icin yasamiyorsunuz hoslanti askla oluyor erkekde olmaz her zaman erkek isterse zevk icin yapar bu yuzden kiz ayrilsa bile dokunmuyor ama kizlara dokunuyor cogu hoslandigi erkekle yatar
02 Yorumla
Soran1 yılne alakası var biz de zevk alıyoruz. aşk ile alakasız bir şey.
Cevap sahibi1 yılZevk baska bir sey kimse zevk almiyorsunuz demedi zaten siz zevk icin degil genelde asik oldugunuz icin yapiyorsunuz yoksa erkekler gibi olurdunuz zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse kimseye bedava ilgi göstermiyor ben meraklı değilim kendimi elletmeye ama yani mecbur kalıyorsun karşımdaki istiyor vermeyince gidiyorlar senin de hoşuna gidiyor ama işte dozu önemli her istediğinde vermicen
00 Yorumla
1 yılHelal olsun valla ha.. Aynı soruyu bende sormuştum. Bi kişi yorum yapmadı. Demek'ki pembe profilli olmanın faydası 😄😃
00 YorumlaHerkesin bi degisik gorusu var. hayattan zevk almasini bilmeyenler konusuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekler fazla gurur yaptigindan bQk atmaya calisiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik yaşansa bu kadar ilişkiler cinsellik üzerine kurulmazdi ama dinen yasak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç? Daha önce ilişki yaşadın mı?
02 Yorumla
Soran1 yıl20, evet yaşadım. Benim özel hayatımın soru ile ilgisi nedir?
- 1 yıl
Erkekler için duygusal bir his ile cinsellik yaşanmaz. Senin özel hayatını sormamın nedeni bunu farketmen için gerekli tecrübeyi yaşayıp yaşamadığın
Toplumsal öğretilerden dolayı böyle zanediliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılIste erkeklerin aradigi mantik
00 Yorumla
1 yılLa işte bu ya kurban olurum sana ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİhtiyaç haz zevk
02 Yorumla
Soran1 yılee kadın da zevk alıyor
- 1 yıl
Tabili kadını erkeği yok yaşayan bireyler zevk alıyor
1 yılSaçma işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHaklisin bencede
00 Yorumla
1 yılKimi kullanmak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem