Misal eşek gibi calisti deli gibi yorgun karisi istese gene azginlasir mi?
ya da hasta basi agriyo grip?
Veya yakini öldü üzgün gene azginlik olur mu
Detayli anlatin
Misal eşek gibi calisti deli gibi yorgun karisi istese gene azginlasir mi?
ya da hasta basi agriyo grip?
Veya yakini öldü üzgün gene azginlik olur mu
Detayli anlatin
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşkın çözemeyeceği sorun, iyi edemeyeceği hastalık ve ruh hali yoktur. Aşkı olduğum birisi ile her hal ve kıoşul da cinsellik yaşarım, yaşamak isterim, asla hayır demem...
kişiye göre değişir,,,
Bu erkeğe bağlı kimisi bildigin sapık gibi damacanayı bile s kmeye kslkiyor.
Ee hralde bizimde durgun oldugumuz zamanlar oluyor. Oyle bir durumda erkegin yanında uzanırken gozlerine bakıp yumurtalarına masaj yaomaya başlarsan yavaş yavaş duygularını kabartır sertlestirirsin
Ya essek gibi calistin yorgunsun uyumak istiyon karinda kudurdu seni istiyo yapar miydin? Yapsan da isteksiz mi olurdun , m
Eğer ki kudurup cilve yaparsa hemen önüme domaltır kilodunuda kenara sıyırır sert sert 15 dakika s! ker rahatlatirdım hemen.
Erkek için zor bir konu değil
Güzelim Corona olmama rağmen 3 saat yaptığım oldu karşımdaki hanımefendi ile birlikte karantinaya alındık daha fazla yaptık bilmem açıklayıcı oldu mu fhdjfdjh
Yorgun hatta üzgün anlarımızda daha istekli oluyoruz en azından ben öyleyim yorgunken sarılmak falan özellikle yorgunluğu alıyor gevşetiyor
Moral bozukluğu, fiziksel yorgunluktan daha çok etki ediyor. Ereksiyonu uzun süreli sağlayamayabilir
Bu mental isi. Psikolojij bir sey. Eger psikolojik anlamda baya etkilendiyse seks istemez cani. Erekte olmakta da zorlanir
olabilir.
isteğin en zaman geleceği belli olmuyor ki
kadına bağlı tabi ateşliyse yorgunluk falan dinlemz :)
Bununla ilgili onlarca detay verilir 2 satırlık şey anlaşılır olmaz
Biraz kadına bagli ister buyuk ihtimal. kendi adima konustum
Ya şöyle düsün sabah yaptiniz ise gittin öglen arada geldin gene yaptiniz aksam gene gece gene? Cok mu?
Bana soruyosan ben yapardım ama cok yorgunsa bilemiyorum
Her türlü, isteklidir
azgınlaşmıyorsa sorun vardır
ben yorulunca daha enerjik oluyom
olabilir de olmayabilir de kişiden kişeye değişir
Her an tabuları yıkar bence
Yok ben öyle değilim hiç yapmadım ama yinede o kadar istekli değilim bide yorgun olsam yapmam
affedilirm fırsat
Sanmam zor idjdj
Evet
Evet olur
İsterim
Evet olur
Ya sürekli azar misiniz,
Azabiliriz
Ya cok üzgünsün aileni kaybettin? Karinda seksi giyiynmis bisiler olur mu
Olmaz tabki oyle durumlarda Allah korusun
Ya karin cok istiyo?
Olumsuz durumlar disinda kari istiyosa yapistirirz