Artı, sert ilişkiyi tercih eden? Küfürlü konuşan ve bazen fantazisinde başka birisi olarak sizi gören? Seviyorum onu sorun yok o anlamda ama. Normalde yumuşak huylu, duygusal olan biri, bu kadar değişken olabilir mi? Acıdığını hissettiği anda daha da hızlanması falan. Boyutunu sorması nasıl iyi mi falan diye. neyin egosu olabilir? O konuda sıkıntı duyacağı gibi de değil üstelik.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSahip olma, sahiplenme, kendisini senin efendin olarak görme be bundan zevk alarak acı verme durumu. Anal da yaptırıyorsa hiç şaşmam. Cinsel hayatta insanlar bambaşkadır. Çok sakin biri, çok ateşli; çok ateşli biri de, çok sönük çıkabilir. Ölçütü yok, orası sürpriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılanal hayır.
En İyi Cevaplar
acıdığını hissettiğinde hızlanması normal bende öyle yapabilirim erkeğin daha da hoşuna gidiyor gerçekten..boyutunu veya işlevini filan sormasıda erkek kadınından öyle şeyler duymak ister her erkeğin hoşuna gider penisin güzel olduğunu veya sex te yeterince performansı olduğunu...böyle şeyleri duymak erkeği daha bir tahrik eder baştan çıkarır ve görevi daha da azgın bir şekilde yapar...
00 Yorumla
+1 yılinsanların cinsel ilşki esnasında çeşitli fantazileri olabilir arkadaşınız hard sex seviyor birde fetişist olabilir
www.ayakfetis.net
bu siteye bakın onun eğilimlerine uygun olanlar varsa o şekilde davranmanız sizi acıdan kurtarıp zevke dönüştürecektir.site yöneticisi esinti beyden geniş biilgi alabilirsiniz.03 Yorumla
Soran+1 yılözellikle ayak fetişliği yok ki ama.
- +1 yıl
burada a.z ye her sey var...siniflandirma ayrim yok...
Soran+1 yılsorunun içeriği hangisine uyuyor sizce?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiri beni mi burada tarif etti...inan kendimi gördüm :)
0307 Yorumla
Soran+1 yıltek değilmiş demek ki bizim ki. neden öylesiniz?
Cevap sahibi+1 yılsadece bende şu yok ...onun yerine başkasını düşünmek..bu hoş değil...onun dışındakiler var...cinsel istek fazlalığı...duygusal anlamada ise sex yaparken karşımdaki vucudun tüm kıvrımlarına sahip olmak her yerine kendi bayrağımı dikmek gibi...çığ gibi büyüyün heycan var içimde..çoştukça çoşarcasına...bu arada eşin senin zevk aldığından zevk alıyor...sana ondan soruyor zaten :))...
Soran+1 yılevet o yüzden soruyor farkındayım. Ama duygusal biri nasıl böyle olabilir anlamıyorum. Sizin ne kadar sürüyor ortalama ilişki, eşim gibi iseniz. Sertte olunca bazen bitsin isteniyor. Sanırım evlisiniz.
Soran+1 yılokudunuz mu cevabımı?
Cevap sahibi+1 yılyeni okudum cevabınızı..evliydim.ama şu anda ayrı yaşıyorum...dışarıdan çok efendi gibi görümsemde yatak oldu mu işler değişiyor..şöyle ki açık konuşacağım.hani yatak ta seni si...kmek istiyorum denmesi tahrik olunması gibi bir durum iken halbuki normal de bunu asla birine söyleyemeyecek biriyim..ortalama ilişki süresi 1 postalık 25-30 dk. eski eşim 1 postadan sonra istemezdi...sertlik olarak ise yavaş başlayıp sertte giden bir tarzım var...şunu da söyleyeyim sertlik olmalı acı şiddet olmamalı.
Soran+1 yılayrı yaşamanıza neden ne desem, özel mi olur? Barışma şansınız yok mu?
Eşinizin istememesi belki de gerek kalmamasından kaynaklıdır.
Cevap sahibi+1 yılözel olmaz...cinsellikle alakalı değil ayrılığımız...aslında boşanıyoruz..sebep yalanlar ve benimle her konuda didişmesi.rol değişimi...ve bunun gibi bir sürü neden...barışma şansımız vardı.bir çok kez barıştık ama o bunları değerlendirmedi.nasılsa barışacağız düşüncesindeydi.ama bir gün son oldu...artık barışmak istemiyorum.onsuz daha mutlu olduğumu fark ettim...cinsellk konusunda evet gerek kalmıyordu ama genelde 2 isterdim ben...ya senin evliliğin nasıl giidiyor
Soran+1 yılkadın açısından sorun olmuyordur ki ikiyi istememiştir. Neden uyumlu olduğunuz halde, yalan, didişmeye gerek duydu? Genelde bunu anlaşamayan çiftler yapar. Gerginliklerini bir şekilde yansıtırlar. Sizde öyle bir durumda yokmuş.
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlaşıldım..biz uyumlu değildik.anlaşamıyorduk ki...bir geminin bir kaptanı olur..bizde iki kaptan vardı...anlaşılmaz biçimde benimle rekabete giriyordu.dedim ya rol sıkıntısı vardı...tek anlaştığımız konu sex ti...birazda seni konuşalım...sex hayatından çok memnun değilsin sanırım
Soran+1 yıluyumlu olamayan çiftler yatakta da olmaz diye düşünürüm mantıken. Bir birinizle sürekli tartışırken nasıl yatmak isteyebilir ki özellikle bir bayan? Şu an çıkmam lazım cevabını girdiğimde yazarım sorunuzun. Sizde sorumu cevaplarsanız sevinirim.
Cevap sahibi+1 yıltamam bende çıkmam lazım akşam yemekten sonra yazarım
Cevap sahibi+1 yılsex de mantık aramak mı...sexsin mantığı yok... kendi adıma diyorum yolda yürürken önümde sexsi bir bayan geçtiğinde adını bile sormadan sadece ansızın sevişebilirim onunla..bayan konusunda belli bir aşamaya kadar evet yatma oluyor. ..bununla beraber belli sınırdan sonra cinsellikte ölüyor.ortaya nefret çıkınca her şey bitiyor.nefret farklı bir duygu ...bunlar yoksa cinsellik yaşanabilir ve normal.hiç kavga ettikten sonra sevişmeyi denedin mi...inan çok farklı olur
Soran+1 yılkavgadan sonra moralmen insan hazır olamaz ki ama. Eski eşinizde tartıştığınızda sanmıyorum ki o esnada hemen eş zamanlı beraber olabilsin sizinle. Psikoloji etkendir bayağı bayan adına.
Cevap sahibi+1 yılzaten her tartıştığımızdan sonra sevişmiyoruz ki...ama olmuştur yani.akşam aynı yatağa girince oluyor.
Soran+1 yılben tartışsam asla yapamam gibime geliyor.
Cevap sahibi+1 yılkarakter meselesi sanırım...peki sorduğum soruya cevap vermedin
Soran+1 yılneydi tekrarlar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılsex hayatından memnun musun?
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılyani sert olmasından vs. den
Soran+1 yılaslında daha az sert olsa olabilir ama onun tercihi bende saygı duyuyorum. Sonuçta kırılmadığına göre bir yerim, sorun etmeme lazım .
Cevap sahibi+1 yılcanın yandığın oldu mu
Soran+1 yılOluyor tabi ama bu belki de benden kaynaklıdır elastik değildir bilmiyorum ki.
Cevap sahibi+1 yıl:) elastik olmayan ne :))
Soran+1 yılbazı bayanların acımaması belki oralarıyla alakalıdır, benim ilk beraberliğimde de çok canım yanmıştı. Yapı ile alakalı belki de. Veya sürekli sert tercih ettiğinden dolayı bilemiyorum olmasa acımaz mı diye.
Cevap sahibi+1 yılburada sert derken sertçe vajinana girmesi ve çıkmasından bahsediyoruz...sanırım vajinanın yapısı serte uygun değil veya ilk başta yavaştan başlamalı eşin...hatta oral da yapmalı. belki orana masaj da..çoral yapıyor mu eşin sana
Soran+1 yılbu konuda sıkıntı yok. Çok detaya girmem doğru değil.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum.kaç yıllık evlisin
Soran+1 yılçok özele girmek istemiyorum. Çok yeni sayılmayız artık beşi geçtik.
Cevap sahibi+1 yıltamam anlıyorum sizi...varsa sorunuz cevaplayayım
Soran+1 yıloral ve klitorist uyarımı ile olanda orgazm oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılolmaz mı.olur tabi ki...ben oral yaptığımda olmuştu.ama uzun sürmeli
Soran+1 yılvajinal olan nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılvajinal orgazım penisin içeri girip çıkmasıyla olan orgazımdır.klıstorist ise elle dokunarak veya dille yapılandır.aynı şey değillerdir...erkekte orgazım tek tir.
Soran+1 yılonu biliyorum da nasıl sorulabileceğini bilmiyorum net olarak. Çok detaya girmeden.
Cevap sahibi+1 yılbak istersen özelden yazabilirsin sonrada silebilirsin...çekinecek bir durum yok..aklı başında insanlarız
Soran+1 yılburası daha uygun. buradan cevaplarsınız sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılpeki sorun yok...sorunuz tam olarak ne.vajinal boşalma hissi mi yoksa nasıl boşaltılabileceği mi.biraz açık sorarsan iyi olur
Soran+1 yılikinci kısım desem sorunuzun. Birde bundan bağımsız, vajinadayken eşin klitorisi uyarması eş zamanlı yani olunca bu hangisine girer, klitoral mı, vajinal mı, eşzamanlı ama her iki uyarımda.
Cevap sahibi+1 yılanladım...gerçek orgazım vajinaldır.diğerleri ona giden yoldur.eş zamanlı olduğunda vajinal boşalmadır bu...tabi bu benim düşümcem .haliyle uygulamalarımda böyle...şimdi fazla açık olmadan bunu anlatayım...sevişme kısmında erkek uyarılmamalı.önce bayan ...öpüşme koklaşma kısmını geçiyorum. göğüs ve vajina oral yapılmalı.vajian oral yolla iyice uyarılmalı.ardında vajinal ilişki kurulmalı.pozisyon durumuna göre erkek mümkünse vajinayıda okşamalı.hatta göğüs kalçalar.ritim olarak yavaştan hızlıya
Cevap sahibi+1 yıldoğru olmalı.sonlara doğru sertlik olmalı zaten bu aşamaya gelindiğinde acı lık bir durum olmaz.tam aksine çoşmanın verdiği hazın etkisiyle olur...erkek aynı anda en az iki beceriyi yapmalıdır ki bayanda çoşsun
Soran+1 yılgenelde dediğiniz gibi olur süreç zaten. Şunu anlamak istedim aslında da net soramama kendime yakıştıramadığımdan çok detaya inmeyi. Yüzeysel anlatmaya çalışayım.
eşim beraberlik öncesinde dediğiniz gibi süreç noktasında son aşamada ise, eş zamanlı klitoris uyarımı ve vajinal beraberlik böyle olunca benim hissettiğim vajinal midir, klitoral mı? Ama erkek o esnada anladınız işte.
Cevap sahibi+1 yılsoruyu soruşunuzdan sanki tam anlamıyla orgazım olduğunuz hissi vermiyor..vajinal orgazım net tir.eğer mast yaparken ki gibi kısa bir haz duyuyorsan bu klistoritir.vajinal orgazım daha güçlü bir anda değil yavaş yavaş tepe noktaya çıkar zirveye ulaşır ordan azalarak biter...
Soran+1 yılhayır öyle bir izlenim bırakmış olabilirim bunun nedeni net soramadığımdan. Şunu anlamaya yönelikti sorum. Bu dediğim şekilde olunca hani klitoris de uyarılıyor ya eş zamanlı ama beraberlikte oluyor o esnada hissedilen vajinal olabilir mi bunu öğrenmek istedim. Yoksa hiç bir uyarım olmadan direk vajinal ilişkide salt git.. gel ek mi vajinal orgazma girer?
Cevap sahibi+1 yılbence eğer eş zamanlı bir durumda bir orgazım varsa bu vajinaldır. merkezde olan yer vajina merkezlidir. özetle böyle bir durumda bir boşalma varsa vajinaldir bu
Soran+1 yılbunu anlamak istemiştim. Belirtisi eşinkini kavraması ve kasılması mıdır vajinal orgazm ın? Eşim beni kavrıyor kasılıyor demişti.
Cevap sahibi+1 yılama burda anlattığında eşinin hislerine göre boşalıp boşalmadığın hissini çıkarmaya çalışıyorsun...boşalma olduğunda çok yoğun bir kasılma olur.kendini dizginleyemezsin.bunu net olarak hissetmen lazım.boşalmalar kişiden kişiye farklılık gösterir.kimisinin vucudu tam kasılır.kimisi çığlıklar atar.ama vajinanın kasılmasıda var...boşaldığını tam olarak hissedemiyor musun
Soran+1 yılbu dedikleriniz oluyor evet. Ben kendi açımdan değil de eşimin hissettiği boyutuyla sormak istedim.Yoksa nasıl hissetmez ki birinci dereceden etkilenen kişi olandan. Yoğun kasılma oluyor da ben hangi kategoriye girdiğini bilmediğimden sordum ama yorumunuzdan cevabını öğrendim. Teşekkürler. Klitoral olunca vajina kasılmaz değil mi?
Cevap sahibi+1 yılbunu bilmiyorum...ama yine de bir kasılma oluyordur. ikisini neden bir birinden ayırıyorsun ki.bence hedefe giden yol yani vajinal boşalma için her yol kullanılmalıdır.
Soran+1 yılBir birinden ayırma değil aslında, anlamaya yönelikti farkını. Ama tarifinize uyuyor bire bir tepkimeler.
Soran+1 yılhiç bir yol kullanılmadan sadece git.. gel le mi olur vajinal diye anlamaya yönelikti. Aslında bunun çok mantıksız olduğunu bilmeme rağmen. Burada bir bayan yazmıştı bir sorusundan ona yönelik sordum, kafamı karıştıran oydu. Hiç bir uyarım olmadan demişti. Bu mümkün görünmüyor teoride de pratikte de. Bunlardan yine bağımsız, oralla orgazm olunca hemen ilişkiye girildiğin de bazen orgazm bitmiş olmuyor mu? Biraz uç bir soru oldu ama.
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olduysan ne güzel...sana tavsiyem eşinle konuş...yavaşta sona doğru hizlanmayı veya sertlşmeyi söyle...bunu deneyin.eşin bundan çok zevk aldığını görürse tarzını değiştirir
Soran+1 yılalttaki cevabımı sanırım henüz okuyorsunuz:)
Cevap sahibi+1 yıldediğin gibi sadece git gelle hiç bir şey olmaz.ama şu varki kadın hayal gücüyle kendini tahrik ettiyse sadece git gelle de olur.ama yine özüne baktığın da tek değil yani...diğer sorun için ise bayana oral yapıldığında yaşadığı boşalma dan sonra dediğin gibi olur.ama bu bayanla da ilgili bir durum. onun azgınlığı istekliliği vs. tepeye çıktın zir ve yaptın inişe geçtin ... inişe geçtiğin bu noktada penis girdiğinde de zevk alınır
Cevap sahibi+1 yıl:) evet o cevabı yazarken daha okumamıştım sorunuzu :))
Soran+1 yılhaklısınız. Bazen mesela hiç ön seviş. yapılmıyor. İlk önceleri sorduğumda sabr edemediğini söylemişti. Kendisini düşüne biri olsa anlarım. Beni umursamıyor diye ama beni öncelikli olarak beraberliklerimizde düşünür. Buna rağmen seviş. en fazla bir kaç dk. dır eşimde.Sonucunda ben eğer boşal. isem asla bitirmez. Eşim ilkimdi. Onla öğrendim her şeyi.Ama bunun olmaması belki ilginçtir ama bende hiç eksiklik hissettirmiyor. Hatta uzaması sıkıntı yaratıyor bile. Bunu bir bayan olarak demem garip mi?
Soran+1 yılöncesinde uzun uzadıya seviş. olmasına gerek duyulmuyor. Beraberlik anında eş zamanlı oluyor ara ara. Sert olayına gelince, standartı yok ki bunun ama.
Cevap sahibi+1 yılsevişmeyi uzun tutun.dediğine göre az.10 dk az olmasın.sadece öpmek olmasın.ellerin önemi de büyüktür.bayan vucudunun her yerin dokunulması her iki taraf için de önemlidir. eşinin ilkin olması ne güzel. merakının bundan dolayıda olduğunun farkındayım.bizde böylede başkalarında nasıl diye.bana istediğini sorabilirsin. soruna gelince bayanlar kısa olmasını da istemez uzun olmasını da. çoğunlukla kısa olması sorundur. senin durumunda ise sert davranmasından dolayı olan bir durum. gripte değil.
Soran+1 yılama eş zamanlı olduğundan benim açımdan sorun olmuyor açıkçası. Öncesinde bir kaç dk. olması yeterli. Bende sıkılıyorum teferruat gibi geliyor. Bende garibim belki de bilemiyorum:) Evet tahmininiz gibi anlamlandırmaya çalışıyordum olanı realiteyi. Bu tarz konuları bekarken dahi konuşmamıştım hiç. Evlenince de aynen. Gizli olmamdan dolayı kısmen sorma imkanı bulabildim. Eşime olan sadakatim ve kendime saygımdan çekindiğimden soramadım şu ana kadar bu kadar net açıkçası.
Evlenmeden yaşamamış
Soran+1 yılolmak ekstrem bir durum değil ki. Zaten olması gereken bu. Neden en özelimi eşim olmayan biri ile yaşama basiretsizliğine düşeydim ki?
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle katılıyorum.evlenmeden yaşayanların bir çoğunun sıkıntı yaşadığını biliyormusunuz.evlilik içinde sexsi oyun haline getirmelisiniz.nasıl ki insan ömrü boyunca yemekten sıkılmaz.sex te öyle...amaaaa kırk türlü yemek varsa kırk türlüde sex olmalıdır. örneğin birgün birleşme olmadan boşatın birbirinizi...göreceksin ki eşin ertesi gün için girmek için çıldıracaktır
Soran+1 yılhayır bilmiyordum .Ne sıkıntısı yaşanıyor öncesinde beraber olanlarda? birleşme olmadan sadece oralla falan mı boşaltın anlamında dediniz?
Cevap sahibi+1 yılevet sadece oral yapın birbirinize ama birleşmeyin mesela
Soran+1 yılbuna dayanacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılsıkıntılar olur demiştiniz önceki mesajınızda evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar için. Bunu açar mısınız?
Cevap sahibi+1 yılaçılımı şu sex kişilerle alakalı bir durumdur.standart yok.eski sevgilisiyle ateşli bir ilişki yaşayan bir bayan evlendiğinde daha vasat ta olan eşinden mutsuz olacaktır...senin dediğin gibi sex te yıllar içinde öğrenilecek ve tecrübe kazanılacak bir davranıştır...ama sabırsızlık sonucu zaman içinde çözülebilecek sorunlar gözlerde büyütülüyor aldatmalar vs dönüşüyor...ondan dolayıdır ki kimse kimsenin tadına bakmadığı tek özeli olunan evliliklerde mutluluk olağandır.
Soran+1 yıleşinizin ilki miydiniz? Cevaplamayabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yıldeğildi...
Soran+1 yılnasıl hazm ettiniz? Her beraberliğinizde sizden önce kimlerle nasıl, neler yaşamış diye düşünmediniz mi?
Cevap sahibi+1 yılbaşından bir evlilik geçmişti...bu şartlarda kabul ettim onu...devamı var ama burda yazamam...düşündüm tabiki ...ama cinsel yönden içe kapanık değildim. korkularım yoktu.ama zamanla içim kemirmedi değil...bu konuyu burda daha fazla açamam
Soran+1 yılsaygı duyarım. Gizlide olsanız rahat edememenizi anlarım. Şu an benim de olamadığım gibi. Bu konular çok rahat konuşulacak konular değil.
Soran+1 yılsonuçta bitmiş bir ilişki çokta açmanın anlamı yok. Eşimin de ilkiyim. Bunun bir özelliği olur mu erkek açısından? Yoksa fark etmez mi erkek için ilki ile evli olması. İlk çıktığı kızmışım.
Cevap sahibi+1 yılözet olarak başından helaliyle bir evlilik geçtiğini söylerken geçmişini kapatmaya çalışmış.sonuçta geçmiş silinemez.hepsi karşıma çıkmaya başladı.boşanma sebeplerimden biri de bu...bunu daha fazla açmayayım olur mu
Cevap sahibi+1 yılbu konuda samimi olacağım...erkeğin ilki olup olmaması önemli değil..bayan için önemli ama..sizin durumunuz ise çok güzel veya en ideali...ama sizin durumunuzdaki çiftlerde erkek kendini geliştiremezse bu durumda iyi değil
Soran+1 yılanladım zaten öyle olduğunu. Hani bakire değildi derken siz evlenip ayrılması halinde zaten normal böyle olması diyecektim, bakire değil diye uyan ancak evlilik dışı yaşamış olanlardı kastım ama sizin cevabınızdan sezinledim. Eğer böyle bir kamufle yoluna gitmişse ki örtüleyememiş, bir şekilde oyununu ilah adalet bozmuş diyelim. kurnazlığın sonucu her zaman böyle hüsran olur. Bu durumda bende olsam beni aldattığı ve gerçeği gizlediği için direk soğurdum.
Alttaki soruma cevap verebilir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılben ilk cinsel deneyimimi 21 yaşında hayat kadınıyla oldu.ilk yapacağımı söylediğimde çok hoşuna gitmiştim.beni eğitti :) şöyle yap böyle yap diye...
Soran+1 yılsamimi olmanızı isterim zaten. Realiite neyse odur. Bunun önemi var mıdır bilemedim tabi. Ama bayanın neden önemli sizce?
Cümlenizin ikinci kısmı için; erkek onla bunla beraberlik yaşayıp geliştireceğine eşiyle tecrübe kazanması daha güzel olanı benim görüşüme göre. Sonuçta bu kısa bir süre. En fazla bir aylık bir alışma belki de. ben çok fazla hissetmedim yolunda gitmeyen bir şeyleri. Süre olarakta performans olarakta. Dediğim gibi bir aylık bir süreçten sonra.
Soran+1 yılAf edersiniz hayat kadınının geniş değil midir orası? Yüzlerce erkekle olmuşlar. Mantıken böyle düşünüyorum ama yanlışsam lütfen düzeltin.
Cevap sahibi+1 yılrealist düşünüyorsun.erkek yapısı gereği cinselliğini durdurma kabiliyetine sahip dğildir.eğer böyle olmasaydı şu anda insan oğlu yok olurdu.ben çok merak ediyordum bayan vucudunu ve organını.gittiktn sonra kafada büyütülecek bir durm olmadığını çözdüm.hayatımda hiç bir bayanın kızlığını da almadım.o sorumluluğa da girmedim..bayan sahip olunan dır.bayan sahip erkeğine olamaz..bayan birlikteliği kolay kolay hazmedilemez erkek tarafından.çocuk onun vucudunda gelişiyor.tabiat kanunu durumu
Soran+1 yılhaklısınız bu açıdan evet. O kadınları sormuştum altta geniş değil midir diye?
Cevap sahibi+1 yılevet ama öyle hayat kadınlarının ki bahsedildiği kadar da geniş değil. zaten duygusal hiç bir bağ olmadığı için bekaret verme durumu gibi de değil.ha mast yapmışsın hada orasına girip çıkmışsın
Cevap sahibi+1 yılhayat kadınlarını anlatayım sana.nasıl yaptıklarını istermisin
Soran+1 yılnormal evli bir kadın gibi mi genişliği o kadar değil demişsiniz.
Soran+1 yılAnlatın, olabilir.
Cevap sahibi+1 yılfiyat konusunda anlaşıyorsun.hiç bir duygusal bağ yokken ilişki yaşıyorsun.dikkatini çekmek isterim hayat kadınıyla aldatma olmaz..muameleye göre para istiyor.oral ve pozisyonlara göre.anlaşınca o soymaz müşteri soyunur.yatağa uzanırsın sırt üstü.oral yapar belki 1 dk bile sürmez.sonra bacaklarını açar içine girersin.git gel öpüşmek yasak.yüz yüze bakarsın ama sana bakışı hadi boşalda git bir an önce boşalırsın.tabi kondoma..hemen üstünü giyinir gider
Soran+1 yılne kadar sürüyor ki? Geniş nasıl olmuyor?
Cevap sahibi+1 yılvajina genişliği şöyle normal evli kadına göre bariz olmasa da geniş...öyle bol da değil yani.bu penisten penise görede değişir
Cevap sahibi+1 yılsüresi posta başına saatlik gecelik değişiyor.paraya göre
Soran+1 yılşimdi müsade istesem. Sahur için yarın devam ederiz .
Cevap sahibi+1 yılinan bende onu diyecektim :) sana yazarken bir yandan da sahur yapmaya çalışıyorum.yarın öğleden sonra burda olurum.afiyet olsun iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSelam burda mısın
Soran+1 yılAz önce geldim .Evet. Buyrun anlatıyordunuz.
Cevap sahibi+1 yılne anlttığımı unuttum ki :) hayat kadınlarını mı anlatayım
Soran+1 yılevet. orda kalmıştınız.
Cevap sahibi+1 yılhayat kadınıyla sex tahtayla sevişmek gibi.öpüşmek yok koklaşmak yok...heyecan yok.tek taraflı zevk olduğu için hep eksiktir.bu konuyla ilgili bu kadar.başka soru
Soran+1 yılöpmek yasak mı? Saçmalık değil mi, af edersiniz orasına izin veriyor da ona mı vermiyor?
Cevap sahibi+1 yılama öyle...belki zevk almak istememek için bilmiyorum...vajinalarına her ilişkiden önce yağlıyorlar zaten
Soran+1 yıliğğğğğ midem bulandı ya. Neden kolay girsin diye mi?
Cevap sahibi+1 yılevet...zevk almadığı için sulanmıyor.haliyle tahriş olmaması için...miden bulandıysa başka bir konuya geçebiliriz :)
Soran+1 yılama zaten geniştir.buna gerek var mı? Kolay girer.
Cevap sahibi+1 yıldaha önce dediğim gibi normal bayanlara göre geniş ama düşündüğün kadar değil.krem kullanmak zorunda ama...bunu birkaç defa da söyledin genişlik konusunu..sen kendini nasıl görüyorsun.yani vajinanın genişliği ni
Soran+1 yılneden söyledim. Burada gidenler yazmışlar çuval gibi diye, bende ona binaen ve mantıken de öyle düşündüm. kendimle ilgili kısma gelince, bunu daha sonra yazsam şu an çıkmam lazım. Tek kelimelik cevap vermem yeterli olmaz. Akşam yazalım olur mu?
Cevap sahibi+1 yıltabiki olur ...yanlız girdiğinde yaz ama yoksa geldiğini bilemem
Cevap sahibi+1 yılselam burdamısın
Soran+1 yılşimdi girdim. Nasılsınız?
Cevap sahibi+1 yılselam merhaba :) bende az önce girmiştim.iyiyim ben.ya siz.bu arada iyi bayramlar
Soran+1 yılsize de teşekkürler. Nasılsınız?
Cevap sahibi+1 yıl:) ben iyiyim teşekkür ler.siz nasılsınız?
Soran+1 yılSağ olun. Bayram da bitti:)
Cevap sahibi+1 yılevet bitirdik bayramı...benim için zaten pek de bayram gibi olmamıştı.kurbanda bir yerlere gideceğim.peki gittin mi bir yerlere.nasıl dı bayram?
Soran+1 yılbayram anlayışı bende ziyaretler olduğundan büyüklere, daha çok kaçı gibi görmüyorum tatil maçlı. O anlamda güzeldi:)
Soran+1 yıl''eşime sürpriz yapmak istedim'' konu başlıklı soru benimdi. Sizce nasıllar?
Cevap sahibi+1 yıl:) adetlerimiz önemlidir. baya dır yoktun.ayrıca en iyi cevap ta seçmişsin teşekkür ler :))
Soran+1 yılevet sılai rahim, büyükler elbette önceliklidir. Rica ederim. Aramak zor oluyordu cevap yazmak için. O yüzden bunu tercih ettim:)
Cevap sahibi+1 yılesşime süpriz yapmak sorunda ben 2 ciyi seçtim :)
Cevap sahibi+1 yılbende beğendin diye sevinmiştim :P çok güzel cevap verdim diye :))
Soran+1 yıldürüst olmak istedim ama:)Teşekkürler aynı zamanda.
Cevap sahibi+1 yıl:)) başka hangi soruyu sormuştun :) merak ettim
Soran+1 yılşu an aklıma gelmiyor.
Soran+1 yılçok çok benzeri var.
Cevap sahibi+1 yıltanga giyer misin.bence o tür ince şeyler olsun
Soran+1 yılevet. Kısa süreliğine ama. Sürekli değil.
Cevap sahibi+1 yılzaten yatak için demiştim.fantezi amaçlı.
Soran+1 yılbenim linktekiler güzel değil mi? Aldık ama artık yapacak bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılaaa en son verdiğin 2 linktekileri mi aldın
Soran+1 yılonlarda dahil sorudakilerle beraber altısınıda.
Cevap sahibi+1 yıl:)) güle güle kullanın.güzel tabi ki hepsi...bu giysilere bakınca fantezi yapar mısınız
Soran+1 yılçok özele girmesem daha doğru olur diye düşünüyorum. Klasik değiliz ama bu kadarını yazabilirim sanırım.
Cevap sahibi+1 yıltamam ben sorarım ama özel olduğunu düşündüğünde tabiki cevap vermeyebilirisin...eee var mı soru bana
Soran+1 yılen son ne demiştik bayağı oldu unuttum:)
Cevap sahibi+1 yıl:)) bende hatırlamıyorum ki...bir konu aç konuşalım veya merak ettiğin bir şey
Soran+1 yılen son sanırım hayat kadınlarından bahs etmiştiniz. Onlarda bu iğreti halinde değil miydi?
Cevap sahibi+1 yılçıktın mı?
Soran+1 yılhayır, yazdım ya altta cevap.
Cevap sahibi+1 yılevet hayat kadınları..aslında bahsedecek fazla bir şey yok. bir defa bir hayat kadınıyla anlaşmıştım. boyu 1,90 erkeklerin at diye adlandırdıkları tipten. macera olsun diye
Soran+1 yılmideleri bulanmıyor muydu sizce? İğrenç bir şey bu çünkü.
Cevap sahibi+1 yılonlarda insan.bence mideleri bulanıyor dur.ama mecburlar ki.seçme şansları yok.ben erkek halimle şişman çirkin bir bayanla asla yapamazdım.ama onlar
Soran+1 yılAllah düşürmesin. İnsanın en zorlanacağı alanlardan bile çok çok uç denebilecek boyutu olsa gerek. Allah korusun ya...
Cevap sahibi+1 yılonlardan hiç biri o noktalar kendi istekleriyle gelmedi.insan sonuçta benim gözümde...sana soru sorsam...eşinle p*rno filim izler misin...sonuçta ikimizde gizliyiz.rahat konuşabiliriz diye düşünüyorum
Soran+1 yılbazen evet. Ama midem bulanıyor orda ki adamlardan açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılpek hoşuna gitmiyor sanırım p*rnolar...senin için en heycan verici fantezi ne...mesela ben ıssız bir kumsalda sevişmek.ama bunu yapacağım :))
Soran+1 yılgörülme ihtimali çok yüksek ama. Ülkemizde ıssız diye tabir edilen bir alan yok ama:)
Cevap sahibi+1 yılıssız kumsal var :)) ve bir planımda var...hiç denizde seviştin mi ben seviştim.hemde kalabalık içinde
Soran+1 yılasla.Görülmüşsünüzdür, nasıl olur kalabalıkta öyle?
Cevap sahibi+1 yılaslında öyle bir planım yoktu.o zaman ki sevgilimle egede bir yerde kumsalda uzanıyorduk.yan yanaydık.ben kimse görmeden memesini ucunu okşadım...gülüştük falan derken denize girdik.yüzdük falan.sonra bana sarıldı üşüyorum diye.haliyle bazen bacaklarını belime dolayında ben tahrik oldum.deniz de boyun derinliğindeydik.elimle bikinisinin üzerinden okşadım.bazen dibe dalıp çıkarken vajinasına dudaklarımı bikinisi üzerinden değdiriyordum.oda tahrik olmuştu ve şortumu indirip penisimi eline aldı
Soran+1 yılkalabalıkta doğru olmaz bence.
Cevap sahibi+1 yıldeniz üstünde kesinlikle çaktırmıyorduk ama.plajdan bakan muhabbet ettiğimizi sanır.tekrar bacakalarını belime doladı giysiler üzerinden derken ben bikinisini kenara çektim.içine girdim.oda geriye doğru uzandı sırt üstü yatar gibi.sonra bir küçük tekne vardı.arkasına gittik.o bana sarıldı bende kalçalarında tutup yaptım ama boşalamadım. denizde çok his olmuyor
Soran+1 yılanlaşılmıştır. Birde o kadın evlendi mi? Bu kadar şey yaşayıp bir erkekle? İlginçmiş.
Cevap sahibi+1 yılsadece bir kişi anladı.başka kimse anlamadı.dedim ya çaktırmadan...zaten hemen otelimize gittik orda devam ettik...bilmiyorum açıkcası evlenip evlenmediğini bilmiyorum.çünkü bir irtibatım yok.benden önceki sevgilisiyle ilişkiye girmişti.
Cevap sahibi+1 yılçıktın mııııı?
Soran+1 yılmutfaktaydım geldim:)
Soran+1 yılbu şekilde evlenmeden yatan birini hanımınız yapar mıydınız?
Cevap sahibi+1 yılbu saatte yemek mi yiyorsun :)) dikkat et fiziğine :)
Cevap sahibi+1 yılben bu kızla her türlü oral hariç ilişki yaşadım.onun isteğiyle...benimle ciddi bir ilişki istedi ben kabul etmedim.ayrıldık.sonra beni tekrar çok arzuladığını söyleyince yeniden sevişmeye başladık.en sonunda tamamen bitirdim
Soran+1 yılhayır, kahveydi:) O tarz biri ile evlenir miydiniz? Ben erkek olsam asla evlenmezdim. Namus çok çok önemli. Ahlaki değerleri olanın ne işi var bir erkeğin af edersiniz al...da...
Cevap sahibi+1 yılrahat yazın kasmayın :) ben evlenmezdim...ilk buluşmamızda odaya girer girmez sevişmeye başladık düşün...
Soran+1 yılilk buluşmasında bunu yapan bir bayana, erkek ne düşünür? Ona saygısı kalır mı, değer verir mi?Ben vermezdim.
Cevap sahibi+1 yılzaten soyunduk.ben on duralım dedim.arkasından bakire misin dedim.kızdı.bakire olsam bırakacak mısın diye sordu.bende evet dedim.durdu değilim dedi ve anlattı.o aşamadan sonra sadece sex hatta sınırları olmayan bir sex yaşamaya başladık. ama saygı vardı.sadece eşim olmasını istemezdim
Soran+1 yılSaygı olsa idi, eşiniz olmasını neden istemeyesiniz? Değer verse idiniz, isterdiniz.
Cevap sahibi+1 yıldeğer verebilirisin saygı duyabilirsin ama aşk ve sevgiyi unutuyorsun.ben ona aşık veya sevgim yoktu ki...evlenmek istemezdim
Soran+1 yılaşk-sevgiyi unuttuğumu saymayın sakın. Bu ikisinin olması da bazı önceliklerin örtüşmesine bağlıdır ama. Bu nitelikte birisi ile ilerisi olmazdı benim için.
Cevap sahibi+1 yılbende senin gibi düşündüm ve ayrıldım.zaten sadece sevişmek için buluşuyorduk..özel olacak ama anal yaptın mı hiç
Soran+1 yılo halde dediğime geldiniz. Değer yüklemiş olsa idiniz, zaten aşık olmaya değerde görürdünüz. Kısacası çocuklarınızın annesi olarak düşünemediniz değil mi?
Cevap sahibi+1 yılevet onu bu şekilde çocuklarımın annesi olmamalıydı...onunla evli olduğumu düşünemezdim.ama evli olacak kadar değilde yinede değer verdim ama.
Soran+1 yılyinedesi önemli değil işte:) Evlenecek kadar değer vermemekti özü sorumun zaten.
Cevap sahibi+1 yıltamam yaa sıkıştırdın beni :)) kabul ediyorummmm...ama iyi sevişiyordu :))
Soran+1 yılkocası değilsiniz bunu yapması artı değil ki? Aksine öyle olması ka..r anlamına gelir .
Cevap sahibi+1 yılevet öyle kaşar.ama bana çok şey öğretti:)
Soran+1 yılçocuklarınızın annesi olmasını öğretememiş ama. Bu hiç bir şey öğretmediğini göstermez mi?
Cevap sahibi+1 yıl:)) evet olsaydı evli olurduk.beni sıkıştırdın.kaçacak yerim kalmadı :)
Soran+1 yılÖyle oldu biraz. Ben ciddi ciddi böyle düşünüyorum. Evlenmeden bir erkekle ilişkiye giren bir bayana nasıl hanımlığa layık görülene bilir diye. Ama bu benim düşüncem. Siz öyle düşünmeyebilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılben senin gibi düşünüyorum artık.namusunu koruyan bir kız olmalı.evlilik içinde de yatakta tam bir o* olmalı :)
Soran+1 yılyatak kısmını eş öğretiyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılkendini yatakta nasıl görüyorsun
Soran+1 yılevlendiğimde hiç bir şey bilmiyor ve çok utanıyordum. Eşim aşmamı sağladı.
Cevap sahibi+1 yılaslında zaten gizlisin...sexde en çok neyi seversin.ben hep kendimi anlattım şimdi sıra sende :)
Soran+1 yılAlışmama uzun süre aldı. İlk zamanlar hep çekiniyordum. Hiç aşamam sandım bir ara. Hatta eşime; ''sana haksızlık yapıyorum, boşanalım ben bu işi yapamayacağım'' demiştim. O da; ''zaten tecrübeli olsan eşim olamazdın, ben kocanım, utanmanı gerektirecek hiç bir şey yok ki '' demişti.
Cevap sahibi+1 yılne güzel yaaa...ben senin aşmış halini merak ediyorum
Soran+1 yılaşmış halimde çok detaya girmek istemiyorum, mahrem, özele giriyor. haram olan dışında diyebilirim sınırımız yok.
Cevap sahibi+1 yılama gizlisin detaya inebilir misin.gizli olmazsan özel olurdu.haram dersen anal yasak :)
Soran+1 yılevet haram değil mi? Yoksa siz dikkate almıyor musunuz ki?
Cevap sahibi+1 yılalıyorum ama cinsellik konusunda vukuatlıyım ama bekarken...bir defa az önce anlattığım kız arkadaşımla anal yaptım.ama ben istemedim o dedi. yoksa evliyken kesinlikle yapmadım.
Soran+1 yılbir kadın bunu neden istesin ki? Aynı zamanda acı veren bir olay bu.
Cevap sahibi+1 yıldetaya ineyim mi?
Soran+1 yılOlabilir.
Cevap sahibi+1 yılşöyle.o domalmıştı.arkadan girmiştim.sonra çıktı.tekrar sokarken arkasına geldi.bastırdım.o arkası olduğunu söyleyince pardon dedim.oda yok yok devam et dedi.hatta çantasından krem çıkardı bana verdi.bende arkasına sürdüm.ona neden dedim.o dedi ki ilk defa seninle yapacağım dedi.sonra bastırdım ilk girerken canı yandı.ama bende yavaş yavaş soktum.sonra hafif git gelle genişledi.
Cevap sahibi+1 yılarkasına boşaldıktan sordum.zevk aldın mı diye.ilk girişte almadığını ama sonrasında güzel olduğunu söyledi
Soran+1 yılBunları yapan birine azda olsa değer verdiniz mi cidden? Bunu kadın neden ister anlamam hiç.
Soran+1 yılönemli olan zaten kocası olmayan birine bu genişlikte, rahatlıkta olması.
Cevap sahibi+1 yılöyle dedin ya utandım yaaa şimdi :(
Soran+1 yılO kadının daha çok utanması gerekiyor bence. Ne işi var onun bunun erkeğinin al...da.
Cevap sahibi+1 yılpeki sen anlat...haram dışında dedin ya..en sevdiğin ne
Soran+1 yılsabah oldu:) Ev işleri vardı onlar bitsin diye sabahladım:)
Cevap sahibi+1 yılsen şimdi ev işlerini mi yaptın :) ama soruma açık cevap bekliyorum
Soran+1 yılevet aynen öyle oldu:) Çamaşır vardı onları bekledim ve astım bu esnada:)
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin...gece gece ev işi yapıyorsun yaa :)) ama hala cevap yazmadın.hep ben yazıyorum.sıra sende :))
Soran+1 yılaynen öyle:) Canım gündüz istemedi. Benim için zaman kavramı bazen şaşıyor:)
Cevap sahibi+1 yıl:)) baya bir şaşmış ... artık gündüz uyursun
Soran+1 yılŞimdi diğer çamaşır. bitmesini, bekliyorum onları da astım mı the end işler:)
Cevap sahibi+1 yılhehehhe..ne güzel yaaa..çocuğun varmı
Soran+1 yılevet:) Size bir sorum olsun. hani daha önce demiştiniz ya '2neden vaji. geniş konusunu sordunuz'' diye. Bunu nasıl anlar bir bayan?
Cevap sahibi+1 yılsoruyu anlamadım
Soran+1 yıldaha önce demiştiniz ya ''neden vaji...a genişliğini sordunuz'' diye. Bunu nasıl anlar bir bayan dar mı- geniş mi olduğunu yani?
Cevap sahibi+1 yılbayan bunu nasıl anlar.işaret ve orta parmağını birleştir.vajinana sok çok rahat girmemesi lazım.ilk başta giriş anında yani
Soran+1 yılerkek nasıl anlar?
Cevap sahibi+1 yılerkeğin penisine göre değişir ama.vajinanın penisi tam sarmaması veya baskı yapmamasından anlar.aslında erkeğin kafasındaki bir durumdur.ben mesela bu konuya hiç takılmam.
Soran+1 yılben takıldığımdan sormadım merak ettim bunun belirleyici bir yönü olur mu diye.
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu çocuk doğurduğun için soruyorsun değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılbence bunu belirleyici bir yönü yoktur.sadece takıntılı erkekler bunu kendilerine dert ederler.aslında anal isteyen erkek bu tarz erkektir.
Soran+1 yılhayır, sezeryandı. Orası değişmedi ki :)
Soran+1 yılanalı bu yüzden istemelerinin altında çoğunlukla bu mu yatıyordur?
Cevap sahibi+1 yıl:)) tamam tamam. erkek penisi (meşhur zenci) değilse vajinayı değiştiremez.genişletemez yani :))
Cevap sahibi+1 yılanalı isteyen erkeğin altında bu var.oranlarsak 90 bu 10 da kadının her tarafına sahip olma hissi...yani saplantılı erkek anal konusunda ısrar eder.
Soran+1 yılsorumun nedeni öyle olması-olmaması değildi. Belirttim alttaki cevabımda zaten:) Aksine olmasını isterdim biraz aslında. Acı olmazdı belki o zaman.
Soran+1 yılo halde evlilerde normal doğum yapan bayanların kocalarında daha çok olması lazım bu talep buysa neden.
Cevap sahibi+1 yılbunun nedeni o değil ama.dedim ya erkeğin beynin de olan bir durum...sana daha açık konuşayım.her kadının vajina yapısı farklı.kimisi çok dar ve küçük kimiside yapı itibariyle geniş.eski kız arakdaşlarımın bir tanesinin vajinası çok dardı.benimkisini alamadı.burda büyük olan bnimkisi değil onunkisinin dar olması.
Soran+1 yılıslakken de mi alamadı? Boyutla alakalı olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılevet ıslaktı hemde çok...baya sevişmiştik..başını soktum beni itmeye başladı geri.dur dedi.baya bekledim öylece.nerdeyse milim milim soktum.sonradan git gel yaptım ama dayanamadı bırakmak zorunda kaldım.boyutla alakalı sanmam.sonuçta benim kisi normal olanlardan.daha önceki kız arkadaşlarımda sorun olmamıştı.
Soran+1 yılKaç kişi ile beraber olmuş ki öyle idi?
Soran+1 yılbelki diğerlerinin boyutu daha küçüktür beraber olduklarının.
Cevap sahibi+1 yıl1 kişi ile birlikte olmuştu.yalan söylemeyeceğim.benimkisini görünce büyük dedi.ama bence diğer elemanın ki küçük bence anlattığın göre eleamnın kisi 12-13 cm gibiymiş bir de tam sertleşme olmuyormuş.benim kisi de tam tersi çok sert olur..
Soran+1 yılSizinki o dediğinden büyük ise ondan olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılevet ondan büyük o kesin ama kızın vajinası çok dardı.birde ne yalan söyleyeyim.hayatımda gördüğüm en güzel vajinaydı.çok düzgündü.
Soran+1 yılÖzel olmasa ne kadar desem. bende de acı oluyor da onunla ilişkilendireceğim eğer eşiminki kadar ise.
Cevap sahibi+1 yılbenimkisi 16-17 cm.
Soran+1 yılçoğu kadında acı oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılhayır.sadece bu kızda oldu.ilk girerken yani ilk girdiğinde hafif acı olur ama.oda tatlı bir acıdır.bunu genelde görüyorum.sonrasında ise sadece zevk görüyorum.sende nasıl oluyor
Soran+1 yılEşiminki iki cm farklı sizden. ( 18) Bunun etkisi olabilir mi ki bu kadar dersiniz? Acı genelde oluyor evet. Ama tamamı girmediğinde olmuyor acı.
Cevap sahibi+1 yıl1-2-3 cm etkilemez yani.vajina onu esnetir.ilk girdiğinde bir anda sokarsa çok acı verir...sendeki tam nasıl
Soran+1 yılbir anda değil ama mesela genişse kuruda olsa kolay girer mi?
Cevap sahibi+1 yılkuru olursa geniş olsa dahi zor girer.haliyle acı çekersin.tahriş olur.sulanma olmadan kadın zevk alamaz.aksine her şekilde acır.bir kaç gitglden sonra daha da artar
Soran+1 yılama geniş olduktan sonra neden zor girsin ki?
Cevap sahibi+1 yılkuru olduğu için yapışma olacaktır.ben bir defa kurumuş vajinaya girmeye çalıştım.yapışıyor resmen
Soran+1 yılIslaksa ilk hamlede girer mi normalde?
Cevap sahibi+1 yılbak ben bunu denedim.sulanmış halde biraz hızlı sokunca yarıya girdim.çığlıkta durdum.girer de karşıdakine bağlı.ben çok istemişimdir.tam sulanmış vajinaya bir anda tamamen girmek.ama olmadı :) en azından yarısı oldu
Soran+1 yılgenelde bu kolay olmuyor değil mi? Hemen hemen hep bu mudur. İlk hamlede girmez mi?
Cevap sahibi+1 yılbenim için çok kolay ...benimkisi çok sert oluyor. karşımdaki istesin bir anda sonuna kadar sokarım
Soran+1 yılerkek için değil. Kadın açısından sordum bunu. Tabi ki kolay olur erkeğe.
Cevap sahibi+1 yılkadın açısından imkansız değil ama zordur.ilk girişte yavaş yavaş genişliyor vajina.yoksa keskin bir acı olur tek hamle girerse.
Soran+1 yılacı olmasının nedeni ne olabilir ? Tamamı girmediğinde olmuyor ama. Boyut değilse nedeni.
Cevap sahibi+1 yılbu arada bana 5 dk müsade edermisin .herşeyi konuşuyoruz bunu saklayacak değilim.çok tahrik olduğum için boşalmam lazım :) bir yandan da filim izledim ben.
Soran+1 yılbir saniye. Bunu neden dediniz?
Cevap sahibi+1 yılevet haklısın bunu dememeliydim.özür...son mesajı dikkate almayın
Soran+1 yılben sizin eşiniz miyim bu kadar özel bir durumunuzu yazdınız? Hiç hoş olmadı.
Cevap sahibi+1 yıltekrarı olmayacak ...evet yanlış oldu bu :(
Soran+1 yıliyi günler size.
Cevap sahibi+1 yılne diyebilirim ki haklısın kızman da...bunun sebebini anlatırım sonra
Soran+1 yılsebebi ne olabilir ki anlatılacak?
Cevap sahibi+1 yılburda başka bir bayanla da mesajlaşıyordum...onunla farklı şeyler konuştuk...iki muhabbeti ayıramadım.hatalıyım.kesinlikle seninle alakası yok.tekrar özür dilerim
Soran+1 yılo halde birbirine karıştırmayın cevaplarınızı. Burada bu şekilde ahlaksızca yazışanlarda mı oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl:) evet oluyor.bana neler geldiğini görseniz şaşırırsın..ben size bu durumu detaylı anlatayım ama 1 saat müseade edermisin.
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamayın.bir yere gideceğim .yoksa sizi 2 plana atmış değilim
Soran+1 yılçamaşırlarım bitti. Gün içinde girdiğimde size yazarım buradan. O zaman cevaplarsınız.
Soran+1 yılçıkmam lazım, size yazdığımda anlatırsınız.
Cevap sahibi+1 yılben geldim.ama yoksun ..geldiğinde haber ver konuşalım
Soran+1 yılgeldim. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. ''.bana neler geldiğini görseniz şaşırırsın..ben size bu durumu detaylı anlatayım'' demiştiniz.
Cevap sahibi+1 yılevet gece bir kızla tanıştık...zaten bizde çok aralıklı yazınca muhabbete girdik.açıkcası şimdi burası açık bir yer görürse çok fena olur :(
Cevap sahibi+1 yılcinsel muhabbet ettik.mesaj yoluyla biribirimizi tahrik ettik.o bana 3-4 tane kısa görüntü yolladı
Cevap sahibi+1 yılgörmek istersen göndereyim mi
Cevap sahibi+1 yılsanırım çıktın
Soran+1 yılçıkmadım. Nasıl göndereceksiniz?
Soran+1 yılbunları bir bayan kocası olmayan bir erkeğe mi gönderiyor? Ve o kişi hala yüzüne bakabiliyor insanların. Garip ya.
Cevap sahibi+1 yılbir çeşit sanal sex yaptık...mesaj yoluyla.bana beni böyle s..k ben sana şöyle yaparım falan diye
oda hoşuna giden ve kendisine yapılmasını istediği görüntüleri bana yolladı
Cevap sahibi+1 yılkocası olmayan erkek mi neler oluyor neler :))
Soran+1 yılburada var mı ya öyle ahlaksızlar? Nasıl oluyor da bu boyuta geçiliyor?
Soran+1 yılneler oluyor derken?
Cevap sahibi+1 yılçok basit...erkek veya kadın azgın olursan veya canın sex yapmak isterse oluyor.sen hiç sanal yani telefondan eşinle sex yaptın mı
Soran+1 yıleşimle elbette. Ama başka bir erkekle olması normal mi, etik mi? O kadın açısından diyorum. Siz onun eşi değilsiniz ki. Nasıl buradan o boyuta geçiyorlar. Sorularda bu kadar uç şekilde bunları yapalım denemez ki.
Soran+1 yılbunu yapanın niki nedir? Yanlışlıkla da olsa sorusuna cevap vermek istemem genelde. Çok feci midemi bulandırdı. Link göndermeyin artık. İğrençmiş. o kadın.
Cevap sahibi+1 yılaslında hiçbir zaman bunlar gerçekte olmayacağı için o azgın duygular bu şekilde eritiliyor.her iki taraf içinde aynı.mesela kadı veya adam eşini seviyor ama heyecan arıyor...bak mesela bir kadınla tanıştım.yine mesajla konuştuk.bana sanal olarak yani eşi ben ve sevişmek istediğini söyledi.ama eşinin haberi yok.kadının bastırılmış duyguları içinde 1 kadın 2 erkekle sex yapmak gibi fantezisi var.ama gerçekte asla olmayacak bir durum diyor
Soran+1 yılönemli olan gerçekte olup olmaması değil, sonuçta eşi olmayan bir erkekle sanalda olsa cinsellik yaşaması hiç doğru değil. Kadınlık bu kadar ucuz mu ya?
Cevap sahibi+1 yılkusuruma bakma ama onun nikini söyleyemem.ona kıza bilirsin ama yargılayamazsın...onun bakış açısı farklı senin kisi farklı.ona göre dokunma ve temas yoksa sorun da yok
Soran+1 yılyayınlamamanıza saygı duyarım. Sadece sorusuna yanlışlıkla cevap vermek istemediğimdendi. Yargılamak olarak algıladı iseniz bu sizin düşünceniz. Siz ailenizden birinin bu kadının şeklinde yapmasını ister miydiniz. Sanal yolla? Bu çok ahlaksızca. Ne derseniz deyin. Özür dilerim ama düşüncem bu kadar net.
Cevap sahibi+1 yıltabiki istemem.senin çok net çizgilerin var.bende böyle bir eş asla istemem...şu grup sex si sevn kadın konusunda ne diyorsun.kadın bana gerçekte asla yapamam derdi.ama fantezi dünyasında hayal dahi edemezsin.bu duruma ne diyorsun?
Soran+1 yılfantezi olarak eşimle olabilir mi diye düşündüm siz yazdıktan sonra ama sanmam olamaz. O düşünürse anlayabilirim ama fantezi de sınırlı olarak.
Cevap sahibi+1 yılyani eşinle bunun fantezisini yaparım mı diyorsun.çok kapalı konuştun anlamadım
Soran+1 yılben yapmama fantazi de olsa başka bir erkeği düşünemem. Ama eşim beni başka bir kadın olarak düşünür mü sanırım her erkek düşünebilir. Fantazi de sınırlı olduktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıldüşünemem ayrı birşey istemek ayrı...sen 2 erkekli bir fantezi düşünürmüsün diye sordum.bunu ahlaki boyuta sokarsan eşin seni bir başka kadına benzetmeside aşağılayıcı bir durum ki bende bunu asla kabul etmem
Soran+1 yılhayır asla düşünmem .Eşim düşünür mü bilmediğim için onun adına yorum yapamadım. Kendi adıma asla.
Cevap sahibi+1 yılpeki anladım...bence eşin çok şanslı
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılbu şekilde düşünmenden dolayı...çizgilerinin çok katı olmasına karşın eşinle herşeye (nerdeyse) açık olman
Soran+1 yılevet çizgilerim oldukça katıdır. Hatta tokalaşmam bile bir erkekle mecbur kalmazsam. Ama bu eşim için geçerli olabilir mi? Sınır olmaz, olmamalı da. (Anal dışında.)
Cevap sahibi+1 yılzaten anal çokta gerekli aman aman bir durum değil ki.bu amerikan p*rnoları olmadan önce anal mı vardı. şimdi millet analı normal sayıyor.ama benceilişki esnasında o bölgesi okşamak güzel oluyor
Soran+1 yılnormal değil tabi. Haram sonuçta. Vicdani boyutu da var .
Cevap sahibi+1 yıleşinle yapmış olduğun en çılgın şey ne?
Soran+1 yılsiz örnek verin o esnada düşüneyim.
Cevap sahibi+1 yıleşimle değil ama deniz içinde sevişmek gibi
Soran+1 yıldenizde değil ama arabada olmuştu sokakta park halinde sadece oraldı ama.
Cevap sahibi+1 yıl:) iyiymiş.size göre çılgınlık ama millet bunu her yerde yapıyor
Cevap sahibi+1 yılburdamısın
Soran+1 yılburdayım.
Cevap sahibi+1 yıl9 saat sonra gelen burdayım cevabı :))))
Soran+1 yılşimdi geldim yine:)
Cevap sahibi+1 yıl:) geldin de ne zaman geldin.biz iyisimi bir saat belirleyelim
Cevap sahibi+1 yılSelam
Soran+1 yılsize de:)
Cevap sahibi+1 yılSizi bakalım yakalaya bildim mi :)
Cevap sahibi+1 yılselam nasılsın :))
Soran+1 yıliyiyim:)
Cevap sahibi+1 yılşükür yaaa :) neler yapıyorsun...bende ki de soru ha :)
Cevap sahibi+1 yılselam nasılsın
Soran+1 yılteşkler siz nasılsınız? Nerelerdesiniz?
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim iyiyim ben..Bir aylığına kıbrıstaydım.ya sen diyeceğim ama zaten gizliyiz ki :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılŞu muhabbeti hiç anlamıyorum " nasıl büyük mü?" Sanane mk, sen işine bak.. Zaten büyükse hatun sana " ohaa ne kadar büyük öylee, yerim onu" falan der zaten..
05 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben bir kaç kere demiştim. Çok hoşuna gitmişti. Ondan sorabilir mi?
- +1 yıl
Olabilitesi yüksek..
O tarz şeyler bizi daha çok tahrik eder..
Soran+1 yılama duygusal adam o hale dönüşüyor. Dememek mi lazım?
- +1 yıl
O işin duygusalı / magandalığı yok, herkes diyebilir..
Soran+1 yılgeç boşalmada olunca dememek daha mantıklı belki de.
+1 yılEgosunu tatmin etmeye çalışan ve psikolojik tedavi görmesi gerekn birisi ile birliktesin...
01 Yorumla
Soran+1 yılneden tedavi?
doyumsuzluk bir yere kadar bana kalırsa fena halde azgındır. ne yaparsa yapsın yeterli gelmez sert ilişki ister. erkekliğini göstermek ister...
10 Yorumlasert ılıskıyı sevıyodur tabırıyle hardcore arada sana sorması da sende mutlu musun ıyı hıssettırıyo muyum gıbı aklındaki suphlere cevap vermen ıcın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoyuma ulaşmak diye birşey yoktur. o aclık hep olacaktır. önemli olan bir erkegin ruhudur. bunu hala ögrenemediniz mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılruhuna hitap etmemek gibi bir yargı mı çıkıyor sorudan sizce?
Cevap sahibi+1 yılCinsellikle belli bir yere kadar varırsın. bu cıkıyor sorudan. doyumsuzluk hep vardır . amaruh doyumsuzlugu diye birşey vardır. onu doyurmak da sevgiden gecer. sen onunla sevişirken herhangi bir kızla sevişiyor gidi oldugunu anlayamazsın. cünkü fark yoktur. bunun icin ruhuna dokunmadan sevişirsen doyum tek taraflı olacaktır.
soruna baktıgımda tek cevabım aslında cinsellik herşey degildir olacaktı. amaneyse anlamamışsın yazmamalıydım gerisini.
Soran+1 yılanladım ne demek istediğinizi. Cevap için ayrıca teşekkürler. Bu fantezi noktasında öyle ama reelde böyle biri değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen beni tarif etmişsin ...kocanın bu halini sevmiyormusun ki ? nesi hoşuna gitmiyor...
119 Yorumla
Soran+1 yılanlamaya çalışıyorum. normal mi diye.
Cevap sahibi+1 yılevet gayet normal bir durum emin ol...
Soran+1 yılama hiç olmamış gibi algılaması nasıl olur ki?
Cevap sahibi+1 yılhiç olmamış gibi algılamasından kastın ilişkiden sonra ilişkide sanki normalden farklı davranmamış gibi yapmasımı tam anlamadım..
Soran+1 yılhayır hiç beraber olmamış sanki .
Cevap sahibi+1 yıldoyumsuzluk bunun adı, aslında tatmin oluyor her yapışında ve seni çokda beyeniyor bunuda bil...sadece birlikte olduğunuz ilişki halleriniz aklına geldiği anda çıplak bedenin zihninde canlandığı anda veya onu tahrik eden şeyler ile gün içersinde karşılaşıyorsa ilişkiyi ister çünkü o zaman tatmin olması gerekir...bazen mesela tatmin olmuş olsan bile televizyonda ne biliyim bikinili bir kız görürsün bir anda bilinçaltındaki sex isteği canlanıverir ve hemen tekrar istersin..
Cevap sahibi+1 yılsığmadı ddevam ::bazı erkeklerin bilinçaltındaki sex düşkünlüğünden dolayı sanırım..ve bazı erkeklerin tahrik olması çok daha kolay çok daha hassas lar bu konuda bundan oluyor...ne biliyim izlediği bir p*rno bile aklına gelse yolda yüyürken kalçaları belli olan birini bile görse bir gazatede açık kadın resmini bile görese etkilenebilir tahrik olup sex isteyebilir...
Soran+1 yılama bu seferde acaba yetmiyor mu diye düşünüyor insan.
Cevap sahibi+1 yılhayır öyle düşünme yetiyorsun emin ol...neden beni çok beyendiği için sürekli istiyor diye düşünmüyorsunki...sana az yaklaşsaydı bu kezde acaba beni beyenmiyormu diye düşünecektin
Soran+1 yılbeğendiğini biliyorum zaten. Siz nasıl anladınız bunu?
Cevap sahibi+1 yılanlattıklarından, beyenmezse neden sürekli istesinki demekki seni çok güzel buluyor...
e öylesindirde yani :D
Soran+1 yılama sadece ihtiyacını karşılamak için böyle olan erkekler de olabildiğine göre. Nasıl ayırt edilebilir ki?
Cevap sahibi+1 yılsen sevgi meselesine geldin şimdi..gerçekten seviyormu kullanıyormu diyorsun anladığım..
sevgilinmi yoksa kocanmı bunu hiç yazmadın..
Soran+1 yılben duygusundan eminim. Sadece bunu belirtmemiştim sorumda. Diğer türlüde olabilirdi. O anlamda demek istedim. Eşim. Öyle olmasa beraber olmazdım ki zaten evlenmeden.
Cevap sahibi+1 yılbi erkek ihtiyacını karşılamak için bile olsa beyenmediği bir kadınla birlikte olmaz fantezilerini erçekleştirmez..yinede yatma durumu olsa bile sadece tatmin olmak içindir ve hemen işini bitirir gider her halinden de belli olur sadece boşalmak için olduğu...yani ihtiyacını karşılamak için bile olsa sonuçta seni seviyor ve beyeniyor işte..
Soran+1 yılsevdiğinden kuşkum yok zaten. Bunu belirtmediğim halde demenize sormuştum.
Cevap sahibi+1 yılneyse konu iyice karıştı galiba.. :D ne biliyim bende ne yazdığımı bilmiyormuyum acaba :D
sürçü lisan etti isek affola...
Soran+1 yılhayır, hayır karışmadı sorun yok.
Cevap sahibi+1 yıltamam ..burası baya uzadı sormak istediğin olursa özelden devam ederiz istersen..
İnsan sevdiğiyle ilişkiye girmek ister normal ben ce her gün istemesi
00 Yorumlasiz yeni evlimisiniz ?
036 Yorumla
Soran+1 yılhayır.
Soran+1 yılbayağı oldu beşi geçtik. Hayır eşim ilkimdi, evlendikten sonra oldu. Yaş aralığım zaten gizlide olsam yazıyor.
Soran+1 yılhep böyle. İkimizde aynı yaş aralığındayız.
- +1 yıl
hep boyleyse bence dogal.taa taş devrinden beri erkek herzaman kadnını sahiplenmiştir ve ona hakim olmak ister.eşinin tavırlarıda bu yuzden olsa gerek.mesela biryerde okumustum erkekler anal sexı aşırı severler bunun sebebı aslında o kadarda zevklı oldugu deıl,partnerının heryerıne hakım olmakmıs.
Soran+1 yılolabilir evet.
Soran+1 yılortası olsa daha iyi olmaz mı?
Soran+1 yılaslında şikayetçi değilim ama bazen canı yanıyor insanın. Birde ilişkinin tamamı sert mi olur?
Soran+1 yılHayır, farklı arayışlara sürüklemez çünkü eşimi seviyorum. Geneli sert sürecin evet.
Soran+1 yılama beni bekler, bencil davranmaz ki o anlamda hiç.
Soran+1 yılhoşa gitmeme değil. Belirttim zaten sert olmasında değil sıkıntı, bazen dikkate alamaması.
Soran+1 yılhayır isteklerimi değil, daha yavaş ol dediğimde dikkate almaması.
Soran+1 yılöyle dediğimde aynen dediğiniz gibi oluyor. Dememek mi lazım.
Soran+1 yılçokta klasik olsa ben istemem bu sefer ama.
Soran+1 yılhayır ya, ben kendim zaten rutinliği sevmem hiç.
Soran+1 yılçok mahreme girmek istemiyorum.
Soran+1 yılburdan danışın. Kendi özelimle ilgili cevaplamam ama genel olursa soru yanıtlamaya çalışırım.
Soran+1 yılçok detaya girmeden yazın. Gizleyin kendinizi isterseniz.
Soran+1 yılsiz bilirsiniz. Gizleyip kendinizi sorabilirsiniz isterseniz.
Soran+1 yılözelden eklemiyorum.
Bazı konularda tedirgindir
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Soran+1 yılhayır, uyumluyuz. Buna rağmen böyle.
+1 yılolaya renk katmaya çalışır doyumsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherşey normal takıl adama hayatını yaşa :=)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisteyenin yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026