Bir Erkeğin Yorgunum Demesi?

5 yıldır süren bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. bu sene uunıversıtede son senemız. nişanlımla cok guzel gıden bır cınsel hayatımız var. bu 5 yıl ııcınde yorgun oldugumda dahı onu kırmamak adına hayır demedım. ancak bu hafta adettım 5 gun boyunca. hatta canı ıstedı dıye onun bosalmasına yardımcı da oldum. çarsmba gunu adetım bttı sevıstık. ancak benım canım dun gecede ıstedı ve yataga grdıgımızde utandıgımdan dırek saldırmadım ve sevısmek ıstermısın dıye sordum baktı yuzume guldu. ıstemıyorsa zolra gorev gbı olmasını ıstemedgımden ıstemıyorsan syle ltfen dedım. askım çok yoruldum bugun dedı. bunu soyledıgm ıcın utanıyorum ama ınan bedenım cok yorgun dedı. o anda ıyı geceler demek ıcın opusmustuk ve penısı erekte olmustu hatta onu soyledı vucudum hazır sevısmeye ama ben yorgunum bu gecelık affet dedı. şımdı burada bır sorun yok tabıkı yorgun olabılır. ama sanırım cevreden gelen bır dusuncemız var kı oda erkeklerın hıc hayır demedıgı. bırazzda onurum kırıldı acıkcası. benı ıstemıyor mu begenmıyor mu trıplerıne grdım ona bsy demedım yattım uyudum ama ıcım ıcımı kemırıyor. var mı bunu yasasyanlar?
Bir Erkeğin Yorgunum Demesi?