Kocam içimden çıksın istemiyorum yaa bi başlayalım deli gibi yanıyorum titreyerek son buluyor
O işteyken arıyorum hızlı gel diye bu özellikle dönem dönem oluyor ama arada olduğu da oluyor acaba kafayı bozmuş olabilir mym
Kocam içimden çıksın istemiyorum yaa bi başlayalım deli gibi yanıyorum titreyerek son buluyor
O işteyken arıyorum hızlı gel diye bu özellikle dönem dönem oluyor ama arada olduğu da oluyor acaba kafayı bozmuş olabilir mym
Hormanal bir durum. Yumurtlama döneminde olduğun için cinsellik istiyor olabilirsin. ya da monoton stresli bir yasantın varsa ve senı mutlu eden heyecanlandıran rahatlatan en kolay şey bu. Bu yüzden bunu ısrarla ıstıyor olabılırsın. Kocan şanslı😂
Ahahahaa hayatım çok şükür monoton gitmiyor işim var gezerim bol bol beni heyecanlandıran tek şey cinsel hayatım değil şu an teşekkürler
Cevap
12Cevap
libidoyu yükselten besinleri yiyorsundur bilmeden mesela muz mesela yumurta doğal olan mesela yeşil sivri biber
Onları hep yiyordum yaa alakası yok sanırım
Kafayı bozmamissin. Seksi seviyorsun doyumsuzsun. Birde bu kadar istekli olmanın diğer sebebi yüksek libido.
Benim eşim de sizin gibi. Yazabilirseniz bazı önerilerim olacak
Olur zamanla biter o istek
Adet sonrası öyle oluyorsundur
En sevdigim kadin tipi
yeni yeni mi yasiyorsun cinsellik
Hayır 3 yıllık evliyim en az son 3 aydır da böyleyim
Peki ondan oncesi ve Şu an ki degisen fark nedir mesela bunlari dusundun mu
Değişen bişey yok da kocama kanım kaynıyor o da rahat durmuyor o beter ben ondan beterim gibi bişey oldu
Ne güzel iste asko yaşayın sizde oh mis gibi
Bi tık kafayı bozmuş gibisin 😂
Başka partner bul
Daha saçma bişey duymadım ne alaka
Yetmiyor sana
Başkalarıyla yapmak istemiyorum aklımın ucundan dahi geçmez kocama doyamıyorum sadece
Kocan yeterince pert edemiyor seni
Maşallah diyelim 😀 kocan şanslı
Hayalimdeki kadın
Nirmal
İdeal eş 😄